2018/11/30

Nyílt levél. Címzett: Lezsák Sándor a Magyar országgyűlés alelnöke.

Nyílt levél.
Címzett: Lezsák Sándor a Magyar országgyűlés alelnöke.
Kezdem azzal, nem tudom hogyan szólítsam meg. A nevén nem szívesen, mert nagy kezdőbetűvel kellene írnom és azt a kendhez hasonlóknál nem teszem elvből. Aztán az "úr" címkét is hozzá kellene tennem, az pedig igen erős túlzás lenne kendtek esetében.
Így csak úgy maradok a "kend" megszólításnál.
Kend a minap éjjel megvonta a szót az ellenzék képviselőitől a kend hasonszőrű társa miszter 20% kósa lajos által beterjesztett "rabszolga" törvény vitájában.
Jobb ha tőlem tudja kend is, meg a gazdája is!...Önök a NÉP a MI alkalmazottaink az ellenzéki képviselőket pedig a NÉP azaz MI a kendtek munkaadóinak jelentős része küldte oda az országgyűlésbe azért, képviseljék a MI a NÉP érdekeit. Azaz ha kend vagy a gazdája megvonja tőlük a szót, tőlünk a NÉP-től vonja meg a MI képviseletünket akadályozza, teszi lehetetlenné. ...Azaz... a kendtek munkaadói jelentős részének képviseletét akadályozta kend. Mocskos pofátlanság, mondhatnám, tróger gerinctelenség a munkaadó érdekeinek figyelmen kívül hagyása sőt akadályozása a munkavállaló részéről. Kendtek túlontúl jól megvannak fizetve általunk a magyar adófizetők által, mellé túl sok kedvezményt, kiváltságot is adtunk kendteknek. Ezekért is, de legfőképpen mert kendtek a MI alkalmazottaink, joggal várjuk el kendtektől hogy a MI a NÉP a kendtek munkaadóinak érdekeit képviseljék tisztességgel becsülettel. Mondom... A NÉP érdekeit és nem a tróger gazdájukét mint tróger elvtelen hűbéres droidok. Mert kendtek nem mások mint orbán viktor elvtelen gerinctelen hűbéres droidjai.
Megjegyzem...Ugyan ezen okok miatt kendtek KÖTELESEK válaszolni tisztességesen és őszintén az ellenzéki képviselők és az újságírók kérdéseire is, mert ők a MI a NÉP a kendtek munkaadói nevében kérdeznek!
Mi a NÉP elvárjuk kendtől hogy ezért a minapi tettéért minél előbb elnézést kérjen tőlünk és mivel helyre hozni már nincs lehetősége bűneit, így mielőbb mondjon le! ...és fizesse vissza a pofátlanul felvett állami...azaz a MI pénzünkből...felvett milliárdokat amiből a birtokát építgeti.
Tudja...Előbb utóbb eljön az idő amikor bűnös tetteikkel el KELL számolni és akkor majd nem lesz mentség ám a "én csak parancsra tettem..." védekezés.
Választ bár joggal elvárhatnék kendtől, nem várok, mert tudom jól, a kendhez hasonló orbán droid hűbéresektől ez igen túlzó elvárás lenne. Meg aztán...ha válaszolna is, már régtől tudjuk a kendhez hasonló elvtelenek gyávák válaszaiban köszönet nemigen van.
Semmi tisztelettel..mert nem érdemli... Egy választó polgár a kendtek egyik munkaadója.

ui. A fentiek értelemszerűen vonatkoznak az összes önkormányzati képviselőre, polgármesterre, országgyűlési képviselőre az országgyűlés minden hivatalnokára, elnökére, alelnökére, minden miniszterre, államtitkárra a miniszterelnökre az köztársasági elnökre és minden közhivatalnokra függetlenül a funkciójától. ...még polt péterre és matolcsi györgyre meg handó tündére is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!