2018/11/04

én NEM KÉREK EZEK semmilyen "KULTÚRÁJÁBÓL"!

Jézus a keresztről hányná le ezeket, mert ezek kereszténynek merik magukat minősíteni. Ezeknek az agyatlan sötét tahóknak...keresztényeknek?...a nő csak használati tárgy...még ha "migráns" is az a nő. Ezek játsszák a felháborodottat az álszentet amikor európai nőt "használnak" így ahogy ezek tennék, riogatnak a Magyar nők "migránsok" általi ilyetén "használatával"...ezek az agyatlan tróger pojácák mernek kereszténységről erkölcsről, keresztény kultúra megvédésről pampogni!? Milyen egy moslék kultúra az amit ezek képviselnek? ....
Neeem!...én NEM KÉREK EZEK semmilyen "KULTÚRÁJÁBÓL"!
A hír, -"Nógrádi György, a magát polgári oldanak nevező társulat biztonságpolitikai szakértője, befogadna menekültet a lakásába. Ezt ő maga mondta, annyi volna még a feltétel, hogy a befogadandó menekült olyan jól nézzen ki, mint az ukrán szépségkirálynő. És ezt a szép menekült nőt – Nógrádi György elmondása szerint – két-három hét elteltével átvenné a baráti köre.
Nógrádi György mindezt a karcagi Nagykun Polgári Kör vendégeként Biztonság – kihívások és válaszok címmel tartott előadásán vezette elő, a nyilván minden jóra nyitott, keresztényi és polgári elveket valló sokaság szeme láttára és füle hallatára. Kint a pulpituson ott ült Fazekas Sándor, az Orbán-kormány egykori agrárminisztere, ő is mosolygott a történeten, talán titokban még a szája szélét is megnyalta, amikor elképzelte, hogy rá kerül a sor az ukrán szépségkirálynő használatakor."
nógrádi györgy! te egy mocskos puhatestű gerinctelen pojáca vagy!
( na suttyó rogán petya! ezt figyeld, aztán add át a tahó haverjaidnak! )


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!