2018/11/09

Zőccség vagy Hús?

Más mint politika.

Mivel már több ilyesmibe és ennél hajmeresztőbb hulladékba akadtam...
A vegetáriánusoknak! Én illetve MI aljas rohadék szemét tróger állatkinzó húsevők nem pofázok...unk bele abba hogy ti mi a rosseb zőccséggel tömitek magatokat, főleg nem fanatikus és ostoba hajmeresztő faszságokat nyomva az orcánkba... Én ..mi...nem mutogat-ok/unk nektek soha a zőccségek, növények szenvedéseiről fájdalmairól fotókat, filmeket....pedig de áááám! .... Elvárom hogy te is tartsd...ti is tartsátok... tiszteletben az én étkezési szokásaimat!
...és ezzel nem azt mondom hogy az eledelünkül szolgáló, vagy a bármi élőlényekkel kegyetlenkedni kell! Sőt!... Azt mondom!...igenis kell hogy tisztességesen bánjunk minden földi élőlénnyel, úgy az eledelünkül szolgálóval, mint minden mással. ...aaa növényekkel is! ...mert ők is élnek, éreznek, táplálkoznak, szaporodnak..azaz...ÉLET!
és akkor....Magyarország máris rengeteget tett a föld megmentéséért. Régen az átkosban minden faluban volt tsz, vagy ÁG ahol száz számra voltak böccék és cocák, volt ahol liba kacsa tik is. Volt sok család minden faluban ahol volt böcce 2-3-4-5 és volt coca ugyanígy, tik liba kacsa pulyka sok. Most? Sok faluban egyáltalán nincs böcce, coca is elvétve, esetleg nehány pipi. ..és van pár gazdálkodó 10-20-30 beccével pár cocával esetleg libával tikkal pulykával és van pár nagyobb üzem. Azaz több ezer jószág eltűnt. Jaaa...akkor ócsó is vót a hús. ..és hús íze vót. ...és takarmányt is termeltek nekik....de nem ám a földek 70%-án mint ez a cikk állítja..., talán ha harmadán. Tudjúúúk...árt az egészségnek a hús a tej a tejtermék... Meg a naaagy bánatos ló picsát! Hús helyett együnk zőccséget?...és akkor mennyivel több zőccséget köll termelni mennyivel több földön?.... mennyi vegyszerrel? Jaaa!?...
...és egyébként is... Sosem láttam történelmi ösmereteim bővítése során olyan ősember barlangrajzot, ahol őseink zőccségekre vadásztak vóna. Egyéberánt a zőccségek is élőlények, azaz nőnek szaporodnak éreznek, megbetegszenek ééés...bármi hihetetlen is, jelzik a közérzetüket aaa fájdalmat is. Csak... amíg az állatok jól láthatóan hallhatóan teszik a növények nem hangosan, legalábbis emberi fül számára nem hallhatóan jelzik. Akkor? Zőccségek vagy hús? Jaaa...ha nem látjuk, nem halljuk akkor szabad szenvedést okozni? Ahhaaaa. Mert ugyi fanatikuss vegák ezekkel jönnek folyton.

"Vajon tudják-e a Vegák, hogy eledelüket nagy kád vegyszerben termesztik? Nézz meg egy petrezselymet, egy répát, vagy bármilyen zöldséget! Látsz-e rajta termőföld-maradványt? Hát ! Nem. Csodásan megmosott zöldségek ezek, hogy jól mutassanak! Na én inkább magam takarítanám meg a földtől. De már csak annak van ilyen, aki maga termeszti zöld-féleségeit! "

Mesterségesen előállított tápoldaton ( vegyszereken ) nevelt génmanipulált zöldségek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!