2018/11/27

"Rabszolga törvény" - Szakszervezetek.

"Rabszolga törvény", 400 órára emelt túlóra? 3 éven belül kell csak kifizetni?
Napok óta olvasom a hőbörgéseket ..."Hol vannak a szakszervezetek? Miért nem állnak ki a dolgozókért?"
Akkor elárulom a hőbörgőknek a dolgozóknak a munkásoknak az alkalmazottaknak, mindenkinek aki bérért fizetésért dolgozik alkalmazottként! A SZAKSZERVEZET TI MAGATOK VAGYTOK! A szakszervezet és minden érdekvédelmi szervezet, egyesület MAGA A TAGSÁG!... és nem ezen szervezetek vezetői! Nincs szervezet tagság nélkül! Amikor azon hőbörögtök, Miért nem áll ki értetek a szakszervezet az érdekvédelmi szervezet, egyesület, önmagatok ellen hőbörögtök. TI önmagatok nem álltok ki önmagatokért egymásért! Azok akiket ti választottatok vezetőiteknek, "csak" vezetők, akik titeket kell...ene hogy vezessenek, de hiába akarnának...má ha akarnának...kiállni értetek ha TI nem álltok ki önmagatokért egymásért, nem álltok a vezetőitek mellé. Ők a vezetőitek hiába mennek tárgyalni az érdeketekbe, ha nem tudnak kemény összetartó tömeget felmutatni maguk mellett. Ők az általatok választott vezetők hiába mennek tüntetni, sztrájkolni a Kossuth térre vagy bárhová, ha csak magukban fognak ott ácsorogni és nem lesz mellettük több ezres elszánt tömeg.
Amíg így lesz... Addig csak egy díszlet szerveződés lesz a TI szervezetetek, szakszervezetetek, egyesületetek és legfeljebb néhány "aktivista" klub meg tea délutánját estjét szervezhetnek. ... De ÍGY NEM LESZ SOHA A TI ÉRDEKEITEKET MEGVÉDŐ, ÉRTETEK ....ÖNMAGATOKÉRT... KIÁLLÓ KEMÉNY HATÁROZOTT HATÉKONY ÉRDEKVÉDELMI SZERVEZETETEK.
A szervezet a közösség olyan amilyenné TI a tagjai teszitek. Ha gerinctelen elvtelen a mindenkori kormánynak tövig nyaló "vezetőket" választotok , avagy eltűritek hogy ilyenekké váljanak, akkor ne is várjatok tőlük semmi jót értetek, csakis a saját személyes érdekeik "képviseletét", urizálást a TI pénzeteken.
Szóval... TISZTELT HŐBÖRGŐK! MUNKÁSOK! ALKALMAZOTTAK! TI VAGYTOK A SZAKSZERVEZET AZ EGYESÜLET!... Nektek kell kiállnotok önmagatokért, egymásért, szolidaritást vállalnotok másokkal, mert ma mások - holnap TI...lesznek az áldozatok a jogfosztottak! Mondjuk kezdjétek a magatokért kiállást azzal, elzavarjátok a tróger semmit érő a kormány által megvett a ti pénzeteken igen jól élő urizáló "vezetőiteket", új tisztességes alkalmas vezetőket választotok! .. AZTÁN HAJRÁ!.... kiállni önmagatokért, egymásért a vezetőitek mellett! A vezetőitek értetek mellettetek, TI önmagatokért a vezetőitekért egymásért, mindannyian egymásért!
Rendíthetetlenül, határozottan, keményen!... Nem engedve mocskos bomlasztóknak, nem engedve megvenni magatokat holmi könyöradományokkal, erzsébet utálványokkal, üres ígéretekkel! Egyesek által naponta "önmaguk fontosságát" hangoztatva bedőlni neki aztán még tapsikolni vigyorogni is hozzá. Nem elhinni senkinek, hogy meg kell hajolni, mert különben eltűnik a szervezetetek, nem lesz pénz... Neeem az legfontosabb feladata ám a vezetőiteknek hogy fenn tartsák a szervezetet és az csak úgy lehet ha hajlékonyak lesztek ha kussoltok..nak ha benyaltok..nak ide is oda is! Az ilyen vezetőktől, Ne várd hogy kiállnak érted. A TE érdekeid a TI érdekeitek CSAK akkor és úgy lesz megvédve a szervezetetek is CSAK úgy marad meg, ha TE kiállsz, TI kiálltok önmagatokért a szervezetetekért másokért a vezetőitek értetek, ti a vezetőitekért!

Az érdekvédelmi szervezet neeem arra való ám, egyesek elfontoskodjanak ott, naponta hangoztatva saját nagyon fontosságukat...,  aztán néha klubdélutánokat szervezzenek pár "aktivistának" . Neeem! Arra való hogy a TI érdekeiteket védje!...veletek, önmagatok, mert a szervezet TI vagytok! Persze... Kell a klub délután is néha... "Béke" időben. ... de ha kell, ha nem "béke" idő van, akkor igenis Felállni! Kiállni! TI és a VEZETŐITEK együtt egymásért! ...ha kell, szembe menni, szembe szállni akár a legnagyobb "hatalmasságokkal" is.

Ui. A választott vezetőitek vannak értetek és NEM ti értük! Így van ám ez az országgal az állammal a megyével a várossal a faluval is ám! A képviselő a polgármester az országgyűlési képviselő a kormány a miniszter a miniszterelnök van értünk és NEM mi értük! Ők a MI... a TE alkalmazottaid!..és nem te az övék. Ő kuncsorogjon a TE kegyeidért és NEM te az övékért! JOGOD számonkérni őket és ők KÖTELESEK elszámolni feléd! JOGOD kérdezni tőlük és ők KÖTELESEK őszintén tisztességesen válaszolni a kérdéseidre! A pénz amit ők kezelnek a TE pénzed! Te bíztad rájuk! ...így ha adnak belőle, TE adod magadnak... Neeem a miniszterelnök a miniszter adja ám saját kegyéből a sajátjából... Neeem! A tiédből mindannyiunkéból ad költ dorbézol urizál.... haaaa...TE hagyod hogy így tegyen. A TIÉDBŐL, MINDANNYIUNKÉBÓL URIZÁL PAZAROL KORRUMPÁL TÖMI HAVEROK ZSEBÉBE ÉPÍTI SAJÁT ELMEBETEG ÁLMAIT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!