2018/11/15

a tróger hasonszőrű bűnöző társ....

orbánista talpnyalók, hűbéresek, segítők, tapsikolók, éltetők! Tudták kendtek?... A legsötétebb, legelvetemültebb tróger diktatúrákban szokás segíteni, hazájából kimenekíteni aztán bújtatni hazájában körözött tróger bűnöző "politikusokat". ...és csakis hasonszőrű tolvaj bűnözők által. Valaha a Dél-Amerikai diktatúrákban volt szokás, persze ott bújtattak, menedéket adtak náci háborús bűnösöknek is.
Itt már kiengedtek azeri baltás gyilkost, ...
Most a volt Macedón miniszterelnököt, akit hazájában köröznek, útlevelét bevonták, mert mocskos korrupt bűnöző, menekítette ide és bújtatja orbán viktor...a tróger hasonszőrű bűnöző társ....
...és kendtek ezt a tróger bűnbandát éltetik, segítik, támogatják, ezeknek tapsikolnak, ezek talpát nyalják?... Emberek közé mernek kendtek menni emelt fejjel?..és a bőr az orcájukon? ...tükörbe mernek nézni?... emberek szemébe? ...

A talpnyalóik, segítőik pedig továbbra is öntelten emelt fejjel emberek közé mennek mintha minden faszányos vóna. ...és ha felteszed neki a kérdést, majd jön az "elmútnyócévvel", "Sorossal", migránsokkal, kommunistáz libsizik egyet, esetleg elvonul , közben eldünnyögi, "nem kell senkivel vitába keveredni"...mert csak ennyit tudnak, erre képesek... nyalni tapsikolni, éltetni bűnözőket.

polt péter! Te gerinctelen patkány! A bűnöző gazdád meg a bűnöző haverjai mocskával foglalkozz te szarházi! Ha ez a nép felébred, a gazdád után menten te következel. Előbb vagy utóbb, de eljön az a pillanat. Minél később, nektek annál szarabb lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!