2018/11/25

Nemzetileg konzultálunk? Családok éve? ...és tuzson bence.

Most meg ez a tuzson bence nevű ócska orbán csicskás fizetett hirdet...AAA MI PÉNZÜNKBŐL....
...hát konzultáltam vele, -
Na figyelj te semmit érő gerinctelen orbán csicska! Mond meg a gazdádnak orbán viktornak!...konzultáljon ő a kedves szüléivel arról, miért hoztak a világra egy ilyen elme és lelki toprongy hatalom mániás tolvaj szarházit mint ő. Aztán konzultáljatok ti orbán csicskások, hűbéresek a szüléitekkel, hogyan nevelhettek belőletek ilyen elvtelen gerinctelen csicskásokat.
Aztán... a melyik családokra gondoltatok mint a "nemzet jövője"?...orbán familia?...mészáros familia? orbán hűbéresei csicskásai familiáira?
Osztán... A valódi igazi nagy dolgokról mééé nem konzultál velünk a néppel a gazdátok?...Pl. arról... Akartuk é hogy veletek ellentétben a Hazájukat tisztességgel becsülettel szolgálóktól elvegyétek jogos jussukat, majd a takony suttyó cimborád által "Kádár huszároknak" tituláltassunk? Akartuk é hogy a rokkantakat megalázzátok, embertelen tortúráknak vessétek alá? Akartuk é a tisztességes szabad sajtó bedarálását? Akartuk é hogy a MAGÁN vagyon magán nyugdíj pénztári vagyon 3000 milliárdját lenyuljátok és eldorbézoljátok? Akartuk é hogy a semmit érő futbalisták, magukat szurkolóknak nevező tomboló csürhének építtessetek kongó üres stadionokat ezer milliárdokért tisztességes egészségügy, oktatás, nyugdíjak, közművek utak...stb hasznos dolgok helyett? Akartuk é hogy a nép vagyonát az orbán család a nemzet lánya orbán ráhel meg a nemzet vője saját lábra...izzé öö...mi lábunkra állítására költse gazdátok? Akartuk é hogy a orbán stróman nemzet gázszerelője mészáros lölö meg a familiája faluvégi suttyóból 8 év alatt többszörös milliárdos legyen a MI pénzünkből? Akartuk é hogy száz milliárdokat toljatok ki "külhoni" orbán talpnyaló hűbéresek zsebébe? Akarjuk é hogy a gazdátok meg a szijjártó kakadu petya totál lejárassa hazánkat az egész világ előtt? Akarjuk é hogy nektek semmit érőknek az ország házában semmit tevésért orbán talpának nyalásáért milliós fizetést adjunk?...hogy ti semmit érők urizálhassatok? Akarjuk é hogy a gazdátok orbán viktor Putyin zsarolt csicskása legyen? Akarjuk é hogy a gazdátok meg vele ti is száz milliókat lopjatok ki titkos külföldi számlákra? Akarjuk é hogy a MI pénzünkből "külhoni" magyarok szavazatait vegyétek meg, hogy aztán ők akik nem viselik semmi következményét a szavazataiknak, helyettünk rólunk dönthessenek? Akarjuk é hogy orbán talpnyalói hűbéresei csicskásai helytartói üljenek minden hivatalban? Akarjuk é a MI pénzünkön ezer milliárdokba kerülő hazug plakátokkal beteríteni az országot? Akarjuk é a ti mocskos tróger gyűlölet kampányotokat? Akarjuk e hogy száz milliókat költsetek a MI pénzünkből orbán csicska "médiáira"? ...talpnyalóira csicskásaira propagandistáira? Akarjuk é a 18 000 "letelepedési kötvényes" arab, kínai, orosz, afrikai...bűnözőt a nyakunkra?..Európa nyakába?..hogy a tróger rogán meg a haverja gazdagodjanak rajta és majd MI és még unokáink is fizessék az árát? ...és még sorolhatnám sokáig mindazt a mocskot amit ti tróger semmit érő elvtelen gerinctelen senkiháziak orbán talpnyaló csicskások elkövettetek ellenünk. ...Ezekről nemzeti konzultáljatok wazze!
Csak megjegyzem...Tudod mi a gerinctelen csicskások sorsa? ...mihelst a gazdi megun, vagy jön egy jobban nyaló, mehettek a süllyesztőbe. ..és ha ez a nép egyszer rádöbben mit míveltetek vele.....Ejj de kegyetlen sorsotok lesz, minél később ébred a nép, annál szarabb lesz a végzetetek. Helyetekben igen szarul aludnék. Tudtad?...titeket csak azért tart a gazdátok, mert ti kellően sötétek, gerinctelenek, elvtelenek vagytok ahhoz hogy minden elmebeteg hatalom mániás akaratát végrehajtsátok. Szóval ..csak urizáló ócska csicskások vagytok egy elme és lelki roggyant hatalom mániás mellett.

Jaaa!...arról mééé nem konzultáltok, hogy az EU által az ország fejlesztésére építésére adott és szánt de általatok eltékozolt, ellopott euró milliárdokat akarjuk é MI a nép a "nemzet jövőjét jelentő" családok vissza fizetni büntetés gyanánt, merthogy ti a gazdátok vezényletével faszányosan eltékozoltátok? ...lenyúltátok, elloptátok, mocskos korrupt ócska silány szart építsetek belőle?
-Akarjuk é hogy az általatok épített horthista uram bátyám sógor koma cimbora moslék világból elmeneküljenek fiaink lányaink 100 000 számra?
-Akarunk é egy ilyen horthista álkeresztény hazug magyarkodós korrupt gyűlölködő, megosztott országot mint amit ti alkottatok?
Egyáltalán akarunk é egy ilyen Putyin által zsarolással..mert zsarolható...Putyin csicskává lett trógert mint a gazdátok a nyakunkba?
Tuzson Bence
Töltse ki Ön is a magyar családokat érintő intézkedésekről szóló Nemzeti Konzultációt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!