2018/12/01

rezsi sziszi meg a népi bölcselet.

Aszondja ez a hájfej rezsi tahó német sziszi, -"Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára. Itt többek között arról beszélt, hogy kedden szavaz a parlament a hadkötelezettség 50 évre emeléséről.
„A 40 és 50 év közöttiek korosztálya a legnagyobb létszámú. A népi bölcsesség úgy tartja, ekkorra válnak férfivá az ifjak."
Először is... Egy magára valamit adó honvédelmi miniszter a bánatos p.csába elzavarná ezt a gyökeret, nemhogy még államtitkáraként égesse magát vele. Ez a faszkalap tiszta égés, olyannyira sötét ostoba gerinctelen. orbán csak azé tartja, mert ez mellett bármelyik hűbéres talpnyalója, még orbán meg kósa is zseninek tűnhet.
másodszor, - Wazze sziszi! Mellik az a népi bölcselet amellik szerint 50 éves korukra vállnak férfivá az ifjak? ...és ha ez így van, akko mééé lehetnek katonák az 50 év alattiak? Mééé lehettek ti ott abban a Duna parti házban 50 év alattiak is?..télleg... a jányok hány éves korukra lesznek NŐK?..Ők is 50-re? Akko suhanc taknyosok mééé ülhetnek ott a naagy házba túl jól fizetve?..mé lehetnek miniszterek államtitkárok taknyosok? ...hiszen még nem is férfiak, nem is nők.
Te sziszi! Wazze! Te má elmúltál 50 ugyi?..osztán hogy lehet hogy még mindig csak ilyen hájfej zsíragyú puhatestű vagy? ...ja értöm ééén...későn érő típus vagy...na de ennyire?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!