2018/12/15

Tüntetők - orbán seggnyalók - Soros hálózat.

Aszondja ez az orbán hűbéres semmit érő droid cseresznyés péter Zala megye 3-as...
"Cseresnyés Péter megosztott egy bejegyzést.
18 órája ·
Az elmúlt két nap eseményeiből egyértelműen látszik, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten. Nekik egy a lényeg: a balhé és a provokáció.
Minden jóérzésű magyar ember döbbenten áll az utcai erőszak és a tiszteletlenség előtt.
Magyarország nem kér a Soros-hálózat erőszakos provokációjából."
Na én meg válaszoltam neki pár kedvest keresetlent csak hogy érezze a törődést.
Lajos István Kulcsár Na figyelj te semmit érő orbán droid. Akik az utcán voltak és lesznek az a NÉP! Az a nép akiktől te meg a hozzád hasonló orbán talpnyaló a túl jó fizetéseteket meg kiváltságokat kapjátok. Az a NÉP akiket te meg a többi hozzád hasonló tróger orbán hűbéres semmit érő szar alak semmibe vesztek. Az a NÉP akik köszönik de nem kérnek többé a gazdátok agybeteg rémálmaiból a trógerságotokból az aljas módon törvénytelenül hazug módon elővezetett és általatok a gazdátok parancsára megszavazott rabszolga törvényből az ország széjjel lopásából a lejáratásából a gyűlölet kampányaitokból a semmibe vevésből az ilyen trógerokból mint te a "nemzeti konzultációnak" hazudott néphülyítésből az orbán familia mi pénzünkön gazdagodásából az orbán lánka récsel mi lábunkra állításából a nemzet vője pofátlan csalásaiból a nemzet gázszerelője 8 év alatt a semmiből milliárdossá válásából a MI pénzünkből...és még sok sok mocsokból amit az agyilag amortizált hatalom mániás gazdátok vezényletével ti ránk szakítottatok. Ha a csökött agyadat tartalmazó fejedet kihúznád a gazdád hátsójából, esetleg te is másképp látnád. Szóval te orbán hűbéres semmit érő! Az ott a NÉP! .... nem úgy mint 2006 ősszel a gyújtogató törő zúzó randalírozó Kossuth teret össze szaró TV székházat felgyújtó csürhe akiket a gazdátok bérelt fel. Fogtad a csökött agyaddal orbán hűbéres!? ..és te zalai vagy?... Jesszus! Mi lennénk Soros bérencek? Te agyatlan talpnyaló! Mi vagyunk azok akik képesek önállóan is gondolkodni látni és nem vagyunk hajlandóak birka módján szolgalélkkel az agyilag amortizált gazdátok óhaja szerint ngedelmes birkákként viselkedni. Ha itt valaki bérenc seggnyaló, akkor azok ti vagytok....orbán hű segg nyalói, engedelmes droidjai hűbéresei. Ti csak addig léteztek míg a gazdátok akarja, amíg nem jön egy hűségesebb jobb seggnyaló. Én a helyedben tökön lőném magamat ha ilyen agybeteg hatalom mániás tolvaj tróger lenne a gazdám mint nektek.
Jaaa...és mit is kellene tisztelnünk?...Az agybeteg tróger gazdátokat?...titeket a semmit érő orbán droid hűbéreseket?
Aztán ez a báránka nyalt is egyet ennek a cseresznyés péternek hogy aszondja...én pedig ennek is válaszoltam.
Vilmos Kajtár Nem véletlenül volta továbbképzésen az USA-ban ! A vezéreket jól megfizetik- az eredmény nem marad el .Ingyen hülyéket meg találnak eleget , akik csak úgy a hecc kedvéért randalíroznak !
Kezelés
Tetszik · Válasz · 54 perce
Lajos István Kulcsár Na agyatlan birka! A gazdátok az agyilag rokkant orbánt és társait ki is finanszírozta hogy tanulhassanak?... Nem tudod?..Elárulom... Soros György. Úgy ám agyatlan birka. A fidesz a Soros pénzén alakult. Úgy ám agyatlan birka! Hogy most a gazdátok derékig Putyin seggébe?...Ja hogy Putyin zsarolja?...Ja hogy van bőven mivel?.... A gazdáitok migránsoztak, de közben beengedtek 18 000 TIZENNYOLCEZER ázsiai, afrikai, arab, Orosz bűnözőt államkötvénnyel?...Amin a rogán toncsi gazdagodott és majd mi..TE is meg az onokád is fogjuk visszafizetni?... Hogy a gazdátok családja milliárdokat lopott el, hogy a mészáros lölö az orbán haver 8 év alatt a MI a TE pénzeden is...lett sokszoros milliárdos?... Hogy a gazdáitok számolatlanul tolják a száz milliárdokat a határon túli talpnyalóik zsebébe a MI a TE pénzedből? Hogy milliárdokat csalnak lopnak hazudnak el?...épülnek semmit érő futbalistáknak kongó üres stadionok az oktatás az egészségügy utak a szegénység felszámolása helyett? Húzd ki a fejedet a gazdid hátsójából a possadt narancslét engedd le az agyad helyéről, aztán talán észhez térsz.
Kezelés
Tetszik· Válasz · 5 perce


Ui. Na! Ez a cseresznyés péter nevű szarházi már törölte is a hozzászólásomat és le is tiltott. Ennyit ezekről a férgekről meg a demokráciáról az igazsághoz való hozzáállásukról. Gyáva patkányok!

De megvaaaan! 


Jaaa! Ha mi a tüntetők a Soros hálózat, akkor ők a gazdájukkal együtt a Putyin hálózat ugyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!