2018/12/15

latorcai a kdnp meg a kis Jézus.

latorcai jános az országgyűlés...nek hazudott ganyé domb kdnp-s alelnöke Békés megye szülötte kibírta ejteni a mocskos etetőjén..."Akik Budapesten tüntettek, nem tisztelik a keresztény értékeket ...... nem tisztelik kis Jézust." Na te agyatlan gerinctelen tróger! A keresztény értékek tisztelhetőségét ti má rég elbasztátok, kis Jézushoz pedig annyi a közötök mint hízó marhának a magyar abc-hez.
Aztán...kérdem én te fattyú!...ti meg az agyilag amortizált tolvaj gazdátok vajh tisztelitek é az én "hitetlenségemet"?...Tisztelitek é a saját népeteket? ...Tisztelitek ti a naaagy ló.aszt!...a gazdátokat azt az agyilag roggyant elmebeteg orbánt a pénzt amit lophattok tőlünk a zsíros állást a túl jó fizetést meg kiváltságokat...azt tisztelitek ti.
Ha ti bárkit tisztelnétek, pl. elsősorban a saját népeteket a hazátokat, akkor nem loptátok volna széjjel, nem járattátok volna le, nem holmi bohózat semmit érő "nemzeti konzultációkkal" hülyítenétek a népet. Nem fogadtatok volna el így hazug csaló módon egy ilyen ócska rabszolga törvényt....és sorolhatnám még bűneiteket oldalakon át. Na és Jézus meg keresztény értékek? Ti pofáztok ilyenekről? Ti a tróger tolvajok akik olyan gyűlölködést szakítottatok erre az országra ami még nem volt történelmünk során. Ti keresztények?... hazug trógerok, orbán talpnyaló hűbéresek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!