2018/12/08

orbán és rémálmai.

Aszondja ez az agyilag lelkileg amortizált orbán viktor nemzetünk naaagy fia az utcai harcos a rédióban, hogy aszondja....
Orbán: "Semmilyen demokrácia sem tökéletes, a magyar sem, de a brüsszeli még messzebb van ettől. ..... Minden reggel azzal kelek, hogy derékon vágnak, hogy valahol megtámadnak. Folyamatosan résen kell lenni, küzdeni kell”
Na már most!
...ez az agyilag amortizált méghogy "utcai harcos"?... a dagadtra hízott töpörte méretével "utcai harcos"?...mikor tek falka kísérete meg a kevlár liberó nélkül még a saját hívei közé sem mer menni?
Osztán ...Méghogy nem tökéletes a Magyar demokrácia?... Na wazze!... sosem volt tökéletes, de te meg a talpnyaló hűbéres falkád mindent elkövettetek hogy az a Magyar demokrácia igen sajátos értelmezést nyerjen és nem hogy nem tökéletes, de még csak ne is hasonlítson a demokráciákra, sokkal inkább a horthysta uram bátyám hűbéres talpnyaló mocskos világra.
Azt pedig csak legszebb álmainkban merjük álmodni hogy valaha majd szebb időkben megközelítjük azt a szerinted a demokráciától messze lévő Brüsszelit. Ja persze ha a ti értelmezésetek szerint nézzük a demokráciát, ami ugyi úgy szól hogy neked ...főleg neked meg a családodnak a sajátláb...izzé...mi lábunkon álló récsöl lánkádnak a nemzet vőjének a nemzet gázosának ...és a talpnyalóidnak bármit szabad lopni csalni hazudni lenyúlni a többieknek meg kuss van de nagyon, na akkor attul a fajta "demokráciátul" télleg messze van az a Brüsszel. ...meg minden más szebb jobb normálisabb hely e világon.
Suttyókám! Te minden reggel azzal ébredsz hogy "derékon vágnak", vagy megtámadnak?... Na wazze!...féljél is, rettegjél is!...nyugodt álmod ne legyen, de a tróger talpnyalóidnak sem. Ami aljas mocskosságot te meg a tróger bandád elkövetett e nép ellen, csoda hogy eddig nem vágtak még derékon...ketté...téged is a bandádat is. Na de ami késik nem múlik ám. Ha ez a nép egyszer tudatára ébred mit míveltetek vele...., hajjaj! Nem lennék a helyetekben...1956?...csauseszku?...rémlik? Rémlődjön wazze! ..osztán csak rettegjél te tróger!...aaa bandáddal talpnyalóiddal együtt. Nyugodt álmaitok ne legyenek. Jogos a félelmed és magadnak köszönheted. Tudod...tisztességes becsületes egyenes gerinces embör álmai nyugodtak...legfeljebb a népéért érzett aggodalmai a jobbító álmai okoznak neki néha nyugtalan álmokat.
Úgyhogy ..."legyél résen".... mert küzdeni aaazt küzdesz... az agy betegségeddel a hatalmi mámoroddal a tébojult beteges fóbiáiddal a beteges képzelgéseiddel ...látszik is rendesen a toprongy megjelenéseden a kényszer rángatódzásaidon az elhájasodásodon.
orbán viktor! Álmodd csak azokat a rém álmokat!...egyszer beteljesednek. ...minél később, annál szarabb lesz neked meg a talpnyalóidnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!