2018/04/09

PETÍCIÓ az ellenzékhez.


Mi a PETÍCIÓ elindítói a Kontrollált Demokrácia ( KODE ) facebook oldal létrehozói az alábbi PETÍCIÓT indítjuk a 2018 április 08-i magyarországi országgyűlési választáson az országgyűlésbe bejutó, oda mandátumot szerző ellenzéki pártokhoz és bejutott képviselőikhez, úgymint MSZP, DK, Jobbik, LMP, Együtt pártok vezetőihez illetve mandátumhoz jutott képviselőikhez a demokrata ellenzék által támogatott független Mellár Tamás -hoz.

- Mi a PETÍCIÓ aláírói a demokrata pártok azaz a orbán viktor vezette fidesz-kdnp ellenzéke -úgymint MSZP, DK, Jobbik, LMP, Együtt, a demokrata ellenzék által támogatott független Mellár Tamás szavazói
KÖVETELJÜK!
-A választáson mandátumhoz jutott ellenzéki képviselők NE VEGYÉK ÁT A MANDÁTUMUKAT!
-A választáson mandátumhoz jutott ellenzéki képviselők NE ÜLJENEK BE AZ ORSZÁGGYŰLÉSBE!
-A választáson mandátumhoz jutott ellenzéki képviselők NE TEGYENEK ESKÜT orbán viktorék ALAPTÖRVÉNYÉRE!
-A választáson mandátumhoz jutott ellenzéki képviselők NE ASSZISZTÁLJANAK orbán viktor politikai és gazdasági maffiája tragikomikus bohózatához!

Továbbá JAVASOLJUK! - A mandátumot szerzett illetve kapott ellenzék jelöltjei illetve képviselői alakítsanak egy úgynevezett "árnyék parlamentet" és "árnyék kormányt". Ez az "árnyék parlament" illetve "árnyék kormány" végezze úgy a feladatait mintha "rendes" törvényes és hivatalos, egy valóban demokratikus ország parlamentje illetve kormány lenne.
Egyrészt, ezzel a ténykedésükkel bizonyíthatják az ország népe felé hogy komolyan gondolták a "rendszerváltást", azt hogy orbán viktor gyűlöletre épített korrupt rendszerének valódi ellenzéke lesznek. Másrészt bizonyíthatják az ország népe felé hogy érdemesek voltak a bizalmunkra. Bizonyíthatják hogy lehet sokkal jobban, lehet tisztességesen, becsületesen egy valóban demokratikus európai jogállamot építeni. Bizonyíthatják hogy az ország népének valós érdekeit szolgálják. Ezzel a lépésükkel az Európai Unió felé is bizonyíthatják hogy ők egy valódi demokratikus, demokráciára vágyó az európai értékeket óhajtó Magyar népet képviselnek.
Megalakulás után azonnal kezdjék el az országjárást lehetőség szerint a legnagyobbtól a legkisebb településekig és tájékoztassák a lakosságot minden lehetséges fórumon az ország valós helyzetéről, orbán viktor rendszerének valós veszélyeiről.

E - PETÍCIÓHOZ - bárki csatlakozhat aki egyetért vele, úgy hogy az erre szolgáló "Esemény"-hez csatlakozik.
Kérünk mindenkit aki egyetért e PETÍCIÓNK-ban megfogalmazottakkal osszátok meg, hívjátok fel az emberek figyelmét rá és hívjátok őket a csatlakozásra létrehozott "Esemény"-hez.
Csatlakozás után hozzászólásba írd: "Csatlakozom!"


Elérhető ITT IS: https://www.peticiok.com/peticio_az_ellenzekhez_ne_eskudjenek_fol


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!