2018/04/05

Ismerős valakinek ez? -EU - RSZTOP..

Ismerős valakinek ez? -"Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP) "
Ez az EU RSZTOP programja, aminek keretében az EU a Rászoruló szegényeket úgy támogatja illetve segíti, pénzt ad a tagállamoknak és egy egy személyre meghatározott összegű -Tartós élelmiszer csomagot- KELL kapniuk belőle a Rászorulóknak. Tehát az EU ADJA A PÉNZT de a tagállam kormánya felel a szétosztásért a pénz felhasználásáért.
Ez a EU RSZTOP 2016-ban kezdődött az KETTŐ ÉVE itt van az országban a pénz, csak "szeretett pártunk és kormányunk" ráült cseppet. 2017 júniusában már osztottak csomagokat, miután az OLAF ( EU csalás elleni hivatala ) vizsgálódni kezdett. Akkor egyes helyeken az EU - RSZTOP keretéből kiosztandó csomagokat egyes fideszes képviselők úgy osztogatták mintha azt a Magyar kormány adta volna...HOLOTT!... a Magyar kormánynak köze a dologhoz CSAK ANNYI, nekik kellett megszervezni ki kaphat és mikor miként a csomagok tartalmi összeállítást és a Rászorulókhoz való eljuttatást.
Nos a lényeg... Idén szintén csomag osztásra kerül sor szintén ebből az EU - RSZTOP -ból. Idén "szeretett pártunk és kormányunk" nanááá ismét hazudik cseppet, nanáááá a április 08-i választások előtt küldték ki a rászorulóknak az értesítő levelet, nanáááá csak egy apró kis valami tanuskodik a levél alján arról, valójában honnan miből is származik az a csomag... naná hogy "tudják már a szegény rászorulók kinek tartoznak hálával... " nanááá a levél elején nanáááá a magyar kormány szerepel mint "jótevő".
Ez a mocskos maffia miközben hazudik, olyant tulajdonít saját érdemének amihez igen csekély köze van... EU-t ócsárol miközben az EU által adott pénzen "kampányol".....

Mégegy kis adalék orbánék mocskosságából: http://168ora.hu/itthon/a-kampanyban-gyorsan-levelet-irt-a-kormany-a-raszoruloknak-hogy-majd-kapnak-elelmiszercsomagot-147815

....és még meg is alázza a szegényeket...gondolvááán... egy 10 Kg-os csomaggal mindenki gerince megvehető ...olyan csomaggal amit nem is a "kormány" hanem az EU ad.
Tehát...olyan tulajdonít magának orbán és kormánya ami NEM AZ Ő ÉRDEMÜK! ...és az OLAF az EU Csalás Elleni Hivatala vizsgálódik, mert pár millió ITT IS eltűnt valahol magán zsebekben.... Van é mocskosabb dolog mint a szegényeket meglopni? 
Ezt a csomagot a rászorulóknak az az EU ADJA akit orbán és bandája a fidesz tapsikolói éltetői olyan sokat ócsárolnak. A magyar kormánynak ebben pusztán a csomagok összeállításának és a rászorulókhoz való eljuttatása a szerepe.
Alább megfogok osztani egy ilyen értesítő levelet. Nézzétek meg majd jól... Szolgáljon tanulságul miként veri át, téveszti meg épp a legszegényebbeket a legrászorultabbakat ez a mocskos maffia.





UI. Most jutott tudomásomra... Nagyvalószínűséggel ezt az EU RSZTOP pénzt orbánék egy segélyszervezeten keresztül lenyúlták, majd egy részéből mint" Nemzetközi segély" a Kárpátaljára vittek segélyt. Azaz... Az EU által a Magyar szegények segítésére adott pénzt orbánék kijuttatták Kárpátaljára mint a saját jótéteményüket...vajh miért is?...nem tán szavazat vásárlásra? ..... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!