2018/04/06

Menj el szavazni!

Olvasd el az alábbi írást, aztán gondolkodj el, aztán....Menj el szavazni! Ennyit igazán megtehetsz! ...magadért, ha másért nem a gyerekeidért az unokáidért! Szavazz a gyűlölködésre a megosztottságra épülő elmebeteg hatalom ellen! szavazz egy békésebb nyugodtabb a világban elismertebb hazára! Szavazz a gyermekeidért az unokáidért! Szavazz a jövőre a múltba révedő arra hivatkozó horthysta rákosista mintájú orbáni világ ellen! NEKED Vasárnap 06,00 és 19,00 között CSAK fél óra az idődből, .....

Éva Barics
2 órája
Tudom, hogy Téged nem érdekel, talán már le is tiltottál vagy egyszerűen továbbtekersz. Lelked rajta.
Engem viszont érdekel. Mi több, elszomorít. Mert valamilyen módon mind egy cipőben járunk..még ha ezt nem is ismered be, vagy el.
Nem fogok most adatokat megosztani, bizonyítékokat belinkelni, minek? A lényeg a fejünkben és a szívünkben van, az adatok csak alátámasztják azt.
De tudd: az én gyerekeim még nem éheztek és míg módomban állt tanulhattak, kirándulhattak, moziba, színházba mehettek, szép ruhákban jártak. Házat, telket vettünk nekik, mert meg tudtuk tenni, volt munkánk, tisztes jövedelmünk.
Ha betegek voltak, volt orvos, nővér, rendelő, szűrés, kórház, ahol óvták az egészségüket. Ahol volt olyan pici fecskendő, amivel be tudtak kötni egy infúziót a 3 éves gyereknek is. No, meg persze a felnőttek is értek valamit. Ahol ugyanaz az orvos, akinek nemrég az osztályán meghalt egy beteg vérmérgezésben, milliós értékű injekciót hozatott helikopterrel, hogy velem ez ne történhessen meg. Ahol az édesanyám életét megmentették és nem halt bele a közvetett nővérhiányba.
Ahol volt Tb és a rokkantak, a nyugdíjasok nem csalók és élősködők voltak.
Igen, a Tb...Te tudod már, hogy rég megszűnt? ..és ha ezt tudod, azt is tudod ez mit jelent? Gondoltál már rá, bármikor mondhatják: nem biztosítva vagy, csak adót fizetsz. Mondhatják: holnaptól fizesd a kórházi ellátásod...vagy azt: csökkentem a nyugdíjad... ahogyan azt a rokkantakkal megtették és a gyerekeik nyakába varrták őket. Lehet, holnap mi következünk, aztán a gyerekeink. Persze csak akkor, ha még ebben az országban élnek. Tudom, kevesen jönnek majd haza, mert megszoknak egy életminőséget. Elmennek azért, ami régen a miénk volt, de elveszett, mert hagytuk.
Úgy mondják: az élet spirálisan fejlődik...de nálunk valami nagy hiba történt. Nálunk csak 100-150 embernek adatik meg ez a lehetőség, kihasználva minket, belőlünk élősködve.
Ha mindezt elolvastad köszönöm! Akkor tudom, hogy vasárnap ott leszel, és tudom, hogy megfelelően döntesz majd. Mert mi, akik még nem felejtettük el, hogy milyen érzés volt gerinccel élni, mi, akiknek még van tartása, -mi még érzünk lelkifurdalást, hogy ezt tűrtük, hagytuk. Érzünk még felelősséget a gyerekeink és az unokáink sorsa iránt és ha majd jogosan számonkérik tőlünk legalább elmondhatjuk, hibáztunk, de megpróbáljuk kijavítani. Talán nem késő.


Menj el szavazni! Ennyit igazán megtehetsz! ...magadért, ha másért nem a gyerekeidért az unokáidért! Szavazz a gyűlölködésre a megosztottságra épülő elmebeteg hatalom ELLEN! szavazz egy békésebb nyugodtabb, a világban elismertebb hazára! Szavazz a gyermekeidért az unokáidért! Szavazz a jövőre a múltba révedő arra hivatkozó horthysta rákosista mintájú orbáni világ ellen! NEKED Vasárnap 06,00 és 19,00 között CSAK fél óra az idődből, .....
Én elmegyek! ...és szavazok orbán rendszere ELLEN!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!