2018/04/03

Az alábbi "kampány videót" a 888 nevű orbánista szenny stábja készítette és osztotta meg a facebook oldalán a mellékelt szöveggel együtt. Olvassátok és nézzétek, aztán kinek kinek ízlése szerint.....
A 888 által mellékelt szöveg:
"Magasba a zászlókat! Fel, győzelemre!
Sok nagy harcot és emlékezetes csatát vívtunk meg együtt, de a legnagyobb dolog, amit életünkben véghezvihetünk, a legnagyobb csata, amit együtt megvívhatunk, még előttünk van.
Felszerszámoztunk, felnyergeltünk! Magasba a zászlókat! Fel, győzelemre!
Best of Viktor"
és a videó:


Anyám borogass! Ha nem tudnám hogy agyatlan orbánista zombik csinálták, azt mondanám...Ez már több a sokknál és rohadtul alkotmány ...izzé....alaptörvény ellenes háborús uszítás. Így hogy a 888 nevű agyatlan narancslével töltött fejűek csinálták, csak egy ócska silány bölcsis szintű hányadék.
De most télleg!...ez orbán és a fidesz politikai programja? Ezt tudja nyújtani Magyarország népének? Ennyire hülyének, ostobának nézik orbán talpnyalói a Magyar népet? Egy ilyen ócska silány hányadék förtelemmel etetik a népet? Ez választási program? Ez választási alternatíva? Erre ugranak erre vevők, erre rohannak a szavazófülkébe orbán hívei?...ha igen?...akkor sokkal nagyobb a baj náluk...és így sajnos a hazánkban is mint azt rémálmaimban hittem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!