2018/04/09

Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország?

Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország?
Így! ...és ha ez a nép a tudatára ébred mit míveltetek vele... TI...TE is aki aláírásokat gyűjtöttél nekik, aki támogattad ezeket, aki segítettél nekik, aki nevedet arcodat adtad ezekhez....TE aki hozzájárultál segítettél gyűlölködésbe taszítani ezt a népet. TE aki kiszolgálod segíted ezt a tolvaj korrupt elmebeteg hatalom mániás orbánt és hűbéreseit talpnyalóit...ezeket akiknek NEEEM Magyarország az első, hanem a saját gazdagodásuk, funkciójuk, hatalmuk....ezért gyűlöletbe hazugságba hajszolni voltatok képesek e népet....
Helyetekben most nem lennék büszke... Helyetekben most kezdenék igazán félni.... Eljön az idő amikor e nép felébred.... akkor majd ti...te is...szégyellni fogod amit tettél...jobb esetben...letagadnád majd azt is...közöd volt hozzájuk valaha... Rosszabb esetben?.... Na aaazt inkább nem kívánom egyikőnknek sem...... csak egy évszám.....1956..... Jól vésd az agyadba!...emlékezz majd haragosan kiabálva vagy aránylag finoman..irodalmilag?...stílusban mondott írott szavaimra.....
"A FELELŐSSÉG NEM A GYŰLÖLETRE SZAVAZÓ TÖMEGEKÉ, HANEM AZON CSOPORTÉ, AMELY ÓCSKA PÁRTSZÓCSŐVÉ TETTE A KÖZMÉDIÁT ÉS EGY SOR NEKIK ASSZISZTÁLÓ MÉDIUMOT. AKIK SAJÁT GAZDAGODÁSUK ÉS ALANTAS TERVEIK MIATT HAJLANDÓAK TUDATOSAN FÉLREVEZETNI, ÉS HAZUG INFORMÁCIÓKKAL GYŰLÖLETBE TASZÍTANI TÖMEGEKET.
Az átvert embereknek ugyanis szinte lehetőségük sem volt máshogy dönteni. Mindenki ugyanazt mondta körülöttük, a legtöbbjükkben fel sem merült, hogy ami a tévéből, rádióból, plakátokról, lakossági fórumokról rájuk zúdul, valójában nem igaz.
Az egészben a legtragikusabb, hogy a jól elhelyezett tévhitek nem szívódnak fel a kampány végén. Ezek a gondolatok jóval azután is megmaradnak a naiv választókban, hogy a felelősöknek már rég elfogyott a vadászatokra, ibizai kokainpartira, vállalatfelvásárlásra begyűjtött közpénzük. Nekünk viszont tovább kell élni a kampányszlogenekkel."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!