2018/04/11

Jól teszi orbán. Számolja föl...

Jól teszi orbán. Számolja föl az önkormányzatokat. Mi lófasznak annyi léhűtő? Ültessen a nyakukra helytartókat. Öntesse betonba stadionba az össze kibaszott ligetet parkot. Lopják széjjel az országot, vegye el a földjeiket a boltjaikat a kocsmáikat a szeszfőzdéiket... Csináljon belőlük haveroknak talpnyalóknak kiszolgálóknak hűbéreseknek "nemzeti" bizbaszt. Számolja föl a civil szervezeteket a szakszervezeteket az érdekvédelmi szervezeteket...minek az a sok pénz pocsékoló önmagukért létező izék? Sőt!... számolja föl az országgyűlést, vezessen be kormányzóságot, avattassa magát kormányzóvá, vonulgasson dísz meg tek kísérettel transzporteren mellette semjén fehér lovon...( erdélyiek úgyis szeretik lóháton hurcolászni )

De legalább megvédi az ostoba sötét népét a "migráncsoktól", meg arab számokkal sem köll bajlódni...( igaz történész asszonság? ...nagyon sötét ostoba.... )

Azé valami díszlet bohóc "ellenzéket" csak úgy díszletnek kirakatnak tartson meg....úgyis annyit érnek....

Aztán tapsikoljanak neki a birkák, éltessék csak, birkamenetelgessenek neki.

Bizisten belépek a fideszbe... egy illen "helytartói" funkcijóvaaa megölégszem. ...még jól is csinálnám... Legalább valami hasznom előnyöm származzon má végre az sok évnyi hasztalan szájtépésbül....eddig úgyis csak hátrányom származott.

Ui. Évek óta mondom... A magyar értelmiségi "elit" épp annyit ér mint a politikai "elit". Egyrészük benyalt ballra, egyrészük benyalt jobbra, nagyobb részük fület farkat behúzva kussol. A prof urak hölgyek ülnek a kis üveg tornyaikban a katedráikon....öntelten osztják az észt mint valami kegyurak. Egyrészük beül a tv-kbe aztán mint valami celeb pojáca észt oszt.... Ez lenne a társadalom vezető ereje? Ja hogy a parlamentben is értelmiségiek ülnek sok diplomákkal? ... mint valami legleg vásottabb ovis csoport a homokozóban...?...... csak ennyire tellett tőlük 28 év alatt?....... silány egy értelmiség...és akkor mit várunk a végeken az eccerű néptől???.....

Ui.2. Elárulok egy titkot. Jó ideje beszélgetünk életem párjával a dologról, de még nem igen írtam le így nyílvánosan. Én nem bíztam ebben a magát ellenzéknek nevező bohóc társaságban. Nem bíztam és nem bízom abban hogy ezek ha nyertek volna is, lett volna tisztességes elszámoltatás, rend csinálás. Lett volna néhány amolyan "neszenekednép perecske", nehány kisebb bűnöst meghurcoltak volna mint véres kardot, aztán a többit szépen lassan hagyták volna a feledés homályába. Jóól kitaláltak volna valami mesét "töketlen ügyészségről rendőrségről meg "ejj mi demokraták nem vagyunk olyanok" című maszatolást. Aztán ennyi... 28 évnyi tapasztalat ez. Privatizáció körüli furaságok?...Olaj ügyek?.... első orbán kormány ügyei és azokat vizsgáló bizoccság?.... Ugyi!? ... akkor? Ezekben bízni? Valódi változást ez a szépfius bájvigyori Karácsony? Vona?...  Ez az ellenzék bohóc testület? Ezek már hűbérbirtoknak tekintik azt a qrva széket Mintha az nekik má járna. Némelyik odaragadt má 28-24-20....éve. ...néha egy egy új arc csak hogy némi változás is legyen. ...olyan kihalási bizbasz rend szerint. Elvannak a dagonyába ezek, osztán szarnak ránk, csak négy évente jönnek hangzatosakat mondani, magukat tapsikoltatni.


Ui.3. Egy kérdésre válaszolva... "hány diplomától válik valaki ellenséggé?"...volt a kérdés. Válaszom:
Nézd meg az értelmiségi "elit" 28 évét. Ne az "egyszerű" diplomást a tanítót a mérnököt az orvost... Azt az értelmiségi "elitet" nézd amelyik legfelül van sok diplomákkal ilyen olyan ranggal cafranggal. Azokat a diplomásokat akiknek befolyása van..izzé...kellene legyen. Ott a pártok körül itt ott. Azokat akik ott ülnek sok...túl sok éve... városok vezetőiként, országgyűlésben. Diplomások értelmiségiek... Ennyi telt tőlük 28 év alatt? Sokszor kaptam dűhrohamot mikor a tróger bűnöző gerinctelenen a diplomáját az éreccségijét kérték számon... MIÉÉÉÉRT AAAAZT!?... A bizonyítványtól tisztességes böcsületes alkalmas tehetséges lenne? Ha van papírja akkor máris tisztességes? Böcsületes? Alkalmas? Nem é a gerinc a becsületesség a tehetség az emberi alkalmasság a lényeg? Neeem... ezek a diplomát az éreccségit kérték számon a trógeren.
Szóval nem ellenség a tisztességes becsületes gerinces diplomás! Nem ellenség az egyszerű becsületes tisztességes szakmunkás! Nem ellenség a tisztességes becsületes gazdálkodó! Nem ellenség a tisztességes becsületes közmunkás! .....legyen az professzor tanárúúúr doktorúr doktornő professzorasszony sok diplomás vagy egy, éretségizett vagy nem nyóc általánossal vagy 16-tal........ vagy épp lakatos esztergályos közmunkás gazdálkodó.....6 elemis.... magyar vagy roma vagy nemzetiségi vagy etnikai.....vagy határon innen határon túl
De ellenség a gerinctelen a tróger a talpnyaló a meghunyászkodó az érdekből hallgató a tolvaj a tehetségtelen az alkalmatlan az ide oda nyaló az épp aktuális érdekei szerint ide vagy oda tövig nyaló...legyen az professzor tanárúúúr doktorúr doktornő professzorasszony sok diplomás vagy egy éretségizett vagy nem nyóc általánossal vagy 16-tal........ vagy épp lakatos esztergályos közmunkás gazdálkodó.....6 elemis.... magyar vagy roma vagy nemzetiségi vagy etnikai.....vagy határon innen határon túl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!