2020/03/11

"Nemzetileg inzultáltam."

Van ez a "Farkas Örs nevű egyed, aki a ( Kormányzati Tájékoztatási Hivatal szóvívője, miniszteri biztos. )"
Na én vele "nemzeti inzultáltam" már másodjára. Okot pedig az adott, hogy ez a "FÉLREtájékoztatási biztos a MI pénzünkön fizetett hirdetésben nyomja a süketelést itt a facebookon én pedig beleakadtam. Na nem álltam meg hogy ne "nemzeti inzultáljam. Most épp a "börtön biznisz" ( raboknak járó kártérítés ) okán a Magyar Helsinki Bizottságot vette mocskos szájára ez az orbán szócső emberszerű képződmény. Erre inzultáltam őt pár kedves keresetlen erejéig.
-Na mi lett a vége?... hármat találhat...nátok, de ne fáradjatok.. Törölte majd le is tiltott a szarházi. Naná nem díjazza az orbán rezsim és gerinctelen propagandistájuk az igazságot.
Azért én le képernyőfotóztam és le is másoltam.
Íme a másolat amit inzultáltam ezzel a farkas őrssel:
"Farkas Örs ( Kormányzati Tájékoztatási Hivatal szóvívője, miniszeri biztos. )
Tegnap, 7:21 ·
Miközben a Kormány arra készül, hogy kikérje a magyar emberek véleményét a börtönbiznisz felszámolásával kapcsolatban, addig az ügyben aktív Magyar Helsinki Bizottság máris rendezi a sorokat, nehogy az üzlet károkat szenvedjen.
( és itt egy fotó szerepel a Magyar Helsinki Bizottság írásáról )
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
( FOTÓ ) A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Magyar Helsinki Bizottság Hungarian Helsinki Committee Tegnap Tegnap 17:37 Tájékoztatót készítettünk arról a fogvatartottaknak, hogyan változott meg börtönkártalanítás eljárás. A szombattól hatályos átmeneti szabályozás kifizetés rendjéről előreláthatóan csak rövid ideig él majd, míg az Országgyűlés el nem fogadja az új rendelkezéseket. kifizetés rendje változott bonyolódott, de szabályok még megmaradtak. A régi szabályok szerint is meg lehet indítani kártalanítási eljárást annak, körülmények között tartottak fogva. a tájékoztató: https:// valtozasairol/”
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
...és amit én írtam neki, majd törölte és letiltott:
Nem igen tisztelt Mókus Őrs nertárs! Mi lenne ha kendtek nem a civil szervezetek ellen uszítanának, hanem betartanák a demokratikus normákat? Mi lenne ha nem olyanról "nemzeti inzultálnának" minket ami törvényt kendtek alkottak, azaz a rabok kártérítéséről szólót?... aztán most "nemzeti inzultációt" tartanak arról, kendtek a törvény alkotói betartsák é a saját maguk által alkotott törvényt? Mi lenne ha egyáltalán nem ilyen semmit érő szarokkal inzultálnának minket és kendtek meg a gazdájuk nem nézné hülyének a magyar népet? Ez semmi más mint egy ócska tróger silány színjáték a nép megvezetése. Mi lenne ha vlós a nép létét érintő kérdésekről inzultálódnánk velünk? Pl arról... Akarjuk e hogy kendtek a gazdájuk óhaja és érdekei szerint droid módjára gerinctelenül bármire nyomkodják a szavazó gombot? Akarjuk e hogy kendtek a Magyar nép valós érdekei helyett a gazdájuk és familiája haverjai strómanjai érdekeit képviseljék? Akarjuk e hogy a nép gazdagodása helyett az orbán banda meg a hűbéreseik gazdagodjanak? Akarjuk e hogy egészségügy meg oktatás a gyerekeink jövője helyett kendtek milliárdokat öljenek semmit érő focistákba, stadionokba, külhoni talpnyalóik zsebébe? Akarjuk e hogy az orbán vő helyett MI fizessük a tróger munkája miatti büntetést? Akarjuk e hogy a kendtek gazdája meg a hűbéresei a MI pénzünkön luxus repülgessenek 30 évekre titkosított felettébb fura utakra? Akarjuk e hogy az ország bunkója kövér lackó házmester korlátozza a MI képviselőinket a parlamenti megszólalásokban? ..és így MINKET is! ...aaa NÉPET a kendtek munkaadóit! Akarjuk e hogy orbán viktor és a hűbéresei TISZTESSÉGES korrekt válaszokat adjanak a MI nevünkben kérdező újságírók kérdéseire a MI képviselőink kérdéseire? Akarjuk e hogy a MI pénzünket RÁNK a magyar népre és annak jólétére fordítsák és NE orbán talpnyalóiéra? Akarunk e milliárdokért hazug gyűlölet plakátokat, hazug tróger gyűlölködés keltést aaaa MI pénzünkön ellenünk....és még sok sok VALÓS a NÉPET érintő kérdésben kellene inzultálódniuk és nem ilyen ócska silány semmit érő a trógerságaikról figyelmet elterelő hazug kérdésekben. Egyáltalán akarunk e inzultálódni ilyen silányságokban kendtekkel? Ha ez a nép egyszer ráébred arra, mit míveltek kendtek a hatalom mániájába bele agybetegedett gazdájuk utasítására.... Rá fog! előbb vagy utóbb. Minél később, annál szarabb lesz kendteknek, mert akkor majd a nép akar konzultálni kendtekkel...és fog is... valós kérdésekről.
Szóval Mókus Őrs nertárs! ...télleg... mé nem Orbán Viktor Őrs? Vagy Kövér Lackó Őrs? ...jobban illene kendtekhez...is meg a frakciójukhoz is. .... menjenek kendtek is meg a gazdájuk a tróger hazug álságos a népet hülyének néző inzultációjukkal a bánatos p.csába! ...és az arra szánt PÉNZÜNKET tessék a rendkívüli helyzetet okozó korona vírus ellen elkölteni!...tisztességes hozzáértő embereket megbízni vele és végre valahára legalább ezt az egy rendkívüli helyzetet megoldani tisztességesen, ha má az uralkodásuk tíz éve alatt eddig egyet sem sikerült.
Egyéberánt piszokul tróger mocskos dolog egy épp regnáló kormánytól uszítani a civil szervezetek ellen. Ilyent csak a gyáva trógerok tesznek akiknek túl sok mocsok van a fején. Az a kormány amelyik nem tróger, hanem tisztességes, nem uszít és nem fél a civil szervezetektől, hanem partnernak tekinti őket.
Tényleg! ... arról nem akarnak velünk "nemzeti inzultálódni", hogy az Euró miért 340.- ? 2010-ben még 265.- volt! ...és ezzel egyéberánt KENDTEK döntötték be a deviza hiteleket! ...aztán úgy "megmentették a deviza hiteleseket hogy attul koldulnak. ...és az üzemanyag árak miért vannak az egekben?.. annak ellenére hogy a világpiaci olaj ár inkább jóval alacsonyabb árakat indokolnának?.. főleg hogy a hazug propaganda szerint dübörgünk? ...és a bolti árak miért szöktek az egekbe?... így máris triplán elinflálva a nyugdíj emelést? -is-. Még a szoci kormány idején a gazdasági válság közepén, amikor az Euró közelített a 290.- hoz a kendtek gazdája orbán valami olyasmit mondott hogy..." Az a kormány amelyiknek a kormányzása idején az Euró 300.- fölé emelkedik, az nem tud kormányozni és le kell mondania." ...és akkor orbán és bandája miért nem mondott le!? ...már évekkel ezelőtt!?

....és a képernyőkép róla. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!