2020/03/28

Az ifjú titán

Aszondja egyik csoportba odavetődött ifjú titán... "Miért nem tudunk összefogni, hiszen ebben a bajban erre lenne szükségünk és nem itt gyűlölködni.... "stb... valami ilyesmit.. Aztán többen felvázoltuk ifjú titánnak, miért és kivel nem lehet összefogni. Mert ugyi a titán úgy képzelte, mint kiderült, itt mi az ellenzék vagyunk a gátja az összefogósdinak. Na erre válaszoltam neki én is többek közt ezt is... "Megvallom őszintét, én ezekkel már csak egy esetben tudnék összefogni. A parlamenben szépen felállnának élükön a gazdájukkal, aztán őszinte beismerő bevallomást tennének minden mocsokról amit elkövettek a nép ellen... az első orbán kormány idején 80 évre titkosított "olaj aktakról" is ám...ugyi olajszőke pintér sanya!... Majd miután végeztek a bevallomással, szépen előre tartanák kis dógos kacsóikat, hogy a bilincseket rájuk lehessen katt! Na ebben összetudnék fogni velük. Aztán eztán taláááán a nép már képes lenne összefogni miután ráébred a sok mosott agyú szolgalelkű, hogy a kis imádottjuk egy bűnöző bandát vezetett és őket jóóól át.aszták."
Majd miután többen felvázoltuk neki orbán bandával való összefogás akadályait, törölte a titán... Má nem is akar annyira összefogni. .. Aztán jött a következő posztja... idézem..
" .......X ........Y megosztotta az első bejegyzését.
Új tag · 24 perce
Remélem az összes liberális bement már a bankba, hogy nyilatkozon, hogy önként fizeti tovább a hitelét..."
Na! Ennyit az ifjú összefogás bajnokról. 
Erre is válaszoltam neki, - " Vicces egy suttyó vagy te! Az elébb még összefogni akartál.  Miután leesegetett valami abból, hogy nem mi, hanem a kinőtt ballagási öltönyös pocakhuszár kényszer rángásos zseb vakarós kisgömböc az összefogás legnagyobb gátja, már nem is akarsz összefogni. Télleg vicces egy suttyó vagy. 
Figyusszál te összefogás bajnok! Az összefogósdi posztodat mééé törölted?  Nem tán túl sok volt az érv a kisgömböc ellen?  Megijedtél? 
 Ifjú titán! Nem tán a bátorságtól magát összehugyozó orbánista ifjúgárdához tartozol? Küldtek a párt szemináriumról? Vagy? Szójjá má a mestereiteknek, ritka pocsék munkát végeznek.  Félálmomból ébresztve is különb politikai kiképzést vezetek elő.  
...és minő véletlen... Már ezt is törölte a bajnok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!