2020/03/31

benkő honvédelmi miniszter nertárs és az igazság.

benkő nertárs! Ön ...hogy igen finom legyek... nincs tisztában az igazsággal! ...és én szégyenlem hogy ön is katona volt! Az igazság az benkő nertárs, hogy a Magyar népben inkább félelmet keltenek a járőröző katonák, főleg a teljesen feleslegesen "tüzeléshez kész" helyzetben hordott fegyvereikkel! Persze... a katonákkal úgy egyébként nincs is baja a lakosságnak.... egy normális helyzetben jobb időkben normális ország vezetés esetén.... csakhogy ez itt ma Magyarország nem az.
Azért az nem semmi hogy katonai parancsnokokat ültettek a kórház igazgatók nyakára. Miért? .. a civil igazgatókban nem bíznak? Miért?... tán attól félnek, ők mindent és még azon is túl megtesznek a betegekért? Vagy tán attól, mégis őszintén fognak beszélni az EÜ helyzetéről? Mit tudnak a katonák egy kórházban amit a civil igazgatók nem? Tán a civil igazgatók nem tudnának jelenteni a helyzetükről? benkő nertárs! A COVID - 19 egy vírus ami betegséget okoz és mint ilyen orvosi feladat! ...és nem lövöldöző ellenség aminek elhárítása katonai feladat. Háborúban majd orvosok ülnek a katonai parancsnokok nyakára és megmondják, melyik ellenségbe hány lövedéket lőjünk és milyen sebeket okozzunk?


Benkő: A magyar lakosság örömmel fogadta a katonák megjelenését a városokban.

Száznyolc kórházból 51-ben katonák lettek a kórházparancsnokok – mondta a honvédelmi miniszter az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában, amit az MTI szemlézett. A miniszter szerint a katona kórházparancsnokok több megyében teljesítenek szolgálatot.

Veszélyhelyzetben kiemelt fontosságú, hogy egységes irányítás alatt történjen a vírus elleni védekezés, központilag legyen irányítva az anyaggazdálkodás, és ellenőrizve az anyagfelhasználás.

A kórházparancsnoki feladatkört a belügyminiszter irányítása alatt országos kórházparancsnok koordinálja. A kórházparancsnokok közreműködőként, támogatóként vannak jelen, orvosszakmai, egészségügyi szakmai kérdésben nem döntenek, mondta Benkő. Az 51 kinevezett katona parancsnoknak az a dolga, hogy az észrevételeket, igényeket, kéréseket eljuttassák az országos kórházparancsnokhoz, aki mellett azokat egy törzs feldolgozza és megküldi a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzsnek.

A miniszter kitért arra is, hogy a koronavírus-járvány miatt létrehozott, a létfontosságú magyar vállalatok biztonságáért felelős akciócsoport – amelynek ő a vezetője – felmérte az ország működését biztosító létfontosságú vállalatokat. Ezek többek között az élelmiszeripar, a gyógyszeripar, az oxigénellátást, az infokommunikáció, az energetika szektorából valók.

13 újabb cégnél kopogtattak szerdán a katonák

Köztük van a Telekom, több kiskereskedelmi cég és gyógyszergyár is.

Benkő szerint

TÖBB SZÁZ LÉTFONTOSSÁGÚ VÁLLALAT VAN, KÖZÜLÜK ELSŐ KÖRBEN 139-ET VÁLASZTOTTAK KI. MOSTANÁIG 84 VÁLLALATNÁL KEZDTÉK MEG A MUNKÁT A HONVÉDELMI IRÁNYÍTÓ TÖRZSEK. A HÉTEN TOVÁBBI VÁLLALATOKAT VÁLASZTANAK KI.

Benkő Tibor kérdésre válaszolva azt mondta, a magyar lakosság örömmel fogadta a katonák megjelenését a városokban.

Attul tartok, sokkal nagyobb örömmel fogadta volna a lakosság a tisztességes védőmaszkok, védőfelszerelések megjelenését! ... na meg a tisztességes hozzáértő becsületes szakértőkét a gittegylet "operatív törzs" helyett. A tisztességes gazdasági mentő csomagok megjelenését. benkő katonáitól nem lesz itt tisztességes ország meg nép mentés. ....legfeljebb a gazdátok és hűbéreseinek a valagának mentése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!