2020/03/16

magát "magyarország kormányának" nevezni merő gyökér bandának!

A qrva anyját ennek a magát "magyarország kormányának" nevezni merő gyökér bandának! ...orbánostul, talpnyalóstul, miniszterestül, államtitkárostul, szóvivőig.....mindenestül!

Valaki súgja má meg orbánnak, ez a COVID - 19 egy VÍRUUUUUS!... BETEGSÉÉÉÉÉG! NEM bűnöző! Azaz EGÉSZSÉGÜGYI, ORVOSI probléma és NEM rendészeti, NEM rendőrségi! Itt a rendőröknek semmi keresni valójuk nincs, csakis mint segítők, akik ellenőrzik és támogatják az egészségügyisek intézkedéseinek végrehajtását. Úgyhogy végre emelje föl a nagy valagát, aztán ebbe az "operatív törzs" -nek nevezett kuplerájba EMBERILEG -IS-! alkalmas, tisztességes, hozzáértő EGÉSZSÉGŰGYISEKET nevezzen ki! ....ezek helyett az emberileg is totál alkalmatlan képződmények helyett!
Ezt az arrogánsan gyökér rendőr ezredest pedig zavarja a bánatosba! Menjen utcasarokra járőrözni, arra talán alkalmas. Azt a orbán hűbéres főleg arrogáns bunkó kovács nevű szar alakot vigye haza, aztán pátyolgassa csak! ... De ez a bunkó gyökér ne akarjon tájékoztatni, főleg ne ilyen kőkemény ügyben.
Ide EMBEREK kellenek, hozzáértők, tisztességesek, becsületesek akik a NÉPET szolgálják és nem orbánt meg a hűbéreseit! Aztán képesek és tudnak korrekten, tisztességesen, emberségesen intézkedni ÉS!.. tájékoztatni minket a munkaadóikat a magyar embereket! Az újságírók kérdéseire ...akik HELYETTÜNK kérdeznek, helyettünk akik a "kormánynak", így orbánnak IS!..a munkaadói! ... Az újságíró szájával MI emberek kérdezünk és elvárjuk hogy tisztességesen, becsületesen, korrektül válaszoljanak a kérdéseinkre és tájékoztassanak minket! ...aaa munkaadóikat! Függetlenül attól, szimpatikus é nekik az az újságíró, vagy sajtó amit képvisel.
Ui. Volt e orbán uralkodásának 10 éve alatt egyetlen "rendkívülinek" nevezett helyzet amit ezek normálisan, tisztességesen kezeltek volna?... NEM!...Nem volt, sem egy a 60-as évekhez képest még közepesnek sem nevezhető hó helyzetet, sem egy közepes árvizet, sem egy menekült problémát és most ezt sem képesek. Mire képesek egyáltalán a hazudozáson a lopáson, csaláson a saját családjuk meg hűbéresek, talpnyalók zsebének tömésén kívül?... aaa MI pénzünkből a MI kontónkra ELLENÜNK és NEM ÉRTÜNK!
Ui. 2. Volt aki nehezményezte a stílust. Tény....nem épp lájtos irodalmi stílusban fogalmaztam. Túl sokáig voltunk túl türelmesek, túl lájtosak velük. ...és az ügyünket a "bohóc ügyi államtitkárára" bízta "szeretett pártunk és kormányunk" orbán viktor. Ezek más szóból nem értenek. Ehhez vannak szokva, mert ezt beszélik ők is velünk. Semmibe vesznek minket, alattvalóiknak tartanak, holmi szükséges rossznak, lesöpörhetőnek, hülyének nézhetőnek...
Ha esetleg valakinek a tartalom a lényeg nem tetszik? Így járt! Ez van. ..és ezek a tények. Attól tartok, lesz még rosszabb is és majd a tapsikolók az éltetők a nekik kampányolók is rádöbbennek majd. Úgyhogy senki ne várja tőlem, hogy bocsánatot kérek a stílusért, finomítani sem fogok.
Köszönöm a reakciókat és a megosztásokat!

Kübekháza polgármestere üzen orbánnak.



...és egy hasonló témájú, lényegű írás valakitől. Az írást a facebook-on találtam, sajnos az aláírás egy monogram, így nem tudom ki a szerzője.

"Halkan mondom, hogy a dolog elkezdődött Viktor. Ez nem kicsit elkúrtad. Egy dolgod lett volna. Kormányozni az országot. Jól kormányozni az országot. De neked fontosabbak voltak a stadionok, a templomok, a barátoknak osztogatott földek trafikok és egyéb lábasjószágok. Fontosabb volt a Mészáros félék zsebe mint a nép jövője. Kezd látszani Viktor hogy valójában, te a király, meztelen vagy. És ezt már a fidesz hívek is kezdik látni. A fidesz hívek egy része is őrjöng. Rád, Főnök. Mert a gyerekét azért nálad is jobban szereti. Az idős szüleinek az életét nálad is jobban szereti. De nyomjátok csak tovább a hazudozást, legalább ők is látják szépen. Nyomjátok csak, hogy "felkészültünk", miközben nincs védőfelszerelés, határellenőrzés, nincs semmiféle szakmailag védhető karantén, a vírus szabadon terjed, fékezés nélkül. Kizárólag a lakosság önkéntes otthon maradása fogja lecsökkenteni kicsit, és ha elszabadul, az nektek nem lesz jó. Márpedig elszabadul, mert hazudtok betegről, ellenőrzésről, tesztről, terjedésről, hazudtok mindenről, és ez ismét csak a vírusnak kedvez, mert mindenki csak találgat, és rólatok most, ezekben a napokban derül ki, hogy EGYETLENEGY fontos pozícióban sincs szakember, csak a legjobban bólogató idiótáid mindenütt.
Márpedig ez most nem látványmigráns, meg gyurcsánydémon. Ez bmeg valódi baj, ezzel valóban tenni kéne valamit. Sőt már 3 hónalja tenni kellett volna valamit. Eddig legyintett mindenki a stadionokra, meg hogy nincs orvos, meg nincs gyógyszer, meg rendelő sincs már, holnap a véredet fogják követelni, mert belehal az idős apjuk/anyjuk, Viktor. Te pedig 10 éve rombolsz, és csak focira költesz, meg a saját nevedre íratsz cégeket, de közben sajnos az ország szisztematikusan szétrohadt, és most napok alatt nem lehet újra építeni, hiába forgatod a kis szemedet.
Úgyhogy bármit teszel, bármit hazudsz, bármit ígérsz, az embereknek most ennél több kell. Nekik azt kellene látni, hogy megvéded a gyereküket, meg az idős szüleiket, és megvéded az ő munkájukat, pénzüket, jövőjüket. Mert elhitték neked, hogy te megvéded.
Az iskolákat jó másfél hetes késéssel, tegnap bezártad. Őrjöng miatta többszázezer gyerek milliónyi apja-anyja
A munkahelyek védelmében lónak a himbilimbije sem történt, emberek tízezrei kerültek az elmúlt 3 napban utcára, és fognak sokszor ennyien a következő hónapban. Ötlet, koncepció, no pláne valós terv sincsen, még egy fél mondat sem jött senkitől. Ja de, te megfenyegetted a tanárokat, hogyha nincs iskola, akkor nekik fizetés nélküli szabadság lesz. Gondolom értette másik 30 iparág 5 millió dolgozója, hogy mire számíthat tőletek.
Az öregeket úgy véditek meg, hogy hazudtok a vírusról minden nap, minden részletben, az öregeket semmi nem támadja jobban, nem teszi ki a betegségnek semmi jobban, mint a mellébeszélés.
Egy ostoba, dilettáns rendőr hazudozik minden nap, és mindenki 1 kérdést kap. Mert még mindig az 1 kérdés fejenként fontosabb, mint a VALÓSÁG, amire az emberek kíváncsiak.
Fejetekre omlik ez az egész , és a saját híveitek fognak elindulni értetek csapatokban, hogy kirángassanak titeket a kibaszott villáitokból.
Fontos vagy nekik, és ők tényleg rád bízták az életüket.
Te pedig 10 éve az arcukba hugyozol, csak most szó szerint értendő, hogy ők rád bízták az életüket, te pedig le se szartad, sőt most éppen odadobod azt egy kivédhető vírusnak.
Minket nem lep meg egyetlen lépésed sem. De akik hisznek benned, azok ma, tegnap és holnap eléggé felbasszák magukat.
Magánrepülő szerintem legyen megtankolva...."
S.M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!