2020/03/27

az összes orbánista hűbéres "attis-ra" vonatkozik

Úgy gondolom, ez az összes orbánista hűbéres "attis-ra" vonatkozik, nem csak a Soproniakéra!



Endre Sovány  Perem alatt
"Buga Józsi nem szép ember, de gavallér"...
Ez egy nagyon fontos idézet atti!
Most vastag betűkkel írok, hogy beégjen a kis agyatokba!... és dőltekkel, hogy ti, az elferdült gondolkodásúak is könnyen olvashassátok!
Tudod, én azt hittem, hogy valamilyen szinten benned is kifejlődött valamiféle értelem, és talán vetted azt, amit néhány napja pedzegettem neked.
...de úgy látom, hogy mégsem, és ez nagyon elszomorít! Két nap mulva jössz ugyanazzal a dumával, és még arrogánsabban. Na, jó...ez nálad olyan volt, mint amikor a kocsonya teteje elkezd kötni, de kevés benne a cucc, és ott meg is áll ... Vicsorogsz a videódban, és úgy olvasod a kamera lencséje alá ragasztott lapról a szöveget, hogy közben a szemeiddel próbálsz minket szugerálni. Normális vagy te? Alig bírtam hirtelen eltakarni a gyerekek szemét!
Tudtam, hogy te és a mi "látogatónk" ugyanabból a galaxisból érkeztetek. Viszont, a te küldetésed ezen a bolygón az, hogy az agyamat felba@d, a szép érzetemet támadd, és közben az ujjaimat tornáztasd!
Mit nem értettél azon, hogy az ellenzék, már rég nem az, amire ti gondoltok? Mi bátorított fel téged arra, hogy kamerába nyomd ezt az idétlen uszító szöveget?
Csak nem az, hogy a vigaszdíjas barinőddel kivittetek egy kisnyugdíjasnak egy zacskó élelmiszert, amit a szociális munkások összeválogattak, és megvásároltak? ...vagy a látogató cimbid által, a csúti matekkal számolt 400 nyugdíjas ellátása?
Ugye nem?
Tudod, hogy kik jutottak az eszembe, amikor néztem az ellenzékre uszító Tiktok videódat? A hugyos, össze-vissza makogó, de legalább kurvára elszánt fidelitaszos srácok...😁
Vazze, atti...te képviselőként hoztad a szintet. Gratulálok!
Na, mindegy is!
Tudom, hogy azt gondoljátok, hogy még mindig mindenki fél tőletek! Nem atti. Sajnálom, de Ők egyre kevesebben vannak. Lassan, de biztosan múlik a "varázs".
Nincs már meg az az ellenzék, amit ti gyalázhattok! Nincs atti. Ti vagytok, a hozzátok hasonlóakkal összeragadva, egymást fedezve, a zsebeteket tümködve, és mi vagyunk, a magyar emberek, és az összefogott soproniak.
Ezt az országot, és benne Sopront is, az itt élő emberek tartják életben, nem ti! Attól, hogy kiveszitek pár fotó erejéig a melósok kezéből a lapátot, még ugyanolyan semmirekellők maradtok!
Sőt! Tovább megyek!
Mocskos, mások hátán felkapaszkodó, a beosztottjaitok munkájával villogó, önálló gondolatokra képtelen senkik vagytok, akik gátlástalanul élnek vissza azzal a hatalommal, amit az emberek rájuk bíztak.
Eddig, az úszításból profitáltatok, hogy annak az árnyékában, nyugodtan osztogathassatok egymásnak, élősködhessetek a rátok bízott embereken. Milliószor vertetetek át egy egész országot! Odapattantok, ahol valaki valami értelmeset csinál, gyors katt, aztán megy az oldalatokra az 1-2 száz balfa@nak, és a rokonoknak.
Mint most is...
Aztán ezeken felbuzdulva, körlevelekben osztogatjátok a parancsaitokat, hogy mit mondhatnak a különböző intézmények, és mit nem. Megmondjátok nekik, hogy mit kell hazudniuk, különben "repülnek". Tisztességes orvosokból, ápolókból, rendőrökből, katonákból, szociális munkásokból akartok olyanokat csinálni, amilyenek ti vagytok...
...de, kik vagytok ti atti?
...és még mindig ki mersz állni a kamera elé? El mered mondani a csúti tumor agyfosását? Le mered magad fényképeztetni egy olyan helyen, ahová eddig két fa elültetésén, és egy ovis megsimogatásán kívül jószerint csak odaszartál?
Mit csinálsz te itt ember?
Tudod, már kicsit unom, hogy írogatnom kell neked is, és mivel a hivatalos út nem létezik, ezért muszáj ezt itt tennem. Bevallom, próbálom ezt úgy csinálni, hogy az emberek végig is olvassák ezeket. Nem túl rövid egy sem, de különben honnan tudnád, hogy mi a helyzet proliéknál?
Annyi mindent tudnék helyette csinálni!
...és te is atti, a Mókus őrssel együtt.
Hm? Mit gondolsz menne?
Az első feladat, amit rátok bíznék attikám, az nem több annál, minthogy országszerte kitehetnétek óriásplakátokat. Ezeken megköszönhetnétek a magyar nővéreknek, orvosoknak, tanároknak, szemétszállítóknak, rendőröknek, szoc.munkásoknak, tűzoltóknak, eladóknak, és minden magyarnak, hogy a ti mocskos "rendszeretekben", képesek egyként, a tűréshatáraikon túl teljesíteni!...
Nem is! Jobbat tudok! Inkább az árát adjátok oda Nekik, és most is úgy számoljatok, ahogy szoktatok! Tudod...
Azt pedig, külön köszönjétek meg a görögöknek, hogy a taigetoszi show mára már kiment a divatból, mert ott most ti repülnétek.
Te jó ég...
Annyi mindent tudnék ajánlani nektek atti, hogy mit kellene csinálnotok ebben a nehéz időszakban!
...de tényleg.
A legjobb viszont, mégis az lenne, ha elhúznátok a püdös pi@ába végre, és békén hagynátok ezt a szép országot, várost, a lakóival együtt!
...hadd takarítsák el végre a mocskot, és a romokat utánatok!
Legyél már legalább egyetlen egyszer, minimum egy Buga Józsi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!