2020/03/06

Nemzeti tragédiánk.

"Tízből nyolc megkérdezett egyetért azzal, hogy Trianon az ország történelmének legnagyobb tragédiája. Öt pedig azt mondja: nem szabad belenyugodni." állapította meg a Publicus Intézet. "Trianon. - Soha nem szabad belenyugodni? " Teszi fel a kérdést a Klub rádió.
...és a válaszom.
Szerintem rohanják le Szlovákiát, Romániát, Szerbiát, Horvátországot, Szlovéniát, Ausztriát, Ukrajnát azok akik szerint nem kell belenyugodni. Hősök tán lehetnek még.  ...vagy sirdogáljunk még rajta vagy 1000 évig, viseljük a cifra mentét, melldöngetve hűde magyarkodjunk, keressünk ellenséget akit gyűlölni lehet és minden balfaszságunkat rá lehet kenni. A világ közben itt hagy minket vissza süppedni a középkorba a jurtás lóhátas nyereg alatt husos nyilazós múltban. Jóóó nagyot szarik ránk a világ....és jól teszi.
Egyéberánt ennek az országnak a történelmének legnagyobb tragédiája NEM Trianon! ...hanem ez a ciframentés melldöngetős hűde magyarkodós önteltség a hűbéruras szolgalelkűség. A mindenki hülye mindenki hibás csak mi vagyunk a naaaagy magyarok meg különben is Jézus is magyar vót.... ellenség kereső meg mindig más a bűnös a hibás csak mi vagyunk a csupa jóság meg hűde. Vezér kell meg urak akiket imádni, isteníteni lehet, meg hajbókolni, meg hazug ígéretek kóbászból kerítés... Hogy közben jobbágyok módján bánnak velünk hogy a saját uraik fosztják ki őket az országot?...kit érdekel?... Na ez az ostoba mentalitás a mi legnagyobb nemzeti tragédiánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!