2018/10/27

Üldözöttek, áldozatok, hősök..Ki mondja meg?

A hír,- "A keresztényüldözésnek is lesz emlékhelye a Ligetben. Domb meg 7 méteres, "keresztény szimbolikájú emlékjel""

Osztán tessenek má mondani! A keresztények üldözötteinek, a keresztény hit tűzzel vassal hirdetés áldozatainak mikor lesz emlékhely!? A kereszténység nevében legyilkolt máglyán égetett ezreknek a kereszténység nevében kifosztott kirabolt népeknek?.... A horthy korszak áldozatainak?...a nyilas rémuralom áldozatainak? 
Van má az üldözött keresztényeknek a fasizmus a kommunizmus áldozatainak, de nincs a keresztények áldozatainak, sem pedig a kapitalizmus áldozatainak. Pedig....vannak ám pár millióan ők is.
ui. Mocskosul rühellem ezt a történelem hamisítós hazugság áradatot bármelyik oldaltól is. Egyik hű de naaagy üldözött meg áldozat meg hős állítsunk emléket adjunk kitüntetést... a másikat meg fődbedöngöljük meg bűnös meg üldöző meg börtöny meg szégyen fal...mikor milyen szél fúj épp. Neeem csak a fasizmusnak meg a kommunizmusnak voltak áldozatai, hanem a kereszténységnek a kapitalizmusnak is.....és nem csak a keresztények meg demokraták voltak üldözöttek. és lám...most épp a demokráciának vannak és lesznek...jaaa..ez nem is demokrácia?...
ui.2. mindig az aktuális hatalom mondja meg ki volt az üldözött, ki a hős, ki az a bűnös üldöző és ki legyen az újabb üldözött és ki az üldöző hős.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!