2018/10/14

Hogyanis voltunk mi "Kádár huszárok".

A rendszer váltás tájékán mi hivatásos katonák is kétségek közt őrlődtünk. Mi lesz eztán? Mi lesz a hazánkkal a népünkkel? Milyen is valójában az a "csudaszép"-nek mondott ...hazudott?... demokrácia ami ugye a kapitalizmus? Mi lesz mindazzal amit ez a nép 40 év alatt felépített? Mi lesz velünk? ..és...ugye mint akkor ez törvény volt és esküt is így tettünk rá...."..... Hazámat a Magyar Népköztársaságot minden külső és "BELSŐ" ellenség ellen megvédem!" ...és hát...itt az a "belső ellenség" a "rendszerváltó demokraták". Vajon utcára vezényelnek minket a nép ellen?..a MI népünk ellen?...Azok ellen akiket szolgálunk, szolgálnunk, megvédenünk kell? Ha igen?..menjünk?...vagy?...tagadjuk meg a parancsot? Kétségek és gyötrődések, vívódások egymással az elveinkkel a hitünkkel az eskünkkel....önmagunkkal. Aztán megoldódott a kétség. ... Jött a parancs az akkori Honvédelmi Minisztertől Kárpáti Ferenc vezérezredestől. .... Nem tudom pontosan idézni, de valahogy így szólt a lényege..." Ha a nép rendszert akar váltani, demokráciát akar, akkor nekünk katonáknak a hadseregnek az a dolgunk, támogassuk ebben a népet. A mi feladatunk a nép szolgálata, hazánk védelme. A hadsereg NEM avatkozik be." ...és a laktanyákban maradtunk mint a magyar nép fiai a magyar nép hadserege ....hát így voltunk mi "Kádár huszárok"

Csak egy kis érdekes adalék... Akkoriban "Katonai Rendész" szolgálatot adtam. Elrendelték azt is, a Katonai Rendészek csak hivatásos katonák lehetnek és civil ruhában kell ellátnunk a szolgálatot. Miért is?.. hogy a nép ne féljen a fegyveres katonák látványától, nehogy félreértésre adjunk okot. Civil ruha, kis táska, benne a rendész jelvény és igazolvány a fegyver és egyéb kellékek. Így őriztük a katonai rendet és fegyelmet kint a városokban.


Csak?...megjegyzem. Ha mi akkor valóban "Kádár huszárok" lettünk volna, orbán és társai vagy egy börtönben rothadnának még mindig, vagy egy zugügyvédi irodában rongyolhatnának, esetleg hűdejóóó elvtárs lennének valami állami vagy párt hivatalban. ...és itt még mindig "MSZMP" - nek hínák az ország "vezető erejét". 

...és mi mégcsak azt sem várhattuk volna, nem is vártuk hogy a "mi fiaink" legyünk, hiszen mi mindig csak akkor voltunk a "mi fiaink" amikor a bajban hóban fagyban árvízben viharban, szerb bombázásban mentettünk. Egyébként mi csak... "ingyenélő katonák" voltunk.

RENDŐRÖK! Nektek NEM a hajléktalanokkal van dolgotok!
Nektek a tolvajokkal, rablókkal, olajszőkítő bűnözőkkel, milliárdokat elsikkasztókkal, adó csalókkal, nép vagyonát titkos külföldi számlákra kilopó trógerokkal, mocskosul korrupt szarháziakkal van dolgotok!
Tiétek a döntés! Mocskos bűnözőket szolgáltok és védtek, ártatlanokat vegzáltok.....vagy?.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!