2018/10/19

"Tisztelt" bíró...ügyész.

Maga emberszerű képződmény aki ügyésznek nevezteti magát és maga szintén emberszerű képződmény aki bírónak ...sőt..."tisztelt bíróság"-nak... kendtek akik hajléktalanokat ítélnek el mert nincs hol lakniuk és kendtek még azt a jogot is elveszik tőlük hogy a saját elítélésükön személyesen jelen legyenek...kendtek emberszerűek!.... kendtek egy mocskos tróger agyilag lelkileg rokkant tróger bűnözőt kiszolgálva, remélem nem lesz nyugodt álmuk többé, remélem iszonyatosan fogja mardosni egyszer majd kendtek bensőjét a lelkiismeret. Most pedig?... köpjenek az ég felé egy hatalmasat, aztán álljanak alá..... ha még az emberségnek halovány árnya maradt kendtekben.
Kendtek nem hogy "tisztelt ügyész...", "tisztelt bíró .... " megszólítást nem érdemlik, hanem még az ember jelzőt is csak így..."ember szerű".
Én valaha jó Anyámtól azt tanultam... a tiszteletet ki KELL érdemelni, de kikövetelni soha nem lehet. Tehát a "tisztelt...." jelző CSAK ANNAK JÁR aki kiérdemli embersége tisztessége becsülete gerincessége okán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!