2018/10/19

Egészségügy megoldva.

Egészségügy minden gondja megoldva! Nem lesz többé beteg ember magyar honban. Kész az örök élet recipéje. orbán viktorunk szeretett vezérünk megoldotta.
-kásler miklós miniszter - a tíz parancsolat minden halálos betegségre gyógyír.
-horváth ildikó, az új egészségügyért felelős államtitkár - " ha lift helyett gyalog megyünk fel az ötödikre." ez szerinte roppant egészséges és gyógyhatású.
-orbán gáspár a gazsi a viktor fijja a magyar Jézus - távgyógyít.
Na kész is a magyar szent háromság. Miközben gyalogolunk föl a kórház ötödik emeletére, elmormoljuk magunkban a tíz parancsolatot ötször, az ötödiken velünk szemben monitoron orbán gazsi táv áldását kapjuk. Kész is... A halálos kórtól izibe meg is szabadultunk. Tulajdonképpen a kórházakat bezárhatják az orvosi rendelőket is, csak egy öt emeletnyi lépcsőházat köll meghagyni a helyükön, tetejükön monitorral.
Mennyi soook milliárdot megtakarítunk a mi viktorunk dicsőségire meg a talpnyalói hűbéresei gazdagodására.
Elképzeltem a 70 éves Maris nénit meg párját a 75 éves Jóska bácsit amint halálos kórtól szenvedvén gyalogolnak föl öt emeletet, közben a tíz parancsolatot zsolozsmázzák, majd a tetőn az orbán gazsi táv áldását megkapván gyógyultan, tíz évet fiatalodván, lefelé már vidáman ugrabugrálva rohannak le.
Há mán mostam monnya má valaki hogy nem tök jó fej ez a mi orbán viktorunk. Illen okos emberekkel áldott meg minket na. ....
Ennyi agyatlan elvtelen szolgalelkű gerinctelen miniszter meg államtitkár a világon összesen nincs mint nálunk.
orbán imádó nyaloncok segítők támogatók szolgalelkű hívek!...még mindig nem ég orcájuk kendéknek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!