2018/10/08

Diktátorok - Barátok - Trógerok.

....és ezzel a trógerral barizik orbán viktor. Ezt a trógert látjuk vendégül mi itt Magyarországon. Ugye örültök agymosott orbán báránykák? Olvassátok agyatlanok aztán csak lelkesedjetek. ...lám így védi az agybeteg gazdátok a ti keresztény kultúrátokat. Kenjétek is a hajatokra!
Katalin Jánosi
19 órája
TUDTA? - Erdogan (iszlamista politikus)
- Tizenhat évig csaknem professzionális szinten foglalkozott labdarúgással
- Már középiskolás korában az iszlamista politikai irányzat támogatója lett.
- 1985-ben a Jólét Pártjának Isztambul tartományi elnökévé választották. 1997-ben a pártot alkotmányellenesnek minősítették és betiltották, de Az Erény Pártja néven újjászerveződött, melyet 1999-ben ugyancsak alkotmányellenesnek minősítettek.
- 1998-ban Erdoğant vallási gyűlölet szításáért tíz hónap fogházra ítélték
- Erdogan Törökország miniszterelnöke volt 3 cikluson át: (2003–2007), (2007–2009) és (2011–2014)
- 2014-óta Törökország köztársasági elnöke
- Az ellene szervezett és elbukott katonai lázadás (önpuccs?) után kegyetlenül leszámolt vélt vagy valós ellenségeivel. Nagyarányú tisztogatást hajtott végre a hadseregben; több ezer bírót és több ezer tanárt felfüggesztett az állásából. A puccskísérlet után Erdoğan három hónapos szükségállapotot vezetett be, és felfüggesztette Törökországban az Emberi Jogok Európai Egyezményét. 4-ról 30 napra emelték azt az időszakot, amíg vádemelés nélkül őrizetben lehet tartani a letartóztatottakat.
- A puccskísérlet másnapján leváltottak 2700 bírót, a török hatóságok néhány napon belül a letartóztatott több mint 6000 katona és rendőr mellett több tízezer tanárt is elbocsájtottak vagy őrizetbe vettek, felszámoltak 1200 egyesületet, betiltottak 19 szakszervezetet, bezárattak 15 egyetemet és 35 orvosi intézményt.
- Pár napon belül megkezdődött a nagyarányú tisztogatás a török médiában is: Erdoğan kormánya 131 médiumot (televíziókat, rádiókat, nyomtatott sajtótermékeket, kiadókat, hírügynökségeket) záratott be. Később újabb – főként kisebbségi – médiumot zárattak be „terrorizmus ellenes lépésként”, köztük gyermekcsatornát is.
- Az Erdoğan adminisztráció azokat is eljárás alá vonta és letartóztatta, akik az interneten hozzászólásaikban megsértették az ország vezetőit, de a bebörtönzéshez elég volt az is, ha valaki nyilvánosan kifejezte ellenérzéseit Erdoğan ellen.
- A török belügyi tárca adatai szerint 2016. július 15. és 2017. április eleje között 113 260 embert vettek őrizetbe az országban „a puccskísérlet miatt”.
- 2017. április 16-án népszavazást tartottak Törökországban, amely alapján Erdoğan a továbbiakban elnöki rendszerben a korábbinál is nagyobb hatalommal kormányoz.
- 2017. április 26-án újabb 3224 ember ellen adtak ki elfogatóparancsot azzal a váddal, hogy közük van az Erdoğan által a júliusi puccskísérlet felelősének tartott Fethullah Gülen hitszónokhoz. Közülük 1013-at vettek aznap őrizetbe. Három nappal később, 2017. április 29-én Törökországban blokkolták a Wikipédiát, mert az elnök cikke kritikát tartalmazott. Ugyanezen a napon újabb 1628 embert vettek őrizetbe az országban.
- Ezt az embert holnaptól két napig látjuk vendégül hazánkban...

Olvastam... "Budapest és Orbán szeretettel fogadja Erdogant, a világ egyik újkori diktátorát! Ez mindent elárul Budapestről.
Budapestnek nincs lelkiismerete!"
Budapestnek minden jó úgy ahogy van. Jó a betonba öntött parkok a káosz a kosz az agyatlan arrogáns polgármesterük is... De ahogy elnézem a "vidék" sem különb. Körbe vigyorogja, körbe rajongja, élteti, saját választott "vezetőit" ...alkalmazottait!... alkalmanként pár kiló krumpliért évente egy 10 ezer forintos erzsébet utálványért...némi kis lóvéért. "Vigyorogjunk ám szépen rá, meg jajj nehogy megbántsuk má " gazurakat, mert különben nem kapunk...pusztán azért hogy létezni tudjunk? ... Körbe vigyorog, körbe ajnároz, körbe simogat, körbe éltet semmit érő szarházi gerinctelen elvtelen hűbéres talpnyalókat. ...csak mert "képviselő úr"...holott...a körbe vigyorgók ajnározók ....stb...választották meg, nekik köszönheti a semmit érő a túl sok és érdemtelenül élvezett kiváltságait. Úgy vigyorogják ajnározzák körbe a képviselő meg polgármester meg miniszter meg államtitkár "urakat hölgyeket" mintha ezek a semmit érő szarháziak...Tisztelet a kevés kivételnek!...szarták volna a világot, mintha ezek a szarháziak az uraik lennének és nem a nép saját alkalmazottai...mintha a nép népsége élete ezeken múlna és nem fordítva. ...Bezzeg melldöngetve hirdeti saját naaaagy magyarságát minden népeknél előrébb valóságát és bőszen habzó szájjal okol mindenki mást a saját balfaszságáért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!