2018/10/05

Tudnak tükörbe nézni?...mernek emberek közé menni?

orbán viktor a fidesz-kdnp örökös elnöke agybeteg hatalom mániás tolvaj. ...Ezért....agyatlan szolgalelkű tahókat nevez ki maga mellé miniszternek államtitkárnak, ezek az agyatlan szolgalelkűek pedig újabb agyatlan szolgalelkűeket egész lefelé végig. Ilyen agyatlan szolgalelkű ez a kásler miklós nevű rakásszar is...naná milyenek a beosztottai...dettó mint ő maga. Ez az agyatlan aki szerint...orvos létére a "tízparancsolat betartása gyógyítja a legsúlyosabb betegségek legtöbbjét"... ez miniszter lehet orbán hűbéres gárdájában. MIÉÉÉÉRT!? ... mert ezek az agyatlan rakás szarok bármit gondolkodás nélkül végrehajtanak és végrehajtatnak amit agybeteg tolvaj gazdájuk elvár. ...és ilyenek ezek mind. Mert ezekkel lehet lopni csalni hazudozni napestig évekig..és a nép túl nagy része ezt beveszi. Túl sokan pedig ezt a rakásszar bandát éltetik, ezeknek tapsikolnak, támogatják őket. Mi ...vagy inkább mi nem kell ahhoz hogy ezeket éltesse, ezeknek tapsikoljon, ezeket segítse támogassa valaki? 
Költői volt a kérdésem. Tudjuk jól... agy, gerinc, elvek, tisztesség, becsület...na ezek biztosan nem köllenek. 
Hogy ezek miatt a rakás szarok miatt halnak meg emberek?... és ezek az agyatlanok még tudnak nyugodtan aludni?...tudnak tükörbe nézni?...mernek emberek közé menni emelt fejjel?...

...és mennyi ilyen elvtelen tróger szolgalelkű talpnyaló él közöttünk. ... és a legnagyobb tragédia?...hogy sok "értelmiségi" diplomás, sőt professzor, akadémiai tag is.... Akkor mit várjunk az ország végi kis falu eldugott zugában élőktől? ....ahová csak a hazugság propaganda a bözsi utálvány meg a kampánykor kiló krumpli...jut el?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!