2013/07/11

Napi dünnyögéseim.

1-Csak pár kérdés... Mitől érzi magát különbnek az a magát kereszténynek tartó féreg fasiszta aki pusztán a bőrszíne, vallása, nemzetisége miatt gyilkol Embereket, annál aki NEM szánt szándékkal lett meleg? Vagy mitől van több joga egyenruciban masírozgatni, vonulgatni parádézgatni egy magát kereszténynek nevező féreg fasisztának, mitől érzi úgy hogy ő bármit megtehet, mint bárki másnak aki NEM bánt senkit, pusztán más mint aki elítéli őt? Idióta minusz IQ-s fasiszta! Végettem te is lehetsz az ami, amíg nem akarsz másokat rákényszeríteni hogy ők is azok legyenek, amíg nem akarsz másokat bántani mert ők mások mint te! Vágod idióta? Végettem a katolikusok is vonulgathatnak naponta, rendezhetnek körmeneteket a szentnek tartott állítólagosan István jobbjával... Bánom én? ..Dehogy bánom amíg engem békén hagynak! A citromot sem azért nem szeretem mert sárga és nem almának híjják, hanem azé nem szeretem mert savanyúúúúú... De attól még végettem teremhet amennyit akar és eszemben nincs elpusztítani amíg engem nem bánt! A kígyót sem azért nem szeressem mert hosszú és nincs négy lába , hanem azé mert megakar harapni...ha megakar... De végettem élhet amennyit akar... az én szobámba ne gyüjjön be és ne akarjon engem megkóstolni. ...lenne még... de minek? Aki ebből nem ért... hááát... qrvára sajnálom a gyenge IQ-ja miatt!

2-Az jár a fejemben hogy semmi jó! Basszameg! Egyre inkább meggyőződésem hogy fel kell készülnöm hosszútávú túlélésre. ...vaagy...belépek a fideSSbe.... ( hüleségeket én is tudok beszélni, ráadásul egész meggyőzően. ) Az ellenzék...nek mondott akárkik "nagyjai" ott fönt a naaaagy Budapestben balfaszok mint a fasz... Egymásnak üzengetnek sajtóban.. Összefogás? Ezek? .... Ugyan!.... Bajnai? Mesterházy? ... két béna balfasz! Hogy nem a nép érdekeit nézik....aaaaz már hétszentség! Ezeknek is fontosabb a saját és barátok helyzete mint a népé. Menjenek mind a ketten a haveri köreikkel és a tanácsadóikkal a bánatos picsába ! Ellenzék itt lent?... a városiak? A választókerületiek? ...Vannak egyáltalán? ..Hol? Jól álcázzák magukat. Tán illegalitásba vonultak? A gyenge harmat .... ezekhez képest erőművész! A Nép?... Az értelmiség? .... A melós? .... meghunyászkodó, közömbös, gyáva... Kiállni önmagárt?... Ugyan.... Főleg másokért egymásért? ... Tényleg igaz.... Ez a nép ezt érdemli! 10 embert megkérdezek... Jönne e velem tüntetni?... 9 azt mondja... "minek? mit érünk vele?.. nem érek rá". ... 1 mondja azt... "hááát...talán ha jönnek többen is..." ..... és közben sír rí panaszkodik dünnyög.... Akik még 2011-ben kiálltak magukért másokért... Ők már nem... Nem mert elvették a kedvüket, mert nem állt melléjük akkor senki más... Magukra maradtak... a vezetőik.... vezetők? ... elárulták őket.... A fegyveresek.... volt egy Csapat.... volt.... Balfasz ellenzék... gyáva nép..... Megérdemlitek a sorsotokat! ... csak a baj az... akik tennének akik nem gyávák...ők is isszák a levét....

 Azért komolyan... Eszem áll meg és nézek ki a fejemből értetlenül kettő éve... Annó a Szolidaritás... Egy katona rendőr tűzoltó börtönőr városból eljártunk 15-20-an tüntetni? Innen ahol több száz érintett van? ... Itt helyben volt 53 tagja a Szoli csoportnak... ha összehívtam őket hogy csináljunk valamit... eljött 8-10 fő... mire tenni kellett volna maradtunk 3-4-en... Az ellenzéki pártok?...három havonta elmennek taggyűlni...ott páran mondanak naaagy "okosakat"...dünnyögnek kicsit... aztán? ..hazamennek mint aki jól végezte a dógát... történik valami? naaagy lófasz! az történik.

Hol az E14?... Sehol! Az ellenzék? Illegalitásba. Taggyűléseken maximum. Mire várnak? A vezetőiktől várnak mindent? Pl. DK?.... Azt hiszik elég ha Gyurcsány Vadai és páran ott fent kiteszik a lelküket? Itt helyben? ... Nem érnek rá.... MSZP?... Itt utoljára az az egyetlen megmozdulás volt amit közösen csináltunk velük még Szolis koromba... Azóta? Semmi!!! De hát...Sajnos ahogy a híreket figyelem... Máshol sem jobbak. Egy két helyet leszámítva ...Tisztelet nekik!... semmit nem csinálnak! Akkor minek vannak???? ...Akkor miért a funkciójuk????

 Ha én mennék és azt mondanám... Volt már ilyen... Gyertek és csináljuk!... Én magamra vállalom... bejelentem... csak álljatok mellém... Jönnek?...Dehogy jönnek.... Hát hogyan képzelem én? ... még hátha adniuk kéne valamit... vagy várnék majd valami koncot?... Hát megint NEM! ... A Magyar rang funkció cím kórságba szenved. Ha nincs rangod címed státuszod... Basznak rád nagyívben még ha jót akarsz is. ... Nekem nincs.... Akinek meg van?... az olyan.... ááááá.... Mondom... a gyenge harmat hozzájuk képest erőművész.

3-Jut eszembe.... Ma egy szép színes levelet találtam a postaládámban. Aláírta... szita ájtatos szökőkút károly Kaposvár polgármestere... Aszongya valami mittomén kiről elnevezett Járda felújítási izé indul... Először is... mi a lófaszé kell egy Járda felújításnak valaki történelmi akárkiről nevet adni? ... Nem e lehetne CSAK eccerűjjen -Járda felújítás-?... Aztán... Erre várunk már kábé 15 éve minima!!! ...azóta a városháza környéket körbe dísz burkolatozták, épült soooook szökőkút pár helyen... aszem kettő?... pár négyzetméteres dísz burkolat... épült egy üvegpalota -Agóra-... tunnám minek?... a régi is kongott az ürességtől... jaa.. EU pénzből épült áááám!!!...HAHÓ Kaposvári fideSSnyikek! Fogtátok idióták???... szita karcsi házához épült új út széééép kandelláberekkel.... Aszonta ..Ajándékba kapta... hát persze... Na!... Hogy a csatornákat vízelvezetőket nem tisztították 15 éve az hétszentség... a esővíz meg utcán höpölyög?..kit érdekel? Az utakat alámossa?...kit érdekel? Vaaan szökőkut dísz burkolat a városháza körül... ez ám a lényeg... Most Valakiről elnevezett Járda felújítás lesz... Nem tán választások lesznek jövőre szita karcsi???.... Hogy ezt is bekajálja majd a kaposvári nép... aaaaz szakramentum... hogy ez is karcsi ... a "mi karcsink" érdeme lesz az is szakramentum... hát itt így élünk mi a "lehetőségek a virágok a fesztiválok a fürdők városában" ...Na igen... Voltunk mi már mindennek a városa... Az EMBEREKÉ mikor leszünk??? ... fideSSnyikek! Azé ne legyetek nyugodtak... Hűűű! Majd elfeledem... Felújítottak egy régi épületet...Dettó EU Pénzbőőőőől!!!.... naná a városháza mellett... hogy aszongya mi károlyunk... Balett színház lészen nálunk... Na basszameg... Kaposváron balett... Osztán ki lófasznak? Ennek a sok pláza cicmicnek HMCS-nek sznobériától nem látó idiótának?... Vagy? ... Aztán végül nem lett... Valami kultúra izé lett helyette... Ne baszd meg! Van Színház van Agóra... akkó most mi lófaszé kellett még egy kultúra izééééé????.... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!