2013/07/16

Ezek má megint "összefognak"....???

Komolyan mondom megáll az eszem... márpedig az enyém ritkán szokott... feszt jár mint motolla... mszp - E14 ( vagy hogy a ménkűbe híjják ) Olvasom... Folytatják az egyeztetéseket...és már a jelölteknél tartanak... Hoooool??? ..milyen jelölteknél? Mi vaaaan? Ezek ketten? ..jelölteknél? Mire föl? ÖSSZEFOGÁS? Hogyan értelmezik ezek ketten az összefogást? Ők ketten jóóól összefognak aztán a többinek kuss van meg bólogatás? Netán még örüljünk is? Hát meg a bánatos apátok faszát! Azt neked bajnai - mesterházy! Ez nem összefogás és főleg NEM DEMOKRATIKUS!!! Jelöltek? Mire föl??? ... Van már kialakult értelmes közös program? ... Van Közös egyeztetett program a rengeteg moslék eltakarítására? Ki látta? Hol van? Nem de tán először a program a feladat aztán ahhoz a lehető legalkalmasabb személyek kiválasztása? Nem tán így lenne helyes és hiteles??? ...politikusok.... áááá... ehhhh... és így??? ... Mit képzeltek ti magatokról? Összefogás? Ketten? Erőből? és a többiek?.. a többi demokratikus erő párt szervezet? ... Ti pofáztok demokráciáról? Összefogásról? Mit képzeltek i? ..majd jól "összefogtok" ti ketten és majd mert ha orbánt leakarjuk váltani akkor nem lesz más lehetőségünk csak rátok szavazni? ...erre játszotok? Hát meg a bánatos faszom! Azt nektek! Még ha esetleg jó programotok lesz is... ennek valahogy így olyan orbáni ERŐBŐL szaga lesz ám...olyan diktátum szagúúúúúú! Büdöööööös! Fogtátok ti "demokraták"??? Az ÖSSZEFOGÁS az én értelmezésem szerint ebben a helyzetben a minél szélesebb körű demokratikus erők összefogását jelenti!!! Megint úgy járunk mint a piacon ahol CSAK szar árú van... vehetjük a lehető legkevésbé büdöset? ... vagy "Szart" nem veszek inkább nem eszek? ... Az lesz.... Mint 2010-ben.... rengeteg szavazó azért nem ment szavazni mert úgy gondolta... két szar közül??? ... Tény.... az mszp lett volna a legkevésbé büdös.... Most újra ezt játtszátok?... csak kicsit megillatosítjátok ilyen erőből összefogással? Látszat összefogás....Illatosítva. Meg a bánatos ...Azt nektek! Én többé szart szar helyett NEM VESZEK! ... akkor inkább én leszek a legnagyobb kritikusotok! ... adott esetben a rémálmotok! Jól vigyázzatok mit tesztek és hogyan! A NÉPET még egyszer átbaszni..... Ha elbasszátok... az a végetek lesz...és rengetegünk vége... igen csúnya vége!!!

 Ui. Egyre inkább undorom van a politikusoktól... illetve a magukat annak nevező szar alakoktól! Ezek még egy tisztességes becsületes demokratikus összefogást sem képesek összehozni... Csak ilyen taktikázgatós kiszorítgatós külön alkus szarságokat. Érdekes egy felfogásuk van ezeknek a Demokráciáról a Tisztességről! " A másik pártok tiszteletét először az mszp-nek kéne tanulgatni! Még januárban is a mellüket döngették a nagyképűségtől hogy ők maguk is nyernek. Na persze... pár széket a parlamentben! Na meg demokráciából sem ártana ha leckéket vennének! Még egyszer kérdem! - Mit szólt volna az mszp vagy a E14 ha kettő párt jól összefog, megegyeznek fontos dolgokban aztán esetleg jöhetnek a többiek...ők is bólogatni, egyetérteni? Pl. ha annak a két pártnak csak a szavazóik kellenének, de sem a vezetőik, sem a véleményük? Aztán hol volt három évig az mszp? ...Asszisztált orbán szemétségeihez a parlamentben. Semmit nem csináltak. Még összefogni is csak kényszerből taktikázva hajlandóak. Érdekes... amíg az E14 el nem kezdte az összefogást az mszp addig mellet döngetett. Hol voltak mikor a DK politikusai országot jártak? Mert Őket érdekelte a nép nyomora hangja véleménye? Hol voltak mikor a DK politikusai több demot rendeztek az orbán rezsim ellen? ...Ahhaaa... a parlamenti székeikben ültek. ..maximum a tv-ben nyilatkozgattak. Tisztelet más pártok iránt? ...Az mszp egyik elnökségi tagja válasza az én Összefogás iránti kérdésemre... " Nem gondolják holmi párszáz fős kis csoportocskák hogy a legnagyobb ellenzéki párt majd leül velük egyeztetgetni?"...Nos ennyit az mszp mások iránti tiszteletéről! Akkor azt mondtam neki... " Ezek a párszáz fős kis csoportocskák adott esetben sok ezer szavazatot jelentenek ám és adott esetben eldönthetik a választást"... Végül mégegyszer kérdem... Milyen összefogás az, hol van benne a demokrácia ahol ketten megegyeznek fontos dolgokról, eldöntik még a jelölteket is... Aztán a többiek ha akarnak és egyáltalán odaengedik őket, majd mehetnek bólogatni egyetérteni? ... Csak a szavazataink kellenek? A véleményünk a mi javaslataink a vezetőink nem? Ez az mszp - E14 demokrácia felfogása? Attól tartok kevesek lesznek jövőre! ..és NEM a mi a többi kizárt ellenzéki hibája lesz! A tisztességes nyílt lapok pedig attól tartok nem az mszp oldalán vannak! ...még csak nem is az E14-én. Bajnai tisztességes széleskörű összefogást ígért! Ehhez képest.... külön egyezkednek ketten és azt várja ő is hogy majd mi csak bólogatni menjünk, Szavazni? ....Hánynom kell tőletek! Egyre kevésbé tisztelt "politikus" urak hölgyek! Ti és a demokrácia? Ti és a Nép érdeke a Nép sorsa? Nálatok első a széketek aztán a Nép! Méghogy felsőfokú végzettség az egyik követelmény? Ti.... agyon iskolázott "értelmiség"......... és ismét hozzá teszem... Tisztelet az egyre kevesebb kivételnek a Tisztességeseknek a gerinceseknek!!! ... Egyre inkább hiszem... A teljes politikai "elitet" kellene elzavarni a bánatos picsába! ... Jó éjt Magyarország!

Ui. L. Alex -Mondom a magamét- Frászbuk oldalán az mszp-s Lukács képviselőhöz írt keresetlen szavaim. : Egyre kevésbé tisztelt mszp és Lukács úr! Önök voltak azok akik a Horn kormány után versenyt ígérgettek a fideSsel. Önök voltak azok akik Meggyesit rábeszélték a 100 lépés programra, aztán mikor látták...Bukott a dolog aljas módon hátráltak ki mögüle. Önök voltak azok akiknek Gyurcsány választást nyert , majd önök jól elárulták és az árulókat a mai napig önök rejtegetik. Önök voltak azok akik 2002-től hírdetik a megújulást, majd amikor ott volt a lehetőség rá az a párt szavazás, akkor önök jól nemet mondtak rá a megújulásra a megtisztulásra. Önök voltak azok akik 8 év alatt képtelenek voltak még a jót is kommunikálni. Önök voltak azok akik orbán 3 évnyi ámokfutását a parlamenti székeikből és néha a tv stúdiókban nyilatkozgatva nézték végig. Önök voltak azok akik nem álltak a fegyveresek rendvédelmisek mellé mikor kellett volna. Önök voltak azok akik 3 évig képtelenek voltak összefogni másokkal, sőtt még idén Januárban is mellet döngettek mint a legnagyobbak... Miszerint önök egyedül is. Önök voltak azok akik amíg a Bajnaiék el nem kezdték az összefogást önöknek ez addig derogált addig önök nagyképűsködtek. Önök voltak azok akik a lehetséges szövetségesük a DK parlamenti frakció alakítását megakadályozták. Önök voltak azok akiktől nem láttuk mint legnagyobbaktól hogy a tömegeiket az utcára vitték volna tiltakozni, vagy legalább szerveztek volna ilyent. ( egyetlen eset kivételével Az Éhség menet ), legfeljebb kérték a híveiket -ha akarnak menjenek-. Önök voltak azok akiknek az elnöke bejelentette a naaagy országjárást... aztán elmentek Zalába egy kihelyezett ülésezni és elment valahová Eger környékére? Ennyi volt az önök naaagy országjárása az önök naaagy kíváncsisága a Nép helyzetére véleményére. sorolhatnám még... Most pedig önök azok akik összefogás címszó alatt Ketten... Mondom...KETTEN az E14-el jóóól egyezkednek leosztanak elosztanak, majd nagy mellénnyel hírdetik...hogy bólogatva csatlakozhatunk mi is mások is .... Ez az önök Demokrácia felfogása? Ez az önök széleskörű tisztességes demokratikus összefogás képe? Avagy önök úgy képzelik... Ketten jól megegyeznek kiosztanak leosztanak, aztán csak a szavazataink kellenek a véleményünk a javaslataink a hangunk a vezetőink nem? Kampányolni önök mellett majd mennyünk de a véleményünkre nem kíváncsiak? Nem de tán illő lenne Demokráciából nyíltságból őszinteségből tisztességességből leckéket venniük??? ... Mondja ezt önnek önöknek egy VOLT mszp tag szimpatizáns szavazó... Mondom... VOLT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!