2013/07/26

Hazugságok hálójában.

Hazugságok hálójában:"...ő minden héten fényes győzelmet arat, minden héten küldhetne levelet. Olyan témákkal, hogy legyőztük a magánnyugdíj pénztári tagokat, vagy a korkedvezményes nyuggereket, vagy a trafikosokat, vagy a rokkantakat, a hajléktalanokat, a munkanélkülieket, esetleg a diákokat és a földművelő gazdákat. Mert igazából ezeket az embereket győzték le, őket fektették két vállra, az egész országgal együtt.Amikor triplabóvliba rakták őket (vagy most legutóbb, amikor a magyar állampapírokat továbbra sem ajánlják megvételre, tehát a triplabóvlit fenntartották), akkor azt miért nem kürtölte világgá? Elsőbbségivel? De akkor sem küldött levelet a stadiontulajdonos, amikor az Unió a Tavares-jelentésből azt a következtetést vonta le, hogy „a magyar alkotmány és közjogi rendszer jelenleg összeegyeztethetetlen az EU-s szerződés több pontjával”. Pedig ez sokkal súlyosabb probléma, mint a túlzott deficit eljárás (erről szól a levél), ami csak annyit jelent, hogy nem 3,5-4%-kal költ többet a kormány a bevételeinél, mint eddig, hanem 2,8%-al. És ezt is csak úgy tudta elérni ez a „szakértő” kormány, hogy elzsarolták 3millió magyar ember nyugdíjcélú megtakarítását, és soha nem látott mértékű megszorításokat, különadókat és sarcokat vezettek be. Ezért fényezi most saját magát a mi pénzünkön a felcsúti zseni, miközben 4millió ember él a létminimumon, vagy az alatt. A levelében meg azt hazudja, hogy rendbe tették az ország pénzügyeit. Miközben soha nem volt még ilyen magas az államadósság, a tavalyi inflációnk Európa legmagasabbja volt (6,6%), beruházások pedig gyakorlatilag nincsenek az országban, 500ezer magyar dolgozó pedig elmenekült előlük nyugatra, a keleti szél ellenére.
Persze nem példanélküli a hazudozása annak az embernek, akinek a saját birtokán, a háza mellett öt méterre épül Európa fajlagosan legdrágább stadionja közpénzek segítségével. A hullámzó kukoricatáblák közül jól kimagaslik az épülő Orbán-aréna. Pár év múlva majd azt is beszánthatják, mint Akasztón. Annyi különbséggel, hogy Stadler a saját pénzéből költött a hobbijára, míg a felcsúti maffiafőnök törvényt hozott arra, hogy az adóforintok az alapítványához vándorolhassanak. Reméljük, a stadion tulajok egyszer majd együtt fognak szotyolázni…
Szóval hazudik mindenhol, reggel, délben és este, mint egy trafikmutyiban lebukott fidesznyik. Akár a The Wall Street Journal európai kiadásában is képes erre a mutatványra. „2010-ben Magyarország nem volt képes megállni a lábán, mások pénzére volt szüksége, ami csorbítja a nemzeti büszkeséget és az önbecsülést. Az ország most a piacról tudja finanszírozni magát – tette hozzá.” Miért, az talán nem mások pénze? A piacról felvett hitel az nem hitel? Azt nem kell visszafizetni, jóval magasabb kamattal, mint az IMF hitelt, amely a mi bankunk Matolcsy szerint is?
„Magyarországon növekszik a nemzeti intézményekbe vetett bizalom. Különösen fontos ez olyankor, amikor az európai intézményekbe vetett bizalom mindenütt csökken. Bizalom nélkül ez egy vezetési probléma, és végső soron demokráciaprobléma – közölte a miniszterelnök.” Nagy a bizalom, főleg azok után, hogy az összes intézményünket szétverte, és saját nemzeti csicskáival feltöltött újakat hozott létre, senkivel az érdekeltek közül nem egyeztetve. És azt hazudja, hogy ezek után egyre nagyobb a bizalom irántuk, melyek segítségével totálisan elbontotta a fékek és ellensúlyok rendszerét.
Ugyanolyan bullshit ez is, mint a csökkenő munkanélküliség (amiről szintén hazudott), amit úgy számolnak, hogy az is beleszámít a foglalkoztatottak körébe, aki heti egy órát pénzért bárhol, bármit dolgozik (!). Abból már meg lehet élni Tündérmese országban. És a közmunkások mellett azokat is van pofájuk beleszámolni a foglalkoztatottak körébe, akik külföldre menekültek miattuk, hogy ne vesszenek éhen. A statisztikájuk is unortodox, mint az egész létük.
A miniszterelnök felhívta a figyelmet arra, hogy kormányzása alatt fogadták el „Magyarország első demokratikus alkotmányát”. Mitől volt demokratikus? Talán attól, hogy egypárti? Vagy hogy az ellenzék tüntetőleg részt sem vett benne, mert egy álságos színjáték volt az egész? És Szájer elvtárs írta meg pár óra alatt egy vonaton? Esetleg attól demokratikus, hogy nem merték népszavazásra bocsájtani a magyar emberek alapvető jogairól szóló alapokmányt? Mert 300 forintért lehetett népszavaztatni, de az alapvető emberi jogainkról már nem engedi meg a Fidesz és annak tulajdonosa? Hát ez valóban demokratikus, csak éppen népi demokratikus. Más néven proletárdiktatúra.

“Ha a dolgok jól mennek, az intézmények kielégítik az emberek vezetés iránti igényét. Ha viszont válság van, nem az intézményekben, hanem az emberekben bíznak. Olyanokra van szükség, akik megmondják, hogy kockázatos döntéseket kell hozni, cselekedni kell, és azt mondják az embereknek, kövessetek” – jelentette ki Orbán Viktor. Most erős nemzeti vezetők kellenek, erős vezető személyiségekre van szükség – fűzte hozzá. Na igen, mint a proletárdiktatúrákban. Ott kellettek erőskezű elvtársak, erőskezű nemzetvezetők, akik döntöttek mindenki helyett mindenben. 2008-ban valamiért nem mondta, hogy a válság miatt kockázatos döntéseket kell hozni, cselekedni kell, és hogy a vezetők legyenek erőskezűek. Akkor csak azt hangoztatta, hogy mindenre van elég pénz, csak az MSZP nem adja oda a zembereknek, mert ellopja a demokráciával együtt. Most már se MSZP, se válság, több tucatnyi új adó és sarc lett bevezetve, még sincs pénz semmire, csak a kedves vezető hobbijaira és haverjaira. De arra bármennyi. És a demokrácia is eltűnt.

„Az élet nagyon nehéz itt, a munkanélküli segély csak három hónapig tart, utána nincs semmi – jelentette ki Orbán Viktor.” A Nemzeti Pofátlanság Rendszerének vezetője hozta ismét a formáját, hiszen a munkanélküli ellátást ő maga vitte le 9 hónapról 3-ra, ami Európában példa nélküli. És úgy tesz, mintha kegy lenne a munkanélküli járadék kifizetése, pedig ezért külön járulékot fizettek a dolgozó magyar emberek. A 120 éves társadalombiztosítási rendszert is megszüntette, nem is jár már semmi a magyaroknak, kegygyakorlás folyik 2010 óta.

„A kétharmados többség alapvető fontosságú, és jól használtuk fel – mondta Orbán Viktor.” Hát így, mint a fentiekben felvázolva. Szétverték a demokratikus jogállamot, a fékek és ellensúlyok rendszerét, a társadalombiztosítási rendszert, az Alkotmányunkat, a szabad választás lehetőségét és mindent, amitől Európainak érezhettük magunkat az utóbbi 20 évben.

Ez jó mulatság, férfimunka volt, idézhetnénk a költőt, de nincs kedvünk. Mert ez egyszerű hazaárulás és köztörvényes bűncselekmények sorozata. Az ellenzék meg még mindig alszik, és azt álmodja, hogy demokratikus jogállamban egy szabad választáson legyőzhetik ezeket. Hát tévednek. Nem kicsit, nagyon…"
http://kanadaihirlap.com/2013/07/26/hazugsagok-halojaban/   



Orbán hazugságai...
1. Az ő állítása szerint soha nem volt köze a kommunizmushoz! Valóság: Székesfehérvárott KISZ-titkár volt, illetve az MSZMP ifjúsági tagozatának tagja, később Fejér megyei titkára.
2. A saját állítása szerint semmi köze sincs ahhoz, hogy az apja Orbán Győző az I. Orbán-kormány idején 23 kavicsbányát és 11 homokbányát szerzett meg az államtól. Valóság: Orbán Viktor saját maga utasította akkori miniszterét Nógrádi Lászlót, hogy szervezze meg a kivásárlást, mellyel kb. 120 millió Ft-os kárt okoztak a magyar államnak.
3. A saját állítása szerint semmi köze sincs ahhoz,
hogy a felesége 40 %-os részesedést szerzett a Tokaj-Hegyalja Borházban. Valóság: Az I. Orbán-kormány idején szerezte a felesége a részvényeket, amelyeknek mai értéke 30 millió Ft.
4. A saját elmondása szerint soha nem
fogja elvenni senkitől a nyugdíját, sőt megvédi a nyugdíjasokat.
Valóság: 2012. január 1-től 160 ezer tűzoltó, katona, rendőr, volt határőr, mentős, bányász és rokkant nyugdíját vette el illetve sarcolta meg 16+3,8 %-kal. Vajon hány ember lett öngyilkos?
5. A saját elmondása soha nem volt korrupt, soha nem csalt és hazudott, akkor mikor azzal vádolták, hogy Simicska Lajos barátjának EU-s pénzeket játszik ki. Valóság: 2010-2013 között Simicska Lajos és Nyerges Zsolték cégei 110 milliárd Ft értékben nyertek EU-s és állami pályázatokon.
6. A saját elmondása szerint 10 %-kal csökkentették a rezsidíjakat! Valóság: 2011-2012-ben átlagosan 18%-kal nőttek a rezsidíjak és 27 %-ra emelte az ÁFÁ-t illetve 7 új adót vezetett be a rezsi számlákon. Jelenleg az emberek 11 %-os növekedést szenvedtek el eddig, a kormányváltás előtti szinthez képest.
7. A saját elmondása szerint senkit nem hagynak az
utcákon! Valóság: 2010-2013 között 1200 családot lakoltattak ki saját otthonukból.
8. A saját elmondása szerint hazugság, hogy 2010 májusa és
2013 februárja között, három év alatt 220 ezer 18 és 55 év közötti
magyar honfitársunk hagyta el az országot. Valóság: Sajnos igaz. Az eurostart információi alapján. Ez az érték annyi, mint 1990-2010 között összesen.
9. A saját elmondása szerint semmi köze sincs a 2006-os
székházfoglaláshoz és az emberek uszításához. Valóság: Hazugság, több Fideszes politikus és volt politikus is névtelenül elmesélte blogokban, hogy sms-ben értesítették illetve utasították őket, hogy a saját választókerületükből küldjék fel Pestre az embereket, hogy balhézzanak, és szítsák a hangulatot Gyurcsány Ferenc ellen. 
...és ez csak egy töredék.......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!