2013/07/04

EP Tavares jelentés után - 2.

viktooooor! orbán viktoooor! Hahó ecsém! Neked beszélek ha egyáltalán saját magadon kívül még meghallasz másokat is! Szelektív a hallásod csávókám! Csak azt akarom mondani... Beteg vagy de rendesen. Tudood...Elmeileg vagy beteg. Ha az ábrázatodat a gesztikulációidat megnézi egy tisztességes elmeorvos, pszichiáter... sikítva rohanna mentőért... csak sajna... manapság ilyen tisztességes... Aki meg az közülük.. aaazt te nem akarod meghallani. Ami a legnagyobb baj.. a hozzád közelálló talpnyalók hűbéresek sem akarják meghallani. Tudod miért nem?... mert amíg te beteg vagy és főnök... addig ők félnek tőled és/vagy ez az érdekük... addig nekik dőzsi vaaaan... Aztán ha buksz?...ők majd szépen mossák kezüket...jóóól rád kennek mindent! Fogtad csávókám? Szóval jobb ha tőlem tudod... Gerinctelenekkel vagy körülvéve... De ez is a te hibád ám... Te tetted ezt velük.... a megszállott hatalom imádatod miatt retteg...tek tőled... aztán közben rájöttek...nekik addig van dőzsi míg te ilyen beteg vagy és hatalmon tartanak. ...mert mint mondtam volt elébb... Végül mindent rád kenhetnek. Aztán tudod viktor... a Nép nem imád ám téged annyira mint te azt hiszed vagy ahogy azt neked bemesélték... De nem ááám! Vannak még pár ezren tán akik imádnak téged... Tudood?...olyan birkák, fizetett békamenetelők, sötétek mint fekete szén... A többséget már abszolúte nem érdekli mi van veled...ők CSAK élni akarnak. Aztán egyre többen pedig a nevedet a Gyűlölet szinonimájaként használják már. viktor! A neved a Gyűlölt lett a beteg diktátor...Viktátor! Érted te ezt ecsém? Na eeez van.... Mégegyszer mondom és még aszem sokszor! Te többé a nevemben ne beszélj soha sehol! A Gyerekeimre és Rám mint a Népre te és a talpnyalóid NE hivatkozzatok! Vágod? viktoooooor! Viktátoooooor! Hahóóóóóó!

János Bozó: Viktor! Mindig a nép 2/3-ára hivatkoztok, mármint, hogy rátok annyian szavaztak. Nos Viktorkám, ha tudsz számolni, rájössz, hogy az a kétharmad, még 1/3 sincs igazán. Ja, hogy a parlamentben 2/3 t értetek el, az nem a szavazóktól függött, hanem egy rossz, igazságtalan választási törvénytől, amit aztán ti még tovább rontottatok. Ezek után mélységesen egyetértek Lajos barátommal, NE HIVATKOZZATOK TI A NÉPRE. A nép nem hatalmazott fel titeket arra, amit csináltok. Lajos! Ezzel egészíteném ki mondandódat.

viktor! viktor! Te igen süket vagy! Mondtam hogy kikérem magamnak a családomnak hogy te vagy a talpnyalóid a nevünkben nyilatkozzatok, ránk mint népre hivatkozzatok, vagy ti minket megvédjetek. A ti védelmetekről már tudjuk mit jelent... Abban köszönet nincs! Szóval viktor! Idióta vagy te baszki de rendesen! Az a szarházi rogán gyerek meg a kedves családját okolja meg téged a hülye főnökét!

 rogán! Te egyszerűen egy gerinctelen hazug szarházi vagy! Ennyi! rogán tóniiii! te szarházi! Te beszélsz őszinteségről? Amit kérdezel is hazugság! A te idióta vezéredről rólatok készült az a jelentés te gerinctelen takony! Még véletlenül sem rólunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!