2021/03/18

szíjj-ártó hisztizésügyi miniszternek és barcza attila soproni orbáncsicskásnak.

 Írtam pár kedvest a hisztizés ügyi miniszter szíjj-ártó kakadu petyának.

Íme! -
"Na figyeljen kend iskolapadból bársonyszékbe hullajtott orbán hűbéres hisztizés ügyi halljakend! Kend tavaly tonnaszámra ajándékozta el a maszkokat külföldre. ...Amit a MI pénzünkön vettek, aztán mi itthon qrva drágán megvehettük már ha egyáltalán volt. Az iskolákba a mi gyerekeinknek, unokáinknak a tanároknak nem jutott, vehették ők is saját pénzen....már ha volt.... ezért sokan jó bizniszt csináltak abból, varrtak és azt eladták.
Aztán... szintén kend megvette tripla áron az ócska semmire sem jó "lélegeztető gépeket" Kínától, amik azóta is raktárban állnak, illetve most próbálnak rajtuk túladni éééés...kend újfent elajándékozza őket... aaa MI pénzünkön! Itthon nem tesztelnek, mondván, túl drága és szükségtelen... Ezt a kend gazdája orbán és más hűbéres társa is kiejtette az etetőjén... Erre föl kend szintén a MI pénzünkön vett PCR teszteket osztogatja külföldre mintha ingyen lenne, vagy a kendé lenne.
Aztán... kend ...és a gazdája Kínából vesznek COVID-19 oltóanyagot dupla áron mint mások és dupla áron mint a nyugati vakcinák... egy offshore cégen keresztül. ....miért is kell ehhez egy közvetítő cég amikor a EU által biztosítottakhoz nem kell? ... Jó biznisz a mi egészségünk árán a mi kontónkra ugye!? Nem gondolja kend, hogy ez mocskos nagy pofátlanság!? ...sőt!... nép és hazaárulás!
Vegye tudomásul!... kend és a gazdája a hűbéresei a MI pénzünket szórják a MI pénzünkön általunk túl jól megfizetve a MI pénzünkön urizálnak... jachtoznak ugye...meg Dubaijoznak... luxus repülgetnek...helikoptereznek a MI kontónkra a MI egészségünkkel szórakozva.
Egyszer eljön ám az idő, hogy minden mocskos bűnükért felelni kell! Ne legyen nyugodt...
Jaaaa...és nem én tanultam Soros pénzén, hanem a kend gazdája és több társa..... Úgyhogy nem vagyok sem Soros bérenc, sem Gyurcsány bérenc... sőt senki bérence sem! ...én nem!...még csak hűbérese sem vagyok senkinek, nem úgy mint kendtek."


Na ennek a barcza attila nevű soproni orbán csicskásnak is írtam.
Íme:
L István Kulcsár
"Figyelj suttyó! Ne hazudozz! A baloldal NEM OLTÁS ELLENES!... soha nem is volt az! Sőt! Támogatja és segítené is az oltási programot...már ha lenne ilyen. A baloldal a tróger gazdátok és hűbéresei alkalmatlanságát támadja és abban nagyon is igaza van. Ti meg a gazdátok CSAK a hazudozásra a közpénzek lenyúlására a káosz csinálásra vagytok alkalmasak. A baloldal a kínai vakcina bizniszelést támadja és az ellen van. Kérdezd má meg a gazdádat meg a szíjj-ártó petyát!...miért kell nekünk dupla áron megvenni a kínai vakcinát mint másoknak?...és miért kell ehhez egy közvetítő cég? ..mint az azóta is raktárban álló szintén kínai lélegeztető gépeket háromszoros áron, aztán most ajándékozgatja el őket?... Aztán.. a PCR tesztek... Itthon nem tesztelünk mert drága és nem éri meg...mondá ezt a gazdátok... erre szíjj-ártó petya most vitt ajándékba egy csomót Szarajevóba...mi meg fizessük ki itthon qrva drágán? ... amit a MI pénzünkön vettek? .... A maszkokkal ugyanezt csinálta a suttyó... Megvette a MI pénzünkön, aztán tonna szám hordta külföldre ajándékba mi pedig megvettük qrva drágán már ha lehetett kapni. Nem kicsit mocsok trógerság ám ez! Na erről barczogjál te orbán hűbéres gombnyomkodó báb.
...töröld és tiltsál nyugodtan most is!..nálatok ez a módi a naaagy nemzethy kereszténység meg moralitás jegyében ugyi ha valaki bele mondja a képetekbe az igazságot. ....van másiiiiik...meg lesz is!"





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!