2021/03/19

"asszonyság... közjószág...inasok"

 Írtam "szeretett pártunknak és kormányunknak"

Egy volt SOTE diák hozzászólása, - "A gyermek közjószág, a kutató asszonyság és a rezidens inas. Ezt a régi haj de jó magyart biztos érti Pista bácsi, nem kell ráborítania a vak komondort az asszonyra, hogy MIJAZAREZIDENS TESSÉK AZ ÉN HAZÁMBAN MAGYARUL BESZÉLNI"
igaz é orbán viktor hűbérúr?
Azok az "inasok" már most ezerszer különb emberek mint kend valaha is volt és főleg amivé lett. Azok az "inasok" a belüket dolgozzák ki a nem "inasokkal" együtt azért, hogy emberéleteket mentsenek!... ellentétben kenddel aki a büdös életében egy ki.aszott percet sem dolgozott. Kendet belesegítették annó a politikába az iskolapadból...vajh kik is?... na meg az a Soros ösztöndíj ugyi!... ki is a Soros ügynök? ... aztán azóta SEMMIT nem tett ennek a népnek az érdekében. Egy semmit érő horthysta uram bátyám talpnyaló hűbéres rendszert épített ki a beteges hatalmi mániája érdekében. Ha itt valakit kend "inasozhat" azok a kend csicskásai. Mit szól ahhoz, hogy hű hűbérese kövér lászló házmester még a 90-es évek elején "szocialistának" vallotta önmagát? ..Mit szól ahhoz, hogy a kend egyik társa akivel együtt kezdték, majd alkotmány nélküli alkotmány bírót csinált belőle kend a VŐJE a Kádár rendszer utolsó belügyminiszterének Horváth Istvánnak? ... a kend apja mszmp üzemi párttitkár volt? ... kednd ugye volt Soros "bérenc" ösztöndíjas, volt "LIBERNYÁK"... aztán leesett, hogy "libernyákként" nem sok babér terem kendnek, így lett "NÉPI" ...na azzal meg a hívek nem tudtak mit kezdeni, így lett "ILLIBERNYÁK"... na azt még kend sem tudta értelmezni nemhogy a hívek, így lett naaagy nemzethy keresztény... 😃 Röhej ahogy kend az elveit váltogatja, mint más a sz.ros gatyát. Kend egyetlen dolgot tud értelmezni, .... a mocskos beteges hatalom mániáját és a politikából jóóól meggazdagodni... és ehhez kendnek semmi sem drága...jól megfizetteti a néppel. Egyszer eljön az idő amikor el kell számolni!



Dr. Kunetz Zsombor MBA
Az inasokról:
"Kétszer is tartottam videó-konferenciát a kórházigazgatónak vasárnap és hétfőn. … Meghallgattuk a jelentéseket az ágyszámokról, létszámokról. Megnyugtató volt a dolog, kár hogy nem hallotta őket az egész ország, mer-akkor láthatták volna az emberek, hogy nagyon komoly emberekről van szó.
Tehát a kórházigazgatóink tapasztaltak, felkészült emberek, nincs köztük zöldfülű. Tehát minden megyei kórházunk és az azok alá rendelt kórházak is biztos irányítás alatta vannak…
Most az a helyzet, hogy a rezidenseket, ők az inasok, akik frissen végzett diplomások és készülnek a szakmájukra, őket már javarészt beoltottuk és vezényeltük is.”- Orbán Viktor mai rádió interjúja.
A helyzet az, hogy a rezidensek, akik a miniszterelnöki koordináta-rendszerben az inasok, már most többet tanultak és nagy részük több nyelven is beszél, mint maga a miniszterelnök.
A rezidensek nem hajtanak végre ésszerűtlen, valószínűleg emberi életekben is mérhető "ágyfelszabadítást", ezt az őrült miniszteri rendelete alapján a kórgázigazgatók hajtották végre (kettő kivételével, de ők már nem igazgatók).
A rezidensek a kórházigazgatókkal ellentétben nem vehetőek arra rá arra, hogy a 12 ágyas intenzív osztályból papíron 60 ágyasat teremtsenek egyik napról a másikra úgy, hogy pontosan tudják ehhez sem megfelelő infrastruktúrájuk, sem humánerőforrásuk nincsen.
A rezidensek továbbá nem kínálnak olyan alkukat, mint a Jahn Ferenc Kórház főigazgatója, amelyben csaknem egy teljes kórházi osztályt - ami nem mellesleg életmentő beavatkozások elvégzésére képes- a járvány kellős közepén szabadságra mehet, amelyben garantálják, hogy éjfél után nem kell ezen osztálynak ügyelnie, amelyben korlátozza, hogy ezen osztály orvos hány beteget láthat el 3 havi átlagban.
Egy rezidens nem fest a kórházáról olyan képet, amely alapján a miniszterelnök ma azt nyilatkozhatja, hogy "Meghallgattuk a jelentéseket az ágyszámokról, létszámokról. Megnyugtató volt a dolog, ", ezt a kórházigazgatók teszik.
Azok, a kórházigazgatók, akik képességeik hiánya miatt csak és kizárólag a lojalitásukba, és a szolgalelkűségükben bízhatnak, azok valójában az inasok cipőjét sem köthetnék be, mert ők a hatalom feltétlen, és gyáva kiszolgálói ebben a a NER rendszerben.
Tiszteletem az inasoknak!"

Gábor György
"Ami a rezidensek leinasozását illeti, azért szép lassan mondjuk már ki, hogy Orbán egy félművelt tahó. Süvít a paliról: ahhoz szokott hozzá, hogy bábuként tologathatja az embereit, s önmagán, családján és strómanjain kívül szarba sem vesz senkit. Ezek a rezidensek – a szolgák – ötszázszor többet tanultak és dolgoztak életükben, mint a Dubajba röpködő, Zuckerbergnél okosabb, amúgy megszólalásai alapján enyhén retardáltnak tűnő gázszerelő, Orbán vagyonának tartótisztje. Ha az ország Döbrögije azt hiszi, hogy ezzel az inasozással megint mondott valami nagyon vicceset, szotyolaköpködősen-pálinkázósan-sok kislányt meglövő fehérvári huszárosan-hellóröfisen-kolbásztöltősen-asszonyságosan népszerűt, akkor ezzel már csak saját, legkitartóbb és leghűségesebb szektatagjait tudja lázba hozni és elszórakoztatni, azokat, akik ab ovo gyűlölik az egyetemet végzett értelmiségieket, frusztráltakká válnak tőlük, s annak örülnek, ha a hülye, szemüveges, romkocsmákban mélázó könyvmolyokat időnként a Döbrögi, sunyin, gyáván, aljas módon, hátulról jól seggbe rúgja, aztán röhögve körülnéz, és várja az elismerést. Mert ő a főnök, neki szabad. Szeretném elhessenteni a jókedvét: ezek az inasnak nevezett rezidensek (ez az ő nevük, még akkor is, ha nem áll a szájára ennek a tahónak), szóval ezek az inasok Munkácsy Ásító inasához hasonlóan ásítoznak és röhögnek rajta, épp úgy, ahogy mi röhögtünk az akkori Döbrögiken. És ne gondolja senki, hogy egy Komócsin-Döbrögi vagy egy Orbán-Döbrögi között oly nagy lenne a különbség.
A francokat!
Az imént felhívott tanszékünk legifjabb oktatója, aki tanít, s közben tehetséges doktorandaként végzi a doktori iskolát. Azt kérdezte tőlem, hogy mondd, Gyuri, ha én tanársegéd vagyok, akkor Orbán észjárása szerint szolga lennék?
Szélesen vett családomban épp akad egy rezidens, aki ezekben a percekben egy kórházban küzd az emberek életéért.
Két tehetséges, képzett, okos és becsületes fiatalember. Nem szolgák, nem inasok, nem az alpári gúny tárgyai: nem lopnak, nem tagjai semmilyen bűnszövetkezetnek, nincs jachtkikötőjük a Balatonnál, sem 20 milliós órájuk a kis kacsójukon, s nem tudom, hogy mennyire képesek saját lábukon megállni, de ha az ország miniszterelnöke a minimális tiszteletet nem képes megadni, mert erre ő ab ovo, eredendő tahóságából fakadóan képtelen, akkor ne csodálkozzon azon, hogy ezek az inasok és szolgák, ezek a romkocsmákban merengők szépen, annak rendje és módja szerint mielőbb elhúznak innen valahová.
Például angol nyelvterületre, ahol a miniszterelnököt prime ministernek, legelső miniszternek nevezik, vagyis a nép legelső szolgájának.
Döbrögi meg maradhat egyedül, a saját szektájával."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!