2021/03/04

Az "Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács"-hoz!

 Ez a "Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács" nevű orbán csicskás szervezet arra buzdítja az erdélyi magyarokat, hogy...

"Honosítás, terephonosítás és közelgő magyarországi választások - aktualitásokról az EMNT országos és sepsiszéki vezetői.
Erdélyiek figyelem: őszig kérjék a magyar állampolgárságot, akik szavazni akarnak 2022-ben!"
Erre írtam nekik én EZT:
Van nektek a képeteken bőr? Gerincetek? Amikor ti a tróger csauseszku ellen harcoltatok, mi gyűjtöttünk nektek tonna számra élelmet, gyógyszert, pénzt, hogy legyen nektek. Segítettünk, támogattunk titeket, sírtunk értetek. Befogadtuk akik tőletek menekültek csauseszku meg a szeku elől...otthont, hazát, munkát adtunk nektek.
Ti meg szavaztok onnan Romániából ellenünk? ...és segítetek a nyakunkon tartani egy mocskos korrupt agybeteg hatalom mániás trógert. A ti orbánotok tíz év alatt a demokráciát lábbal taposva eltörölte. Egy velejéig romlott mocskos hothysta uram bátyám hűbéres talpnyaló rendszert épített ki. Tíz év alatt orbán az EU második legszegényebb és második legkorruptabb országává tette a hazánkat. ...éééés ez a csóró ország a MI milliárdjainkat a MI rovásunkra tolja oda hozzátok nektek az ottani talpnyalói, hűbéresei zsebébe. Ez a tróger kezdte az uralkodását azzal, hogy eltörölte az alkotmányunkat és helyette egy a saját mocskos érdekeit szolgáló "alaptörvény" nevű szemetet akasztott a nyakunkba, Folytatta azzal, hogy milliárdokat költött ...és költ... arra, hogy a magyar nép minél megosztottabb legyen, minél jobban gyűlöljük egymást... mert ugye "oszd meg és uralkodj"... majd a gyilkos keblére ölelt titeket, aztán gyűlölködést szított honi és külhoni magyarok közt. Ti tényleg elhiszitek neki, hogy annyira fontosak vagytok neki?...hogy annyira szeret titeket? ... Ne higgyétek! CSAK a tróger hatalmához kelletek ócska megvehető csicskásnak. ...és ti ezt a hazug meséjét bevettétek... a MI pénzünkön megvett titeket mint valami eldobható árút ... Használ, kihasznál titeket a tróger hatalmához... aaa vezetőiteket a MI milliárdjainkból vette meg.
Van bőr a képeteken? .. gerinceteket hová dobtátok el? .. a MI pénzünkön élősködtök és van a képeteken bőr ellenünk szavazni onnan Romániából? Itt fizettek adót?...járulékokat? .. viselitek a döntésetek minden következményét? ... NEM!... ti csak az előnyeit élvezitek, mi pedig szenvedjük ezt a trógert... a MI pénzünket szórja rátok..
Van a képeteken bőr átjönni ide hozzánk? .. .
Ha egyszer megbukik ez a tróger orbán banda... lesz a pofátokon bőr átjönni? ..és "testvérnek" szólítani minket? ... Tudjátok mit? ... ne gyertek át! Ti szavazzatok ott ahol éltek, adóztok, járulékot fizettek és viselitek a döntéseitek MINDEN KÖVETKEZMÉNYÉT! .. Mi sem megyünk hozzátok belepofázni abba ti kiket választotok ott... Ti se ugassatok bele a mi gyerekeink jövőjébe a mi jelenünkbe. Milyen ócska gerinctelen nép lettetek ti ott? ... Ha majd a Románok újra pogromokat indítanak ellenetek... Ne gyertek, ne meneküljetek hozzánk! ...vigyétek a tróger orbánt meg a semmit érő semjént... akit évente egyszer lóháton hurcolásztok ő meg integet meg vigyorog nektek bárgyú pofával.... majd ők megmentenek titeket. ..... aaa vagyonotoktól!
Kell nektek orbán meg a tróger bandája? .. Vigyétek! Nektek adjuk, de aztán ha veletek is azt műveli mint velünk, nincs ám reklamáció!....
Tényleg... szerintetek miért ti vagytok orbán banda "kivételezett kedvencei"? .. a szerbiai a horvátországi a szlovéniai az ausztriai a szlovákiai az ukrajnai magyarok miért nem? ... Na gondolkodjatok el ezen is... gerinc... és a vezetőik....
...és kendteknek "Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács" vezetői!... van kendteknek a pofáján bőr?... gerincük? ... hány milliót raktak kendtek zsebre a MI pénzünkből ezért az ócska mocskos "munkáért"? ...ha bukik a tróger orbán?... kendtekkel mi lesz? ...lesz a pofájukon bőr idejönni?...keresnek új hátsót?

Szóljatok hozzá Ti is! Olvasható az eredeti ITT: 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!