2021/03/23

Nem elég a sok idióta orbánista agymenés, má ezek is...

 Donát Anna a Momentumos EU képviselő hetek óta azon rugózik, hogy hűde szigorúan kell szabályozni a Facebook-ot meg a tech óriásokat... ( közösségi platformokat )

Aszondja... "fizessen a facebook minden felhasználójának" meg hogy.. "Fizessen a Facebook a médiának a tartalmakért"... Normáááális ez a nő?
Ne dühítsen máááá! Mindenki saját maga szabályozza mit akar látni és mit nem! bármit bárki letilthat ha nem akarja látni. Ugyan vegye má a fáradtságot mindenki aki használ valamit, hogy utána néz hogyan is működik az a valami! Ha pl. én nem akarom önt látni, egyszerűen megoldom... Nem követem többé... vaaagy... A poszt jobb felső sarkában három kis pont egymás mellett ... arra kattintok és nyomok egy "Donát Anna követésének leállítása" , vagy "Bejegyzés elrejtése", vagy " Donát Anna bejegyzéseinél "szundi" 30 napra" gombot. Ennyi! ...és ezt bármivel megteheti minden felhasználó, még a "fizetett hirdetés" jelzésűekkel is.
-Anna! Mennyit fizet a facebook-nak azért hogy eljuthat milliókhoz? Na meséljen! A facebook és a többi hasonló nélkül hány emberhez jutna el? ...és a többi politikus? ...
- Minden felhasználó fizessen a facebooknak!...mert...ingyen reklámot biztosít nekik, ingyen ad lehetőséget arra, hogy minden hülye és nem hülye kibontakozhasson! ...ezért cserébe néhány reklámot kell elviselnie.
- Minden médiának van facebook oldala is. Mennyit fizet a média...pl. prosti suttyók, Nemzeti Hírlap, Magyar Nemzet, origó, Népszava, Index, Telex, HVG... stb a Facebooknak azért mert minden megosztással ingyen reklámot kapnak? A legtöbb internetes médiát a lőtéri sánta kutya sem olvasná, ha nem lenne a facebook a GOOGLE ahol megosztják őket.
Ennyi!
...és különben is! Menjenek kendtek is a bánatos ....oda! Van ebben az országban ezer sokkal fontosabb ügy is! Van az EU-ban is ezer fontosabb! A tróger orbánnal 10 éve semmit nem kezdtek... lopják az EU adófizetői pénzét milliárd számra, olyan az EU mint egy terhes anya csiga, mint egy ócska gittegylet, de itt pörög hetek óta ezzel a baromsággal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!