2020/05/13

Válaszom kovács zoltánnak a volt Soros ösztöndíjas orbán hűbéresnek.

Ez a kovács zoltán nevű hajléktalan kinézetű orbán hűbéres má megint "sorosozott" meg " Guy Verhofstadt "- on akadt fönt. ITT: https://www.facebook.com/…/a.40443736971…/1547443795414596/…

Én pedig válaszoltam neki pár keresetlennel, hogy legyen min rágódik. Mentettem ha törölné... lentebb a képernyőfotó.

Íme a hozzáírt keresetlen szavaim.-

1.

" Na kovács nertárs! ...kend aki épp Soros pénzén tanult a gazdájával és több nertársával együtt....Csakhogy legyen amin rágódik a gazdájával meg az egész díszes kompániájával, imádóikkal együtt!
Nem diktátor az aki holmi mondvacsinált indokkal, csak mert a társadalmat megosztó mocskos politikájához ellenségre volt és van szüksége elveszi jogtalanul visszamenőleges hatályú "törvénnyel a hazájukat tisztességgel szolgáló emberektől ...nem úgy mint kendtek ...a jogos jussukat.... Aztán megalázó tortúrának vetik alá a rokkantakat?... majd önhatalmúlag eltörlik az ország Alkotmányát és egy ócska gumi "alaptörvény"...nek nevezett kénye kedve szerint módosítható valamit erőltet rá a népre? Majd 2/3 - nak hazudja azt ami 1/2 - sincs valójában? Aztán ezer milliárdokat költ a MI pénzünkből a saját ócska hobbijára a focira és stadionokat építtet amik konganak az ürességtől? ..Milliárdokat öl semmit érő futballistákba meg a saját faluja "fociakadémiájára", na meg kisvasútjára ami szintén kong az ürességtől? Aztán éveken át milliárdokat költ gyűlölet plakátokra?.. a MI pénzünkből? Aztán a saját haverjából.. stróman lőrincből közpénzen a MI és a kendtek által ócsárolt EU adófizetői pénzéből?... a saját familiája meg hűbéresei gazdagodására? Aki saját hűbéreseit nevezi ki a KÖZ hivatalok élére...polt péter főügyész ugye meg a főbíró a kormány hivatalok vezetői... számvevőszék , NAV... ? Aki milliárdokat tol állítólag "külhoni magyar" nemzettársaink segítése címén külföldi talpnyalói zsebébe a MI és az EU adófizetői pénzéből? Aki KÖZPÉNZ milliárdokból kebelez be és töm ki KÖZ médiát meg propaganda kompániát? Akik semmibe veszik hogy ebben az országban igen sokan mást gondolunk az országról a politikáról mint kendtek és a MI képviselőinket folyamatosan elhallgattatják és büntetik mert szólni mernek a kendtek trógerságai ellen?
...és még folytathatnám a rengeteg mocskot amit kendtek a MI pénzünkön TÚL JÓL megfizetve ...saját maguknak a MI pénzünkre a MI kontónkra ...megszavazott fizetésekkel ...elkövettek ez ellen a nép ellen a gazdájuk utasítására.
kovács nertárs! Vegye tudomásul! ...kendtek a MI pénzünkön élnek túl jól a MI alkalmazottaink! ... MI fizetjük kendteket! MI is akik nem kendteknek tapsikolunk és akiknek nem tetszik az a mocsok amit kendtek ezzel a néppel mívelnek! ...és kendteknek ...na meg főleg a házmester kövér lackónak is MI fizetjük a luxus életét a magán hadseregét és van pofáján bőr minket a nemzetből kitagadni csak mert másképp gondolkodunk a világról mint ő a pofátlan hatalmi arroganciájával....
Na kovács nertárs! Ezeken rágódjon el, aztán mesélje el a gazdájának meg a nertársainak is!
"A magyar médiában egyedül az euronewson jelent meg teljes terjedelmében az a cikk, amelyben George Birnbaum, a már elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársa először beszélt arról, hogyan dolgozták ki a Soros Györgyöt támadó kampányt a Fidesz számára.
A kampánytanácsadó mindezt a svájci Das Magazinnak mondta el részletesen: miután a 2010-es választásokat követően a felmorzsolódott ellenzéket már nem volt értelme támadni, új célpontot kellett keresniük. A pénzügyi válság után külföldi hitelekre volt szüksége az országnak, így az új ellenség a „finánctőke” lett. Így találtak tökéletes célpontot Soros György, a magyar származású pénzügyi spekuláns személyében, akinek a neve kellően ismert, de nincsenek politikai eszközei a visszavágásra. Birnbaum szerint Soros minél inkább visszautasította volna a támadásokat, annál inkább alátámasztotta volna azt az állítást, hogy beleavatkozik a politikába."
...és itt az egész sztori!" https://hu.euronews.com/2019/01/23/a-finkelstein-formula

2.

Jut eszembe! Figyusszon kend orbán csicska! "Érdekes elképzelés valakit diktátornak titulálni, amiért nem osztja Soros megszállottságát a nyílt társadalom eszméjével kapcsolatban, vagy amiért az Országgyűlés kezébe adja a döntést a veszélyhelyzet végének meghatározására. " ...írja ezt kend és van azon a hajléktalan kinézetű ábrázatján bőr?... Mesélje el kend! ...hányszor vették el a szót, vagy kapcsolták ki a mikrofonját, vagy büntették meg ott az EU parlamentben a MI pénzünkön magát hájasra hizlaló agyatlan dajcs tomkát mert osztotta ott az agyatlanságait? ..és a magát Kossuthnak képzelő szájer nertársat? ...és akkor most gondoljon arra!...itt a magyar parlamentben a kövér lackó házmester? ..hányszor mívelte ezt a MI képviselőinkkel pusztán azért mert minket képviselnek akik másképp gondoljuk az ország sorsát mint a kend gazdája? ... Na és kendteknek van képén bőr nehezményezni azt hogy ott az EU-ban a többség...ott a VALÓS TÖBBSÉG és nem a csalt hazudott többség mint itt nálunk a kendteké.... mást gondol kendtekről mint ahogy azt kendtek szeretnék?
".... a népből, a néppel, a népért: az emberektől kapott felhatalmazással, az emberekkel együtt, az emberekért." ...írja szintén kend... az a "nép" ugye azok akik kendteknek tapsikolnak, de főleg a hűbéresek a talpnyalók ugyi... merthogy kendtek szerint a nép fele mi akik nem kendteknek tapsikolunk ugyi "nem a nemzet részei" ...mondotta volt a házmester kövér lackó.
Télleg van a kendtek képén még bőr?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!