2020/05/18

"Házmester" ország.

Kiderült! Gyula fideszes polgármestere jelentette fel a gyulai ellenzéki aktivistát, akit kora reggel vittek el a rendőrök és a számítógépét is lefoglalták.

Gyula polgármestere méltó a tróger gazdáihoz! Hogy mi a bánatos istenben akadályozta a rettenet nagy munkájában az a két facebook bejegyzés ezt a gerinctelent? ... Remélem Gyula lakói büszkék a választottjukra. Helyükben égne a képemről a bőr, ennek a görgényi... inkább nem hasonlítgatom , mert sértés lenne ahhoz amihez hasonlítanám... nevű emberszerűnek a helyében egy ideig nem mennék emberek közé, keresnék egy tükröt és jóóól szembe köpdösném magamat.

"....a fideszes polgármester jelentette fel rémhírterjesztésért a gyulai ellenzékit. Még április 20-án tett feljelentést Görgényi Ernő (Fidesz-KDNP) gyulai polgármester Csóka-Szűcs János helyi ellenzéki aktivista ellen, akit szerda hajnalban rendőri akció keretében állítottak elő, utóbb azonban a Gyulai Járási Ügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást.
Csóka-Szűcs János és a képviseletét ellátó Magyar Helsinki Bizottság panasszal élt a gyanúsítás ellen, a gyulai aktivista a Narancs.hu-nak adott interjújában azt mondta, nincs kétsége, hogy így akartak ráijeszteni. Az erődemonstrációnak beillő rendőri akció óriási hullámokat keltett, az Európai Parlament Magyarországról szóló csütörtöki vitájában is többször szóba került. Itthon vezető hír lett, a legnagyobb európai újságok, így a Le Monde és a Guardian, valamint az európai hírcsatorna, az Euronews is foglalkozott az esettel.

Azt az ellenzéki aktivista sejtette, hogy kormánypárti körökből szóltak a rendőröknek, de amit ma megtudott, arra nem gondolt volna. Ugyanis kiderült: a feljelentő maga Görgényi Ernő, Gyula fideszes polgármestere volt. A feljelentést a posztolás napján, április 20-án tette a városvezető.

Azt állította, hogy a „felhívás valótlan tényeket tartalmazó híresztelést valósít meg. Ezért alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, illetve alkalmas a járvány elleni védekezés eredményességének akadályozására.” (A katasztrófavédelmi törvény szerint a védekezésért helyben a polgármesterek a felelősek, ezek szerint Görgényi úgy érezhette, hogy Csóka-Szűcs mondata akadályozza őt a védekezés megszervezésében - a szerk.) Görgényi arra kérte Kolysza Zoltán gyulai rendőrparancsnokot, vonja felelősségre az elkövetőt.

Az viszont továbbra sem világos, hogy a feljelentés és a házkutatással és rabosítással járó intézkedés között miért telt el 23 nap.

„Embertelen ágyfelszabadítás”

A feljelentésből az is kiderül, hogy nem azért a posztért vitték be, amiről korábban szó volt. Egy másik szúrt szemet Görgényinek, amit szintén április 20-án tett közzé a Facebookon Csóka-Szűcs. Egyébként ez is kórházakban történt ágyfelszabadításról, annak embertelenségéről szól. A városvezetőnek azzal volt baja, hogy az aktivista megjegyezte: az intézkedés „valójában haldokló betegek, magatehetetlen idősek és rehabilitációra szoruló sérültek hazaküldését jelenti.”


Forrás: Gyula fideszes polgármestere a feljelentő. Cikk olvasásához KATT ide!


Na azért kap rendesen ez az orbán hűbéres gyulai "házmester" Tőlem is megkapta.


"Méltó kend a tróger gazdáihoz! Álljon egy tükör elé, aztán köpdösse szemközt magát! Milyen nagy bokros teendőiben akadályozta az igazság? Kiürítették a gyulai kórházat? Igen! A helyi mészáros sajtó is megírta, akkor kend szerint az rémhír? A beolt is feljelenti? Szakemberek, orvosok elmondták milyen szak ápolásra szoruló betegeket kellett haza küldeniük és milyen körülmények közt... Akkor az rémhír? ... Ja... védeni kell a tróger gazdáit ugyi? .. Méltó hozzájuk. Gondolom a választói most nagyon büszkék hogy egy ilyen sztálini horthysta időket idéző polgármesterük van. Holnap értem küldi a fekete autót? Ócska egy alak kend! ... Mikortól lesz "házmester" ország újra a hazánk? ...hogy tervezik? Csakhogy tudjunk felkészülni. ...és kendteknek van a képén bőr demokráciáról pampogni? Van képükön bőr EU-s támadásról pampogni, meg a sértődött mártírt eljátszani? A sötét horthysta meg rákosi időkben míveltek ilyent ebben az országban. A gazdájukkal orbánnal meg a kövér lackó házmesterrel együtt má egészen jól megközelítették a naaagy elődeiket.
""Kéréssel..." Ahhaaa! Naná a gyulai rendőrkapitány a bűnös, mert a város polgármesterének "kérését" túl lihegte, aztán feljelentésnek vette. Eeez igen! Legalább annyika gerince megmaradt volna, hogy vállalja az ostobaságát.

Azt még megjegyezném... A kend gazdája által a MI pénzünkből működtetett szenny propagandistákat naponta kétszer lehetne sokkal keményebben megálló indokkal elvitetni. Annyi ócska mocskot a rákosi időkben hordtak össze a propagandisták mint a kendtekéi. Jaaa. A gazdájukat is elkellett volna már vitetni régen! Az nem rémhír terjesztés amit évek óta mível a MI pénzünkön óriásplakátokon meg királyi médiában? Az a mocskos hazug "Soros" kampány? Kitaláltak egy ellenséget és azzal rémisztgetik meg félelemben tartják a fél országot...má akit lehet ugyi... hogy addig míg retteg a nép, nyugodtan lophassanak csalhassanak hazudhassanak, hűbéresek zsebét tömhessék. Na meg a ostoba bakondi által nyomott soha meg nem érkező "több ezres migráns hordák "? Na ezek a mocskos hazug rémhírek wazze "házmester" polgármester nertárs!
Télleg! ezekért mikor "fordul kéréssel" az orbán főügyész polt péterhez, hogy vizsgálja má ki!?"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!