2020/05/12

Az ügynökök a paradicsomba mennek

Tavaly ilyenkor osztottam meg. Akkor nem volt érdeklődés. Talán most? A rendszerváltásról szóló film és szinte minden "rendszerváltó nagy demokrata" felismerhető benne. Elgondolkodtató film és tanulságos, sok mindent megvilágít.
Tavaly ilyenkor a YouTube-on a filmhez hozzászólást írtam é a film rendezője Dézsy Zoltán válaszolt is, - Íme! -"
Lajos István Kulcsár
1 éve
Megnéztem és figyelmesen néztem. Bár más nevek, de ha valaki figyelmesen nézi, szinte az összes szereplő beazonosítható a valóságosakkal ...és igen elkeseredtem. Méghogy rendszerváltás? Egy kettő kivétellel akik valóban hittek benne a naaagy "rendszerváltó elit" semmi más mint tróger csaló akik átverték a népet és átmentették magukat, be mentették magukat zsíros funkciókba. ...és most egy részük békésen elégedetten ül otthon a foteljében és roppant büszkék önmagukra, egy részük pedig még mindig ott ül 30 éve azokban a székekben, egy részük pedig a gazdasági "elit" lett. Jól megtanulták a leckét .... hogyan őrizd meg a hatalmadat hogyan lopj csalj hazudj.... Mi pedig...jól át lettünk baszva.
Zoltán Dézsy
1 éve
Igen, így történt... Gigantikus átverés volt - kevés beavatottal. Hosszú évtizedekre eldőlt az ország sorsa. Kedvenc sorom a filmemből: Ha nem tudod legyőzni, állj az élére...
Lajos István Kulcsár
1 éve (szerkesztve)
@Zoltán Dézsy Na igen. Ezek az élére álltak, vagy élére állították saját neveltjeiket, kiválasztottjaikat. Ezek pedig jóóól megtanulták a leckét.  Nem véletlen hogy azokat a III/III-as aktákat a sok ígéret ellenére máig nem hozták nyilvánosságra.
Zoltán Dézsy
1 éve
@Lajos István Kulcsár nem is fogják...
Süle-Szigeti Gábor
3 hónapja
@Zoltán Dézsy "Ha nem tudod megakadályozni..." Köszönjük a filmet, nagy hiányt pótol. Klassz, hogy a leadták a tévében is, gyakrabban is mehetne... Isten áldja!
Zoltán Dézsy
3 hónapja
@Süle-Szigeti Gábor Kedves Gábor, nagyon köszönöm, jólesett! DZ
Lajos István Kulcsár
1 másodperce
@Zoltán Dézsy Sok volt III/III - as hivatásos fedett ügynök mentette át magát a gazdaságba és a politikába. Izgalmas lenne látni a névsorukat... Egyébként az első orbán kormány idején felállított "olaj ügyeket kivizsgáló parlamenti bizottság" aktáit sem fogják.... Ugye akkor 80 évre titkosították, minő érdekes..., azóta sem forszírozza senki. Nem hiába 100% stabil az olajszőke pintér sanya BM- pozíciója."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!