2020/05/13

Egy facebook szavazáshoz....

Ez a varga judit nevű "kettes" személyiszámos igazságtalanságügyi miniszter szavazást hozott létre, én pedig szavaztam és pár kedvest szóltam hozzá. Íme, -

Na orbánista narancslé agyúak! Má nem tudom hányadszor másolom ide, de mindezidáig egyetlen narancslötty agyú sem bírt ehhez hozzászólni! Akkor újra! "A szabályok értelmében kizárólag az államfő vagy kormányfő képviselheti a tagállamokat az Európai Parlament vitáin, ezért Varga Judit igazságügyi miniszter nem szólalhat fel az Európai Parlament csütörtöki, Magyarországról szóló vitáján.
Jaume Duch, az EP szóvivője sajtótájékoztatóján elmondta: egyetlen kivétel, ha az adott politikus a soros EU-elnökséget képviseli, azaz jelen esetben Horvátországot."
Ennek a szabálynak NEM ismeretében ez a szavazás teljesen értelmetlen, az erre vonatkozó kérdés pedig megtévesztő.

...és az én szavazásom amit a ti kiskedvenc "2 - es személyiszámosotoknak" ( bunkó kövér lackó a nőkről ) írtam:

"IGEN! Nem kendet hívták, hanem a gazdáját! Minő érdekes... Mikor védeni kell a védhetetlent, akkor jó a " 2-es személyi számos" is? A hűde "bátor utcai harcos" ilyenkor gyáva? Ja hogy orbán a bokros teendői miatt nem ér rá? Mi az a sok bokros teendő? ...hány milliárdot kell szétosztania a hűbéresei közt?
Én is szavazást hozok létre!
Kend egyetért azzal, hogy kövér lászló orbán házmestere nem engedi szóhoz jutni a magyar nép FELÉT képviselőket és folyamatosan bünteti őket? Ön egyetért azzal amikor kövér lászló aláz ellenzéki NŐ képviselőket? Ön egyetért azzal amikor kövér lászló kitilt az ország házából... mondom!... az ORSZÁG HÁZÁBÓL ellenzéki újságírókat? Ön egyetért azzal, hogy hajnalban zaklat rendőrség embereket és viszi be rabosítani, pusztán mert kritizálni meri a kend gazdájának állkeresztény ciframentés hűbéruras nemzethy rendszerét és leírnak tényeket?...olyant amit a helyi sajtó is leírt már jó egy hónapja?
Jut eszembe!... kend egyetért azzal, hogy kövér lászló nem tekinti a nemzet részének a nép felét, pusztán azért mert nem értünk egyet kendtekkel? Elárulom kendnek! ...Kend is meg kövér lackó is meg az a 160...egynehány miniszter meg ilyen olyan államtitkár meg a "133 legbátrabb" magyar is a MI pénzünkön IS élik luxus életüket, dőzsölnek túl jól fizetve ÁLTALUNK a MI rovásunkra!
...és ezek után kendnek még van az ábrázatján bőr erre szavazást létrehozni?
...és most én is várhatom a fekete autót? ...vagy még egyenlőre csak kékcsikos jön értem?
Jaaa... mentettem ám ha "véletlenül" törölnék és/vagy letiltanának innen."

Van kendnek a képén bőr jogról meg demokráciáról pampogni amikor ma magyarországon hajnalban zaklathatnak rendőrök embereket pusztán azért mert leírják az igazságot? ..ráadásúl olyant amit előtte hetekkel a helyi sajtó is közzé tett? ...és ezt kendtek rendőrsége "rémhír terjesztésnek" merészeli venni? Aztán mikor fog a rendőrség a kend gazdájának tróger propagandistáinál csengetni hajnalban amikor ellenzéki képviselőkről terjesztenek hazugságokat? ..és bakondi nertársat mikor tartóztatják le amikor a soha meg nem érkező migránsok ezreivel rémisztgeti a népet? Az nem rémhír terjesztés? ... ja hogy aaaz nem...az csak orbán politikájának a félelem a ellenség felmutatás tartozéka. Ugye? Kell a népnek a félelem meg a ellenség, mert amíg fél és van ellenség, addig nem figyel a trógerságokra. Ahhaaaa! ...és kend jogászként "igazságügy miniszterként" ezt a mocskot szolgálja és akarja védeni? ..és van képén bőr mindezt úgy előadni mintha a Magyar népet védené?

Én mint magyar állampolgár, elvárom hogy a magyar országgyűlésben az ellenzéki képviselők is szabadon, korlátozás és büntetések nélkül elmondhassák a véleményüket!...ők képviselik az ország VALÓS felét! A jogállamiság és a demokrácia ÖSSZES alapelve ezt kívánja! Majd ha kendtek...nem tisztelt törvénytelenségi miniszterasszon...kendtek is betartják ezeket, na akkor járhat a kend pampogója. Addig viszont... menjen szépen haza, aztán "teljesítse az egyetlen női principiumot", szüljön onokákat kövér lackó házmester teljes megelégedettségére!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!