2013/08/13

Volt egyszer egy "mozgalom".....

Az jár jó ideje benne fejemben hogy... Sajnálom! Nem tudom magamban tartani mert még fáj...Nekem igen. Annó szívünket lelkünket beleadva éjt nappallá téve hittel meggyőződéssel építettünk föl egy szervezetet. Nem is akármilyent... az akkori legerősebbet. Féltek is tőlünk rendesen és nem csak a regnáló orbáni fidesznyikek.. Sajnos a magát demokratikusnak mondó ellenzék is... Tán vetélytársat láttak bennünk? Aztán meg is tettek mindent hogy széjjel verjék. Jöttek páran senkik szarháziak kiknek a saját pecsenyéjük sütögetése többet ért mindennél. Rátelepedtek erre a szervezetre, rá nyomultak az egyik vezetőjére. Ő hagyta magát sajnos.... Voltak zavaros máig tisztázatlan ügyek rendesen. Ezek a senkik még azt is megkérdőjelezték... Mi jogon vagyunk mi ot... Mi akik felépítettük tartottuk az emberekben a lelket a hitet... Kijelentették ezek a senkik... Mi nem is vagyunk tagok a szervezet ők tízen... Aztán vége is lett ennek a szervezetnek. Ma már csak árnyéka önmagának a réginek az eredetinek. Mi nem ezt akartuk. Sajnos gyengék voltunk... Hermetikusan zárták el előlünk azt a valakit nehogy hozzáférjünk, nehogy elmondhassuk... És most ezek a senkik vannak ott... Ezek a szövetségesek... a mi "ellopott forradalmunk".... Most ők a vezetői ennek a szervezetnek. ...hát... így kell nyomulni... vannak akiknek semmi ár nem drága a saját pecsenyéjük sütögetéséhez... Valaki megnézhetné kiket választ szövetségesének...... Valaki!!!
 -Ha akkor az a szervezet úgy működik ahogy mi szerettük volna, ahogy elképzeltük akkor, ahogy a vezetőink ígérték akkor... Most ez a szervezet lenne...lehetne a Vezető ereje a demokratikus összefogásnak... és nem CSAK egy kicsiny része szövetséges egy mások által összehozott... jóval utánunk jött szervezetnek. Na de hát... nekik így is jó. Attól tartok...ők elérik elérték így is a céljukat.

Ahogy a neveket elnézem és emlékezetem nem csal... abból a vezetőségből legalább négyen voltak azok a bizonyos "nyomulók"....és egy... na ő egy külön eset.... "csak ne kelljen megszólalnia" stílus.

Figyelek és nem felejtek! ...én NEM! ...és Ti többi volt társam? ....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!