2013/08/21

AZ ELLENZÉK VITAMINHIÁNYA by Lang Alex

Egyre nehezebb reggelente felkelni, egyre nehezebb és hiábavalóbb a kormányzati politikát kritizálni, hiszen semmi, de semmi látszata nincs. Fásulunk, napról napra egyre mélyebben vagyunk bedarálva a masszába, és nyilvánvaló ez a cél. Hol van már a "BOHÓCFORRADALOM" rendvédelmis tömege, egyre kevesebben megyünk ki az utcára, és a Fidesz ellenes tevékenységünk kimerül a blogírásban, illetve a kommentekben.
Már nem háborodunk fel semmin, csak magunkban acsargunk egy sort, szidjuk egy kicsit orbánt, a rezsimet és csend...
Olyan már az ország, mintha fallal lenne elválasztva, átjárás nincs, felépült egy virtuális vasfüggöny, amin nem ildomos átjárni. A kormány úgy viselkedik, mintha nem lenne ellenzék, nincsen párbeszéd, csak kinyilatkozás, és nagyon úgy néz ki, nincs is ellenzék!
Belesüppedtünk ebbe a narancsmocsárba, volt aki passzívan süllyedt el benne, voltak akik kapálództak, de csak annál gyorsabb volt a merülés.
Itt ülök a gép előtt és azon gondolkodom, hogy ez a végzetes passzivitás meddig fog tartani? Vajon mikor fognak elhallgatni az utolsó hangok is itt a facén? Egyre több ismerősöm választja a családi békét, minthogy itt lógjon a neten és véleményt mondjon, osszon bejegyzéseket. Tegnap egy olyan rendezvényen voltam, ahol minden a Jobbikról és az "új magyar gárdáról" szólt, gyűlt is szépen a támogatok forint, euró adománya. Minden korosztály képviseltette magát, ki gárda egyenruhában, ki nyilaskarszalaggal a karján(nők lábszáron divatosan hordják), ünnepelték a demokrácia halálát. Hallgattam a beszélgetéseiket ahol Csatáry egy hős, és majd jövőre...rend lesz! Szervezettek, lelkesek, van saját buszuk, vagy az állami szervek valamelyik helyi képviselője biztosít nekik autót, székeket, hangosítást.
Büszkén viselik a kitűzőket, zászlót, egyenruhát, karszalagot, pedig be vannak tiltva, nem számít!
...és az emberek közönyösek, senki nem szól, senki nem kiállt fel, hogy:
-Szedd már le magadról a nyilas karszalagot!
Mintha mindig közöttünk éltek volna a mi kis fasisztáink, de most már arcuk van, pártjuk van, hadseregük van, amelyik harcolni szeretne, a demokrácia maradék védőjével szemben.
A Fidesz és a Belügyminiszter pedig becsukja a szemét, mert szemét!
Lehet, hogy már jövőre ugyanaz a bíróság fogja kimondani, hogy törvényes a Magyar Gárda, amelyik betiltotta! Az sem lesz meglepő, amikor igazoltatni és utcán letartoztatni fognak olyan embereket, akik számukra deviánsak! Akkor is szépen behúzzuk fülünket, farkunkat és kussolunk, mert a demokratikus ellenzék, úr módjára viselkedik, nem káromkodik, nem verekszik, nem harcol, legfeljebb vitatkozik önmagával.
Vitaminhiányos, gyenge az ellenzék, vezetők nélküli elfuserált banda.
Senki sem üvölt, senki sem mondja, hogy legyen vége!
Még írunk egy páran, még...
 
Forrás:  https://www.facebook.com/pages/L-Alex-mondom-a-magam%C3%A9t/155010754683329

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!