2013/08/22

KICSI TÜNDI-BÜNDI FASISZTÁINK by Lang ALex

Még Ti kedves olvasóim az igazak álmát aludtátok, addig én zárt szemhéjaim mögött, relax állapotban, igyekeztem megfejteni, honnét lett pár év alatt, ez a sokasodó új/régi emberfaj(?). Az anyatejjel szipkázták magukba a gyűlöletet vagy a tápszer volt a hibás? Vajon honnét kerültek elő, a fehér inges, fekete mellénykés, árpád sávos gyűlölködök? Mitől fogja az egyik ember a másikat gyűlölni. Megnéztem most reggel jó pár "fajta tiszta agyar magyar" oldalát, háááát...tisztára "maci olvas" szóképes kirakók ezek az oldalak. Például árpádsávos zászló, nyilaskereszttel, felette a felirattal "a mi zászlónk, örökké lobog!", alatta a kommentek: "ja", "gyönyörű", "ez a mi utunk", stb. Ritka a háromszavasnál több vélemény, de ez vonatkozik a népnemzeti rock bandák dalainak véleményezésére is. Megnéztem azokat az oldalakat, amit a szellemi vezérek alkotnak, ugye azért itt már munka van! Kevesebb a kép(nem sokkal) de itt már MeinKamf részletek, hosszabb taglalása a zsidók, cigányok, liberálbolsevikok, kommunisták, stb kártékonyságának bemutatására, de itt is a "négy láb jó, két láb rossz!" szóképes módszer dominál, az egyszerűség jegyében.
Vegyünk egy példát! Gyönyörűen megrajzolt gárdista nő, amire az egyszerű szépérzékkel megáldott honpolgár is azt mondaná, hogy dugnám...az az szaporodnék vele, mer ez azé benne van az értékrendben , vele pedig szembeállítva egy ordas nőstény, akit egy jobb(ik) érzésű férfi bottal sem piszkálna meg, nyilvánvalóan zsidó vagy cigány. Esetleg a gyengébbek kedvéért oda is van írva, hogy ilyenek a zsidó nők. Nos, aki ilyen "esti meséken" nőtt fel, és ilyen fajta irományok jelentették, jelentik számára a kultúrát, ott ne csodálkozzunk, hogy felnőnek a mi kis tündi-bündi fasisztáink!
Azok pedig akik, hagyták a liberalizmus jegyében terjeszteni a fasiszta ideológiát, akik döntéshozók voltak az elmúlt 23 évben, és szétrohasztották az oktatást, akik kormányzati, döntéshozói jogkörrel rendelkeztek és akik, hagyták a kurva nagy "szabadságban", hogy büntetlenül nácik masírozzanak az országban, mert nekik is van joguk....
...nos, azok a vezetők ne játsszák el, hogy most fellépünk a fasiszta eszmék ellen, kurva hiteltelen!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!