2019/09/09

Egyházak - Papok - Politika és a halálos ölelés


Ugye!? Egyházak! Papok! Csuhások! Hívek! Változik a világ, de főleg egyesek gerince ócska hatalmi érdeke. Most hűdenaaaagy keresztény köntösbe bújtatott mocskos érdek ... és az ócska csuhások pedig nyalják és nem veszik észre, nem is érdekli őket a halálos ölelés, mert csak a mocskos hatalmi érdek a pénz a hatalom... hol van ebben a hit és hol Jézus? ....hol az igazi a tiszta vallás? ...Sehol! Csak a lopjunk csaljunk hazudjunk hatalom a pénz a saját családjuk meg a hűbéresek talpnyalók..és ti hívek vallásosok, ti templomokban ájtatoskodók melldöngetve cifragúnyás keresztények?
Ha az a bibliai Jézus most visszatérne a földre, ti lennétek az elsők kiket kizavarna a templomokból.
Porhintés vakítás hazug álca. Szolgalelkűség, nyáj szellem.

...és igen! orbán az aljas hatalmi érdeke miatt halálos ölelésbe fogta az egyházakat és így politikai szereplőkké váltak. Az egyházak nagyobb része a papok nagyobb része ( tisztelet a kevés kivételnek! ) bele is hajtotta a fejét ebbe a csapdába, így az egyházát a híveit is. ...pénzért befolyásért hatalomért. Ócska kufárok.


Egyszer ez az orbán féle hatalmi tobzódás véget ér és az egyházak akkor is szeretnének majd működni. Akkor majd hogy?... Hamut szórnak a fejükre?....mosakodnak?...nyelvet szájat mosnak és új hátsót keresnek? .....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!