2019/09/27

Hoppál Péter meg a tisztesség?

Ez a hoppál péter nevű agyatlan orbán droid a facebookon a következő sorokat öklendezte föl, -

"Politikai bábként ráncigál a nemzetközi baloldal egy aspergeres kislányt??? Undorító, ahogy a Béke Nobel-díjra(!) is felterjesztett kislány hátán, ezzel a klímahisztériával akarnak a levitézlett ballibek visszatérni a világpolitika vezető pozícióiba! Ezek után ha a hazai libbal újságírók egy felújított óvoda átadásakor még egyszer “politikai pedofíliát” kiáltanak, nyomban az arcukba kell tolni ezt a fotót!!! - Szánalmas!
(A lenti hír egyébként: Trump nevetségessé tette az ENSz klímacsúcsán Greta Thunberget, a klímaélősködők szerencsétlen áldozati játékszerét. - Mai költői kérdésünk: Obama és Clinton idején vajon miért nem volt ilyen? Megfejtéseket a “soros@soros.com” jeligére a New York-i ENSz Palotába lehet küldeni.)"

Szóltam hozzá pár kedves keresetlent, -

Hoppál nertárs! Azé én a kend helyében azt a doktori meg egyetemi halljakend címet letagadnám. Azé mégis égő lehet ezekkel a címekkel ilyen sötét ostobának lenni. A bozótos égett ugyi... mondta a kend nertársa a 80 éves anyuci desznyótelepes kupakos mister 20% kósa lala. Szép kis bozótos vót az a dél amerikai esőerdő. Aztán ezeket a kend címeit má azé is letagadnám, mert főleg égő lehet egy iskola padból bársonyszékbe felkapaszkodott ( ebben jócskán segítették a volt kádári belügy elvtársai ) faluvégi tahó kényszermozgásos elmebeteg hatalommániás toprongy kinézetű orbán hűbéresének, talpnyalójának lenni. Nem csodálom hogy kendteknek mindenféle idióta fóbiája van.
Aran tündér bogár! Elárulom kendnek mindenféle tudományos cím nélkül is, klíma katasztrófa van! Nem köll hozzá tudományos cifra rang, elég csak a eccerű ész, vissza emlékezni, vissza gondolni az elmúlt 30-40-50 év időjárására az időjárás változásokra a szélsőségeire és máris leeshet aminek le kell...má akinek van mi leessen... és nem csak a gazdi utasításait, programjait nyomja.
Ez a kislány hogy beteg é? Nem tudom eldönteni, nem vagyok orvos. Egy biztos, ebben a lányban sokkal több a tisztesség a becsület az emberség a tisztán látás mint kendtekben ott a gazdájuk körül hűbéreskedő droidokban meg a talpnyalóikban együttvéve. Ő önként hittel meggyőződésből teszi azt amit tesz. Ellentétben kendtekkel akik a fent említett "minőségű" gazdájuk parancsait hajtják végre elvtelenül gerinctelenül ócska hatalomvágyból. Szóval hoppál nertárs! Kendteknek bármi fájó is, léteznek a világon EMBEREK akik hittel gerinccel elvekkel élnek, nem úgy mint kendtek. ... és nem úgy mint a talpnyalóik. Az pedig télleg a politikai pedofília hogy kendtek egy döngölt földút egy pár méteres árok egy ablak egy ajtó egy ívó kút.....átadásához a helyi tanerő, óvónéni meg helyi csicska polgi utasítására kicsiny gyerekeket rendelnek ki bio díszletnek. Na az pedig végképp gyomorforgató ócska pedofília amikor ovisok, iskolás gyerekek közt kampányolnak, természetesen szintén kirendelve őket a szolgalelkű....vagy állását féltő tanerő által. ...és a 9 évnyi uralkodásuk alatt elkövetett minden mocskot még nem is kezdtem el felsorolni... Úgyhogy kendtek fogják be a pampogójukat ha tisztességről, becsületről, emberségről esik szó, ugyanis ezen fogalmakhoz kendtek olyan messze állnak mint ide a tejút közepe. Kapaszkodjanak csak foggal körömmel az ócska silány hatalmukba meg hűbéres státuszukba, hiszen igen sok múlik rajta. ...gondolom ez már leesett kendteknek is.

Jaaa... az a trump nevű agyatlan maga a közröhej, úgyhogy legfeljebb önmagát tette nevetségessé.

...és azt elárulta kendnek a gazdája, hogy a "Soros sztorit" csak az ő megrendelésére találta ki két eszement kampány tróger? ...és azt hogy a kend gazdája és még sokan a talpnyalói közül Soros pénzén tanultak?

Jut eszembe! hoppál nertárs! Az nem undorító hogy kendtek gyerekeket rendelnek be az ORSZÁGHÁZÁBA talpnyaló csuhások vezényletével hogy ott imátkozzanak ezért a mocskos tróger bandáért? Először is! Az az ORSZÁG háza és nem templom! Nem vallási kegyhely! KÖZépület tehát semmi keresnivalója ott az egyháznak a vallásnak, az ugyanis magán ügy! Gyerekek akiknek még a vallásról a hitről sincs kialakult szilárd felfogásuk, nemhogy a kendtek ócska undorító játszmájáról amibe őket belerángatták. Kendtekre az a jelző hogy "undorítóak" még túlzó dícséret.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!