2019/09/24

Fogd már föl végre te ostoba!

335.- az Euró!
Fogd már föl végre te ostoba sötét orbán imádó migránsoktól rettegő!... nem a migránsoktól, Brüsszeltől, Sorostól...kitudjamég ki mindentől kell félned, hanem ettől a mocskos tróger álkeresztény hazug korrupt tolvaj uram bátyám sógor koma hűbéres talpnyaló orbán bandától!
Ha az Euró a Dollár ára emelkedik, azaz többet kell értük fizetnünk Forintban, azzal EMELKEDIK MINDENNEK AZ ÁRA! Nyersanyagokat, olajat, gázt, élelmiszerek nagyrészét úgy kell megvennünk külföldről Euróval, vagy Dollárral. ...Drágább Euró, Dollár = több forint.... Érted!? Drágább energia és nyersanyag költség = Drágább bolti ár, drágább rezsi! Ne hidd el az ócska propagandát hogy "dübörög a magyar gazdaság"... Ha dübörögne, stabil és értékesebb lenne a Forint is. Működik így úgy...míg az EU...Brüsszel... Euró lélegeztetőjén van. Te rettegsz a migránsoktól akiknek eszébe nincs idejönni, hiszed az ostoba sötét mesét a naaagy kereszténység megvédésről meg a "minket mindenki bántani akar de mi majd jól megvédünk" hazug mesét. ...Eközben orbán és családja, talpnyalói gazdagszanak lopnak csalnak hazudnak dőzsölnek, Euró milliókat csalnak el, Forint milliárdokat lopnak ki az országból ilyen olyan "külhoni magyarok" meg kitudja kiket támogatás mesével. Szélső jobbos náci meg fasiszta meg egyéb diktátorokkal cimborálnak. ...már csak nekik kell a tróger hazug banda.
Tőlük félj! Tőlük rettegj! Tőlük féltsd a lányaidat asszonyaidat...hisz nekik is ezek akarják előírni mi a dolguk "principiumuk". Tőlük féltsd a gyerekeidet az unkáidat, az ő jövőjüket lopják csalják hazudják el ezek a trógerok. ... lebutított tönkre tett oktatási rendszerben engedelmes bábokká akarják faragni őket a csatlós pénzéhes papok segédletével. Gondolkodj míg nagyon késő nem lesz! Ne higgy a ócska bájvigyoruknak az ócsó krumplinak a rezsi rizsa utálványnak az alamizsnaként a szavazatodért dobott erzsébet utálványnak! ....azt sem ők adják, NEM A SAJÁTJUKBÓL ADJÁK szívjóságból!... a Magyar adófizetők az EU...Brüsszel...adja! ... ezek CSAK hazudják hogy ők adják mert fontos vagy nekik. ...fontos vagy...fontos hogy tűrj kussolj rettegj, legyél engedelmes hiszékeny, ne gondolkodj és rájuk szavazz. Nekik fontos hogy hatalmon maradjanak és tovább lophassanak gazdagodhassanak dőzsölhessenek uralkodhassanak.
A jövőnket adod el a gyerekeidét az unokáidét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!