2018/01/29

Felajánlás!

Mi jár a fejemben? Most ippeg az, sokszor nem tudom ríjjak vagy dühöngjek. Ríjjak, osztán mélséges bánatomban elvonuljak egy csendes zugba ahová nem ér el semmi hír? Vagy dühöngjek, osztán dühömben bele ütögessek a magyar párt vezérek etetőjébe?
Kiküldenek utcára emberek közé kampányolni aláírásokat gyűjtögetni olyan embereket akik a politikát legfeljebb ugatják, bár jószándékúak és aktívak, tenni akarnak valamit. DE!.... ha oda megy hozzájuk valaki és érdeklődik, kérdez?...tegyük fel jószándékkal és csak tájékozódni szeretne? ... Hebegni habogni fognak? Megszólalni sem tudnak? Érvelni hogyan? Vitázni hogyan?
Mégrosszabb... Választókerületi tisztségviselők, elnökök a politikát ugatják mint kiskutya a holdat. Beszélni érvelni vitázni nem tud, csak nyökögni... Hogyan képviseli az ilyen a pártját a pártja politikáját programját? Többnek közülük halvány gőze nincs fontos politikai fogalmakról sem. Olyan választókerületi tisztségviselő, sőt elnök is van aki kiállni sem mer a nyilvánosság elé, akinek gőze nincs a saját pártja politikájáról, aki nem meri felvállalni a saját pártját a funkcióját. Aki még egyetlen egyszer nem nyilvánult meg a saját választókerületét érintő dolgokban...nem is mer...nem is tud. Az ilyen miért lett elnök? ...miért vállalt funkciót?
Ennél is rosszabb!... Képviselő jelölt és nem tud elmondani öt mondatot nyökögés nélkül. Aszondja..."ő ilyen meg olyan oldali", de fingja nincs róla aaaz mit jelent, mit takar.
Az ilyenek akarnak hitelesek lenni? .... Ennyire silány lenne a választék? ...

FELAJÁNLÁS!

Most teszek egy felajánlást. Lehet vele élni, ingyen és bérmentve teszem, ha Gyomaendrődnél távolabb kell mennem, csak némi útiköltség térítést kérek.
Felajánlom minden demokratikus pártnak!... Tartok a tagjaik, aktivistáik számára egy alap politikai okítást, kommunikációs oktatással egybekötve ha igénylik.
Itt a facebookon privát üzenetben várom az igényeket a többit megbeszéljük.
Ami régóta dühít... Már többször többeknek tettem ilyen felajánlást, még Kaposváron is, azóta is. Válaszuk? ... semmi. Én felajánlom a tudásomat a tapasztalataimat, de ne má én könyörögjek vagy nyomuljak legyenek szívesek élni vele.
Aztán amikor újra és újra ezeket a hibákat tapasztalom a dűh elfog, úgy anyáznám őket de nagyon. Ott volt a lehetőség, felajánlottam a segítséget de nem kellett nekik, sőt nehányan öntelten böfögtek valamit és ők azok akik elkövetik ezeket a hibákat. ...újra és újra. A párt programokkal ugyanez... Hiába óbégatom bele a fejükbe... Mariska néni meg Jóska bácsi NEM FOG PÁRT PROGRAMOK UTÁN KAJTATNI!... nem érdekli mert nem is érti. Nem fog több száz párt programot összehasonlítgatni. Őket az érdekli, ki hogyan mit válaszol az ő gondjaira érthetően hitelesen. ..és nem értik a pártok nagyjai. Nyomják az idióta süketelést a programjukról meg hogy a Mariska néni a Jóska bácsi igenis olvasson párt programot. ...hát nem fog olvasni.



 😥





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!