2018/02/01

Arrogáns büdös bunkók miniszteri székben.

"Azért is jó a közmunka, mert aki reggel 6-tól dolgozni megy, annak délután 3-kor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni."
Ejtette ki ezt a mondatot a mocskos pofáján orbán maffia bandájának egyik minisztere a pofátlanul arrogáns szarházi lázár jános. Az a lázár aki szerint "akinek amennyije van az annyit is ér" .....és ez a rühes fattyú ma Magyarország egyik minisztere.
Ennek a szar alaknak ennyit ér az ember az egyébként is kiszolgáltatott helyzetben lévő éhbérért dolgozó közmunkás.
Ez szerint a fattyú szerint a közmunkás ha nem lenne közmunkás akkor tolvaj bűnöző lenne. ... Úgy nagyjából 180 000 embert tolvajozott le ez a szarházi tróger.
Ezeknek a szarházi orbán fattyaknak hűbéres talpnyalóknak milliós fizetésük van, kiváltságaik és milliárdokat lopnak csalnak. .... kik is itt a mocskos pofátlan bűnözők tolvajok te szarházi?
A rohadt anyádat te szemét tróger fattyú! Remélem megérem... csíkos rabruhában fogtok börtön udvart söprögetni hosszú éveken át.
...és ezeket a fattyakat támogatják ezeknek tapsikolnak ezeket éltetik a mosott agyú orbán birkák a sem nem keresztény sem nem demokrata agyatlanok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!