2018/02/07

Már megint az az "éreccségi".

"Habony Árpádnak nem találta az érettségijét az rtl." ...eddig a hír.
A bánatos isten környékezze körbe! Már sokszor ordítottam erről. Ha lenne éreccségije ennek a féregnek, attul menten ő lenne a talpig becsület? Ha diplomája is lenne? Így legalább javítja a statisztikát, egyel kevesebb diplomás értelmiségi semmire kellő senkiházi van. Na egyébként is ha igaz miszerint ez a nyóc általánost végzett éreccségi meg diploma nélküli habony árpi orbán fő tanácsadója, akkor ez a csávó zsenibb diploma nélkül mint az a sok diplomás sok semmit érő, akik még mindig képtelenek tenni ellene a sok diplomájukkal. Ez az éreccségi meg diploma nélküli tróger olyan rendszert épített...illetve talált ki..., amivel nyolc év óta képtelenek kezdeni valamit a sok diplomás agyon oskolázottak.
Egyébként pedig... Ezt a rendszerváltásnak nevezett romhalmazt anno diplomás értelmiségiek alkották illetve akarták. Aztán.. 28 éve diplomás agyon oskolázottak vezetik ezt az országot. ...és!? ...hová is juttatták!? Ezzel nem azt akarom mondani, ha prolik vezették volna, akkor most minden rendben volna. CSAK azt hogy mit is ér az a diploma? ...amennyit az ember akié! A diploma nem ad gerincet tisztességet becsületet alkalmasságot tehetséget! CSAK egy papír arról, elvégzett egy oskolát.
Lehet diplomája egy szoba tapétányi ha tisztességtelen gerinctelen alkalmatlan tehetségtelen.
Ebben az országban az értelmiségi "elit" 2/8-a balra, 2/8-a jobbra nyalt és nyal, 2/8-a lavírozik épp aktuális érdekei szerint, 2/8 pedig elvan csendben a posványban fülét farkát behúzva kussol.
Szóval ti sok diplomás agyon oskolázott senkiháziak akik 28 éve ezt az országot vezetitek...megvezettétek.... kenjétek a hajatokra a diplomátokat! ...azé nem azt írtam...töröljétek ki vele, mert keménysége okán arra alkalmatlan. EMBERSÉG! TISZTESSÉG! GERINC! TEHETSÉG! ALKALMASSÁG! ...na ezeket keressétek elő a ládafiábul! ....aztán jöhettek pampogni. Nem beszélve a szintén ilyen olyan diplomás talpnyaloncról hűbéresről szolgalelkűről bármit bárkit elvtelenül gerinctelenül kiszolgáló érdek seggnyalókról.
Ui. Ez a sok ilyen olyan amolyan firkász arrul mé nem ír, sok diplomás tolvajok senkiháziak cseszték széjjel ezt az országot? Arrul mé nem írnak, szintén diplomás kollégáik firkászok sajtósok egyik tehetségtelenebb ostobább gerinctelenebb mint a másik?
Jaaa!...Ne keressétek a diplomámat! NINCS!...viszont volt és van más egyebem ami sokkal többet ér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!