2018/01/29

Már megint a kolbászból kerítés

 Már megint a kolbászból kerítés szép ígérgetések.  ...helyett inkább, -Normális tisztességes önmagát megvédeni képes alkotmányt, mindenki számára érthetőt és értelmezhetőt, amiben minden benne van ami kell és semmi aminek nem kell. Normális tisztességes hazát, békességet biztonságot. Nyugodt normális megélhetést. Tisztességes érthető törvényeket. A bürokrácia jelentős csökkentését az ügyintézés egyszerűsítését. A közhivatalokkal a hatóságokkal szembeni tisztességes független jogorvoslati lehetőséget. Az uram bátyám sógor koma hűbéres rendszer felszámolását. A korrupció kőkemény felszámolását. Az orbán maffia rezsim teljes elszámoltatását a felelősök tisztességes megbüntetését a lopott vagyon visszavételét a családtagjaiktól, rokonaiktól is. Tisztességes, mindenki számára azonos vállalkozási feltételeket. A munkavállalók védelmét garantáló munkaügyi törvényt. Erős garantált szociális védőhálót. Állam és egyház teljes széjjel választását. A tehetség alapú átjárható bármikor tovább folytatható oktatás megteremtését. A nép szolgálóinak tisztességes megbecsülését. ...
A közalkalmazott a közhivatal a köz szolgáló az önkormányzati képviselő a polgármester az országgyűlési képviselő a kormány minden tagja a köztársasági elnök a rendőr a katona a bíró az ügyész az adóhivatal...mind vegye tudomásul!....ők vannak a népért és nem fordítva, aztán viselkedjenek is ezek szerint!
A köz tv kettő csatornáját tartanám meg. Egyes lenne a köz hír tv és ott a nap 24 órájában a korrekt tájékoztatás menne a kormány infók, riport műsorok. A kettes pedig kulturális szórakoztató csatorna ahol a nap 24 órájából felében a Magyar kultúrát kellene nyomni a többiben szórakoztató műsorok, külföldi filmek, külföldi kultúra. Az összes többi sávot pedig kiadni más társaságoknak.
A kormány illetékes tagja hetente legalább egyszer köteles lenne a köz tv-ben korrekt tájékoztatást adni arról ami épp aktuális... törvények intézkedések és azok szükségessége a mit mikor miértről. A miniszterelnök is hetente egyszer köteles lenne ugyanígy tájékoztatni a közvéleményt a kormány ténykedéséről az ország helyzetéről. A képviselők, ( országgyűlési illetve önkormányzati ) polgármesterek, kormány tagok nem tagadhatnák meg a nyilatkozatot a sajtótól.
Az a képviselő ( önkormányzati illetve országgyűlési ) amelyik nem jár be a köz illetve országgyűlésekre igazolatlan mulasztás miatt bér levonás az napra. Amelyik nem tartja meg a havi kötelező fogadóóráját, szintén bér levonás. A juttatásaikat a mindenkori minimálbérhez igazítanám. A költségtérítéssel részletesen számlákkal igazoltan el kellene számolniuk. Egy ember max. kettő ciklusban indulhasson bármilyen választott funkcióért, úgy mint képviselő, polgármester, érdek képviseletek vezető tisztségviselői, ezt követően legalább egy ciklust ki kellene hagyniuk.
A köztársasági elnököt is közvetlenül a nép válassza.
Állami illetve önkormányzati vállalatok CSAK köz tévében reklámozhatnának. Vezetőik bérét annál a vállalatnál dolgozók átlagbérének szorzatával állapítanám meg, de úgy hogy a hatékonyságuk függvényében csökken vagy nő. Prémiumot CSAK nyereségesen működőnél kaphatnának, de úgy hogy az egyéb más dolgozókéval azonos szorzóval.
Lehet folytatni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!